• امروز : شنبه - ۲۰ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 11 July - 2026

روی خط

سوزش عمله‌های قاتلان رهبر ایران از حماسه باشکوه تشییع / وعده مضحک منافقین به کسی که عملکرد بهتری در سمپاشی رسانه‌ای داشته باشد ضجه منافقین از حضور جهان در بدرقه‌ رهبر شهید ایران ضرورت پیوند خوردن دو مطالبه مردم آلبانی در خیابان‌ها / تا زمانی که لانه تروریست‌ها در مانز فعال است، آلبانی در معرض تهدید دائمی قرار دارد قیام خون‌خواهان امام شهید در جهان علیه تروریستِ قمارباز / هیچ پناهگاهی در این کره خاکی نداری امام‌جمعه اردبیل: تشییع رهبری، همه‌پرسی مقبولیت جمهوری اسلامی / مراسم باشکوه رهبر شهید انقلاب نشان می‌دهد که اردوگاه ترور شکست خورده است / به تروریست‌ها می‌گوییم که به اقیانوس جمعیت نگاه کنید، دق کنید و بمیرید آیا پاریس به میزبانی از تروریست‌ها پایان می‌دهد؟ آشنایی با کارگاه تولید آشغال‌های رسانه‌ای در لانه موش‌های تیرانا / گدایی یک تکه استخوان از سفره موساد، تنها هنر ته‌ماندگان منافقین در آلبانی است مروری بر حادثه خونین شنبه ۶ تیر ماه ۶۰ / طراح انفجار با وجود اعلان قرمز اینترپل در آلبانی می‌چرخد

باوجود کارشکنی‌های متعدد فرقه رجوی

دیپلمات شجاع ایرانی پس از پنج سال اسارت وارد کشور شد

  • کد خبر : 39607
  • 06 خرداد 1402 - 10:53

باوجود کارشکنی‌های متعدد فرقه رجوی، دیپلمات ایرانی زندانی در بلژیک پس از پنج سال اسارت وارد کشور شد.

asadi

به گزارش فراق، این دیپلمات کشورمان با تحمل بیش از ۵۸ ماه حبس در بلژیک آن‌هم با اتهام واهی تلاش برای بمب‌گذاری در نشست فرقه تروریستی رجوی در پاریس عصر جمعه شش خرداد به ایران بازگشت.

وزرات امور خارجه و قوه قضائیه کشورمان در طول این مدت ضمن رایزنی با مقامات بلژیکی، بازداشت و زندانی شدن آقای اسدی دبیر سوم سفارت کشورمان در اتریش را نقض مصونیت دیپلماتیک و محاکمه وی را که به صدور حکم ۲۰ سال زندان برای این دیپلمات کشورمان انجامید، بدعتی غیرقابل قبول خواندند.

سال گذشته و باوجود کارشکنی‌های متعدد منافقین، اما مذاکرات پی در پی مقامات قضائی ایران و بلژیک، قانون معاهده انتقال محکومان بین دو کشور منعقد شد تا راه بازگشت دیپلمات کشورمان به ایران هموار شود.

به نوشته خبرگزاری مهر، کاظم غریب آبادی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان که برای استقبال از آقای اسدی به فرودگاه رفته بود گفت: بعد از تلاش‌های گسترده شاهد حضور آقای اسدی هستیم و بابت آزادی ایشان خوشحالیم.

دبیر ستاد حقوق بشر ایران تاکید کرد: در قضیه آقای اسدی حقوق بین الملل بسیار نقض شد؛ وی دیپلمات کشورمان در سفارت ایران در اتریش بودند و طبق اصول بین الملل و کنوانسیون ۱۹۶۱ ناظر بر روابط دیپلماتیک نمی‌توان دیپلمات‌ها را بازداشت کرد به ویژه اگر در یک کشور ثالث باشند یا در حال بازگشت به محل مأموریت خود باشند و آقای اسدی هم دقیقاً همین وضعیت را داشتند.

غریب آبادی خاطرنشان کرد: این مسئله یعنی هم حکم بازداشت دولت بلژیک و هم دستگیری وی در آلمان و هم حکم لغو مصونیت دیپلماتیک ایشان توسط دولت اتریش خلاف ضوابط و اصول حقوق بین الملل است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=39607