• امروز : دوشنبه - ۴ آبان - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 26 October - 2026

ماجرای «کوفیان» در بین منافقین

  • کد خبر : 56934
  • 03 آبان 1405 - 9:06

در تشکیلات منحوس منافقین، جداشدگان بسته به وضعیتشان به محل‌های مختلفی منتقل می‌شدند؛ آن‌هایی که از نظر این گروهک خائن و مزدور، دیگر تکلیفشان قطعی شده بود، به زندان‌های دبس و سردار می‌رفتند و برخی دیگر در بخشی به نام «اسکان» نگهداری می‌شدند.

Ashraf 21

به گزارش فراق، در این بخش، مجموعه‌ای به نام «کوفیان» وجود داشت که محل اقامت تعدادی از خانواده‌های جداشده بود. اما این نام چه معنایی داشت و چرا برای این افراد انتخاب شده بود؟

رضا اسدی، عضو سابق گروهک منافقین، در این باره نوشته است: «ساختمان‌های بخش اسکان به چند مجموعه A، B، C، D، E، F، H تقسیم می‌شدند که هرکدام حدود ۱۲ ساختمان چهار اتاقه را در بر می‌گرفتند.

مجموعه E یا مجموعه «کوفیان» در اختیار خانواده‌هایی بود که تکلیفشان از نظر این گروهک مزدور و خائن مشخص شده بود، اما به دلیل داشتن چند فرزند خردسال یا مسائل خاص دیگر، به دبس و زندان سردار فرستاده نشده بودند.

ورود و خروج از این مجموعه تحت نظارت نگهبان بود و کسی حق خروج از آن را نداشت. امکانات غذایی این افراد با دیگران متفاوت بود و روی ظرف‌های غذایشان عبارت «کوفی‌ها» نوشته شده بود.

استفاده منافقین منحوس از این عنوان، سمت و سو دادن حرکت خودشان به قیام امام حسین علیه السلام بود که نعوذبالله با تشبیه رجوی به امام حسین و قیاس جداشدگان به مردم کوفه، اشتباهات خودشان را توجیه می‌کردند.

آن‌ها چنین استدلال می‌کردند که همان‌طور که مردم کوفه ابتدا با امام حسین بیعت کردند و سپس پیمان خود را شکستند، جداشدگان منافقین نیز ابتدا با رجوی بیعت کرده و بعد تعهد خود را زیر پا گذاشته‌اند.

اما رجوی ملعون به این نکته اشاره نمی‌کرد که مردم کوفه تحت فشار و سرکوب شدید حاکمان وقت، یزید و ابن زیاد، به سکوت وادار شدند؛ وگرنه با امام حسین علیه السلام موافق بودند؛ اما این‌ها از جمله خود من که از این گروهک خائن جدا شدیم، به این علت بود که دیگر به رجوی و باندش اعتقاد و اعتماد نداشتیم و او را منحرف می‌دانستیم.»

به گزارش فراق، آنچه از ماجرای «کوفیان» بیش از هر چیز آشکار می‌شود، پوچ‌گرایی ایدئولوژیکِ گروهک منحوس منافقین است؛ پوچ‌گرایی‌ که انسان را به ابزار، خانواده را به واحد قابل تفکیک و عضویت را به برده بودن بی‌قید و شرط برای یک باند خائن و مزدور تبدیل می‌کند. این گروهک نکبت‌بار با برچسب‌زنی تحقیرآمیز بر جداشدگان، بزرگ‌ترین فریب تاریخی را برای توجیه سرکوب و پوچ‌سازی اراده افراد به کار می‌برد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=56934