• امروز : یکشنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 13 September - 2026

روی خط

گروهک منافقین زیر فشار شدید موساد به دلیل ناکارآمدی / تحلیل افسر اطلاعاتی آمریکایی برای سیا: «زباله‌های انسانی از منافقین با ارزش‌ترند چون با اولی می‌توان برق تولید کرد!» دادستانی که سرکردگان منافقین را مجبور به فرار از کشور کرد / امام خمینی(ره): اینان از شدت یأس به جنون کشیده شدند اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای معلم‌های آلبانیایی/ صهیونیست‌ها در تیرانا آموزش مبارزه با یهودستیزی آغاز کردند «زباله‌های خلق» و آمار اعدامی خیالی / نمایش‌های منافقین با تاکسیدرمی لاشه رجوی پایان یافت هشدار به کاربران فضای مجازی درباره فعالیت منافقین در پوشش رسانه محلی / جوانان و نوجوانان عزیز باید جریان‌شناسی بیاموزند ۶۱ سال فرار؛ از خانه‌های تیمی تا طویله تیرانا / اختلاف‌های درونی بر سر جانشینی مریم قجر به دنبال احتمال استرداد وی به اوج رسید ماده خفاشی به نام «مهناز» به سمت دربان اولی برای محافظت از تاکسیدرمی رجوی رسید / منافقین «مردار سیاسی» هستند حساب‌های اینستاگرام فعالان آلبانیایی در بحبوحه اعتراض‌های«ضد دولتی» بسته شد 

روایت منصور براهویی از هفت سال زندگی در دنیای آزاد

حالا هرجایی بخواهم می‌روم

  • کد خبر : 46644
  • 19 خرداد 1403 - 13:18
barahoei

عضو انجمن نجات در آلبانی می‌گوید: «من بعد از خروج از سازمان، زندگی راحتی را شروع کردم. حالا هرجایی بخواهم می روم، هر چیزی بخواهم می‌پوشیم و با هر کسی بخواهم ارتباط دارم.»

به گزارش فراق، منصور براهویی در برنامه دورهمی انجمن نجات آلبانی ضمن تشریح زندگی کنونی خود خارج از تشکیلات مجاهدین خلق اظهار داشت: من بعد از خروج از سازمان، زندگی راحتی را شروع کردم. حالا هرجایی بخواهم می روم، هر چیزی بخواهم می پوشیم و با هر کسی بخواهم ارتباط دارم.

براهویی از جمله اسرای جنگ ایران و عراق بود که در اردوگاه رژیم بعث با فریب عوامل فرقه رجوی، به کمپ اشرف منتقل شد. او  پس از انتقال گروه به آلبانی از تشکیلات مجاهدین خلق کناره گیری کرد و بعد از چند دهه اسارت، به دنیای آزاد قدم گذاشت.

وی با اشاره به استقلال مالی اش بعد از خروج از اردوگاه مجاهدین خلق می گوید: از زمان جدایی از فرقه و خارج از تشکیلات مجاهدین، من مشغول کار هستم. شاید کارم سنگین باشد اما آدم خودم هستم. راحت هستم و استقلال مالی دارم.

عضو سابق مجاهدین خلق می‌گوید در زمان حضور در تشکیلات مجاهدین خلق، مابه ازای کار در سازمان هیچ حقوق و دستمزدی دریافت نمی کردیم، در عوض هر شب مورد حسابرسی و سرکوب قرار می گرفتیم.

عضو فعلی انجمن نجات آلبانی در انتها از دوستان سابقش در کمپ مانز می خواهد تا هر چه سریع تر خود را از تشکیلات مجاهدین جدا کنند و به زندگی آزاد برگردند تا بتوانند با خانواده هایشان ارتباط برقرار کنند و دل  خانواده ها را شاد کنند چرا که خانواده ها منتظر دیدار و شنیدن صدای فرزندان شان هستند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=46644

نوشته های مشابه

10شهریور
جریان فاسد
روایتی مستند از فسادهای اخلاقی منافقین پیش از انقلاب اسلامی

جریان فاسد