• امروز : شنبه - ۹ آبان - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 31 October - 2026

متهم ردیف بیست و سوم پرونده منافقین را بشناسید؛ تواب دروغینی که طراح ترور شهید لاجوردی شد!

  • کد خبر : 56623
  • 29 شهریور 1405 - 10:26

دادگاه رسیدگی به جنایت‌های منافقین، بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریست‌هایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.

deyhim

به گزارش فراق، ژیلا دیهیم متهم ردیف بیست‌وسوم این دادگاه، به واسطه برادرش همایون با تشکیلات نفاق آشنا می‌شود و فعالیت‌های خود را به‌نفع منافقین آغاز می‌کند.

نامبرده یکی از هواداران نفاق در قبل و بعد از انقلاب اسلامی بوده که پس از عضویت در این جریان دو بار ازدواج تشکیلاتی می‌کند.

همسر اول وی رضا خاکسار و همسر دوم او محمد طریقت است.

وی پس از پیروزی انقلاب فعالیت‌هایی از قبیل حضور در خانه‌های تیمی و مخفی کردن و جابه‌جایی تیم‌های عملیاتی گروهک تروریستی منافقین را به‌عهده داشته و در همین راستا در برهه پس از سال ۱۳۶۰ با ضربه به خانه‌های تیمی دستگیر و روانه زندان می‌شود.

نامبرده پس از مدتی، با اخذ تعهد از زندان آزاد شده لکن به تعهد خود عمل نکرده است و از کشور متواری و به مقر گروهک تروریستی منافقین در کشور عراق ملحق می‌شود.

در ادامه و قبل از انقلاب ایدئولوژیک مشارالیها در قرارگاه اشرف با محمد طریقت، ازدواج تشکیلاتی می‌کند.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

مسئول تیم نظامی و معاون مقر سردار کوت

محافظ مریم رجوی در سفر‌های اروپایی

عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت

مسئول مقر اشرف در سال ۱۳۸۸

مسئول نشست‌های موسوم به عملیات جاری

و مسئول خرید اقلام مورد نیاز برای لانه منافقین در کشور آلبانی

دیهیم یکی از عوامل اصلی تشکیل طراحی سازماندهی و هدایت تیم ترور شهید اسداله لاجوردی و نتیجتاً شهادت و به‌تعبیر حقوقی قتل عمد این شهید والامقام محسوب می‌شود.

گفتنی است در آن اقدام تروریستی اصغر رئیس‌اسماعیلی و زین‌العابدین مسعودی به شهادت یا به‌تعبیر حقوقی به قتل رسیده و اصغر دهقان فاضلی نیز مجروح می‌شود.

وی در حال حاضر از اعضای کادر مرکزی فرقه تروریستی رجوی و تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به‌شماره ۲۰۰۲-۵۰۷/۶-A است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=56623

نوشته های مشابه

07آبان
ضرورت بررسی دقیق آمار قربانیان اقدامات تروریستی منافقین
مداح، وکیل شکات در پرونده منافقین مطرح کرد

ضرورت بررسی دقیق آمار قربانیان اقدامات تروریستی منافقین

03آبان
حتی اسم این گروهک را هم نشنیده بودم
فرد فریب خورده در کلیپ جعلی که برای منافقین ساخته شد

حتی اسم این گروهک را هم نشنیده بودم