• امروز : سه شنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 7 July - 2026

روی خط

ضجه و سوزش منافقین از حضور جهان در بدرقه‌ رهبر شهید ایران ضرورت پیوند خوردن دو مطالبه مردم آلبانی در خیابان‌ها / تا زمانی که لانه تروریست‌ها در مانز فعال است، آلبانی در معرض تهدید دائمی قرار دارد قیام خون‌خواهان امام شهید در جهان علیه تروریستِ قمارباز / هیچ پناهگاهی در این کره خاکی نداری امام‌جمعه اردبیل: تشییع رهبری، همه‌پرسی مقبولیت جمهوری اسلامی / مراسم باشکوه رهبر شهید انقلاب نشان می‌دهد که اردوگاه ترور شکست خورده است / به تروریست‌ها می‌گوییم که به اقیانوس جمعیت نگاه کنید، دق کنید و بمیرید آیا پاریس به میزبانی از تروریست‌ها پایان می‌دهد؟ آشنایی با کارگاه تولید آشغال‌های رسانه‌ای در لانه موش‌های تیرانا / گدایی یک تکه استخوان از سفره موساد، تنها هنر ته‌ماندگان منافقین در آلبانی است مروری بر حادثه خونین شنبه ۶ تیر ماه ۶۰ / طراح انفجار با وجود اعلان قرمز اینترپل در آلبانی می‌چرخد علت عربده‌کشی‌ نوکران نهان و آشکار آمریکا درباره مسائل ایران

تکمیلی از آلبانی

ورود به کمپ «اشرف ۳» با دستور پلیس امنیت آلبانی و رای دادگاه ویژه صورت گرفت

  • کد خبر : 40009
  • 30 خرداد 1402 - 18:35
ashraf3

ورود به مقر «اشرف ۳» با دستور پلیس امنیت آلبانی(اسپاک) و رای دادگاه ویژه پس از گزارش‌های متعدد مبنی بر فعالیت‌های مشکوک در این محل صورت گرفت.

به گزارش فراق، در حکم این دادگاه ویژه آمده است: فعالیت هایی در مقر مانز انجام می شود که در واقع به امنیت ملی جمهوری آلبانی آسیب می رساند.

به نوشته رسانه های محلی، جامعه مجاهدین خلق امروز نه تنها با پلیس همکاری نکرد، بلکه برعکس از دستورات پلیس نیز سرپیچی نمود و این موضوع یک رسوایی و مغایر با قوانین آلبانی استدر گزارش رسانه های محلی آمده است: مجاهدین خلق تقریباً ۱۰ سال است که به دلایل بشردوستانه و بر اساس توافق نامه ای با دولت در آلبانی زندگی می کنند اما مفاد آن توافق نامه هرگز توسط مجاهدین خلق رعایت نشد و با نقض کامل مفاد قرارداد، در این مکان فعالیت های تروریستی و سیاسی انجام دادند.

به گزارش تلویزیون آلبانی رپورت، اخیراً داده‌ها نشان می‌دهد که فعالیت غیرقانونی مجاهدین خلق حتی خطرناک‌تر شده بود و همین امر تصمیم مقامات را برای بازرسی و کنترل این مقر به دنبال داشت. مجاهدین خلق نمی توانند در داخل کشور آلبانی کشوری بسازند و تا زمانی که در جمهوری آلبانی زندگی می کنند موظف به اطاعت از قوانین این جمهوری هستند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=40009