• امروز : دوشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 6 July - 2026

روی خط

ضجه و سوزش منافقین از حضور جهان در بدرقه‌ رهبر شهید ایران ضرورت پیوند خوردن دو مطالبه مردم آلبانی در خیابان‌ها / تا زمانی که لانه تروریست‌ها در مانز فعال است، آلبانی در معرض تهدید دائمی قرار دارد قیام خون‌خواهان امام شهید در جهان علیه تروریستِ قمارباز / هیچ پناهگاهی در این کره خاکی نداری امام‌جمعه اردبیل: تشییع رهبری، همه‌پرسی مقبولیت جمهوری اسلامی / مراسم باشکوه رهبر شهید انقلاب نشان می‌دهد که اردوگاه ترور شکست خورده است / به تروریست‌ها می‌گوییم که به اقیانوس جمعیت نگاه کنید، دق کنید و بمیرید آیا پاریس به میزبانی از تروریست‌ها پایان می‌دهد؟ آشنایی با کارگاه تولید آشغال‌های رسانه‌ای در لانه موش‌های تیرانا / گدایی یک تکه استخوان از سفره موساد، تنها هنر ته‌ماندگان منافقین در آلبانی است مروری بر حادثه خونین شنبه ۶ تیر ماه ۶۰ / طراح انفجار با وجود اعلان قرمز اینترپل در آلبانی می‌چرخد علت عربده‌کشی‌ نوکران نهان و آشکار آمریکا درباره مسائل ایران

همسر شهید ترور محمدعلی آقارجبی

مطالبه خانواده‌های شهدا به نتیجه رساندن این دادگاه است

  • کد خبر : 44745
  • 09 اسفند 1402 - 11:02
rajabi 1

همسر شهید ترور محمدعلی آقارجبی، یکی از قربانیان جنایت‌های فرقه تروریستی رجوی گفت: مطالبه مهم خانواده‌های شهدا پیگیری محاکمه و مجازات سرکرده‌های این فرقه تروریستی است.

به گزارش فراق، همسر شهید محمدعلی آقارجبی، در مورد محاکمه سرکردگان فرقه رجوی در دادگاه ایران اظهار کرد: مطالبه خانواده‌های شهدا به نتیجه رساندن این دادگاه و محاکمه عاملان و قاتلان مردم بی‌گناه ایران است.

وی درباره نحوه شهادت همسرش توسط عوامل رجوی، گفت: همسرم کارمند بود، عوامل مجاهدین به‌طور دائم با نامه وی را تهدید به ترور می‌کردند تا سرانجام در سال ۱۳۶۱ پس از تعقیب همسرم از محل کار به منزل‌مان حمله کردند و همسرم را در مقابل چشمان من و سه فرزندمان و مادرش به شهادت رساندند؛ شش نفر با تهدید و ورود به منزل و ضرب‌وشتم ما، همسرم را به رگبار بستند و به پشت سر وی ۸ گلوله شلیک کردند.

همسر شهید ترور در پایان گفت: با وجود اینکه این دادگاه دیر برگزار شد، ولی خانواده‌های شهدا دلگرم به اجرای عدالت شدند؛ اکنون امیدواریم سرکردگان جنایت‌کار این فرقه تروریستی به‎سزای اعمال‌شان برسند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=44745