• امروز : سه شنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 15 September - 2026

روی خط

روزی که آیت‌الله طالقانی صد لعنت به منافقین و فتنه‌گرها فرستاد / روایت تشرهای تند آیت‌الله به رجوی شامورتی بازی منافقین به دنبال لو رفتن مکان نگهداری از تاکسیدرمی رجوی؛ بازیگردان‌های طویله‌ مانز به فکر بستن راه جدایی نیروها هستند منافقین از این محراب وحشت داشتند گروهک منافقین زیر فشار شدید موساد به دلیل ناکارآمدی / تحلیل افسر اطلاعاتی آمریکایی برای سیا: «زباله‌های انسانی از منافقین با ارزش‌ترند چون با اولی می‌توان برق تولید کرد!» دادستانی که سرکردگان منافقین را مجبور به فرار از کشور کرد / امام خمینی(ره): اینان از شدت یأس به جنون کشیده شدند اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای معلم‌های آلبانیایی/ صهیونیست‌ها در تیرانا آموزش مبارزه با یهودستیزی آغاز کردند «زباله‌های خلق» و آمار اعدامی خیالی / نمایش‌های منافقین با تاکسیدرمی لاشه رجوی پایان یافت هشدار به کاربران فضای مجازی درباره فعالیت منافقین در پوشش رسانه محلی / جوانان و نوجوانان عزیز باید جریان‌شناسی بیاموزند

وکیل شکات در دادگاه محاکمه منافقین

عملیات «فروغ جاویدان» به تنهایی سند اثبات محارب و افساد فی‌الارض رجوی است / فریب افکار عمومی با تغییر عنوان تروریستی به ارتش آزادی‌بخش / ۱

  • کد خبر : 54072
  • 14 آبان 1404 - 9:07

نماینده شکات در پرونده محاکمه منافقین ضمن تشریح جنایات تروریستی مجاهدین خلق، عملیات موسوم به «فروغ جاویدان» را به تنهایی عامل رسوایی مسعود رجوی و اثبات جرایم محاربه، بغی و افساد فی‌الارض دانست.

court2025 42 4

به گزارش فراق، حجت‌الاسلام والمسلمین مداح در چهل و دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان مجاهدین خلق (منافقین)، با حضور در جایگاه، با اشاره به تغییر عنوان تشکیلات منافقین از «ارتش ضد خلقی و تروریستی» به «ارتش آزادی‌بخش»، تأکید کرد: این تغییر نام صرفاً برای فریب و نیرنگ افکار عمومی و مردم جهان بود. این گروه هیچ شباهتی به نهضت‌های آزادی‌بخش ندارد و اقداماتش تنها بزن‌درویی، تروریستی و برای کشتار و آزار هموطنان بوده است.

وی عملیات آفتاب و چلچراغ را نمونه‌ای از این اقدامات تروریستی برشمرد و افزود: در لوایح ارائه‌شده به دادگاه در جلسات گذشته، قوانین ضدتروریستی کشورهای مختلف و کنوانسیون‌های بین‌المللی را تقدیم کردم که تعاریف آنها از جرایم تروریستی، بسیار شبیه به موضع شرع مقدس اسلام در هزار و چهارصد سال پیش است.

حجت‌الاسلام مداح تصریح کرد: در شرع و قانون ما، این جرایم تحت سه عنوان محاربه، افساد فی‌الارض و بغی جرم‌انگاری شده و مجازات‌های سنگینی برای آن تعیین گردیده است.

وی با تأکید بر اینکه حتی بدون سایر جنایات، یک عملیات برای اثبات محارب بودن منافقین کافی است، گفت: اگر منافقین شکنجه نمی‌کردند، ۱۷ هزار نفر را ترور نمی‌کردند، اتوبوس و منازل و اموال دولتی را آتش نمی‌زدند، زنان و کودکان را نمی‌کشتند، دختر ۱۸ ماهه و دوساله را به قتل نمی‌رساندند، هواپیماربایی و آدم‌ربایی و شکنجه جوانان این مرز و بوم را انجام نمی‌دادند؛ تنها عملیات فروغ جاویدان برای اثبات بغی، محاربه و افساد فی‌الارض نسبت به اعضا و کادر مرکزی سازمان کافی بود. این عملیات عامل رسوایی مسعود رجوی و فریبکاری سازمان است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=54072