• امروز : یکشنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 13 September - 2026

روی خط

گروهک منافقین زیر فشار شدید موساد به دلیل ناکارآمدی / تحلیل افسر اطلاعاتی آمریکایی برای سیا: «زباله‌های انسانی از منافقین با ارزش‌ترند چون با اولی می‌توان برق تولید کرد!» دادستانی که سرکردگان منافقین را مجبور به فرار از کشور کرد / امام خمینی(ره): اینان از شدت یأس به جنون کشیده شدند اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای معلم‌های آلبانیایی/ صهیونیست‌ها در تیرانا آموزش مبارزه با یهودستیزی آغاز کردند «زباله‌های خلق» و آمار اعدامی خیالی / نمایش‌های منافقین با تاکسیدرمی لاشه رجوی پایان یافت هشدار به کاربران فضای مجازی درباره فعالیت منافقین در پوشش رسانه محلی / جوانان و نوجوانان عزیز باید جریان‌شناسی بیاموزند ۶۱ سال فرار؛ از خانه‌های تیمی تا طویله تیرانا / اختلاف‌های درونی بر سر جانشینی مریم قجر به دنبال احتمال استرداد وی به اوج رسید ماده خفاشی به نام «مهناز» به سمت دربان اولی برای محافظت از تاکسیدرمی رجوی رسید / منافقین «مردار سیاسی» هستند حساب‌های اینستاگرام فعالان آلبانیایی در بحبوحه اعتراض‌های«ضد دولتی» بسته شد 

وکیل متهمان چرا خواستار خروج از پرونده فرقه رجوی شد؟

  • کد خبر : 49549
  • 13 آذر 1403 - 14:59

حمیدرضا محمدی، وکیل متهمان پرونده سران فرقه رجوی با ارسال پیامی به قاضی دادگاه، خواستار خروج خود از این پرونده شد.

Court 2024 24 3

به گزارش فراق، قاضی دهقانی روز سه‌شنبه ۱۳ آذر در جریان بیست و چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از سران سازمان مجاهدین خلق، خطاب به محمدی، وکیل تسخیری متهمان پرونده گفت: براساس متنی که طبق لایحه به دادگاه ارائه کردید، تهدیداتی از سوی موکلین شما نسبت به شما صورت گرفته است؛ اظهارات خود را بیان کنید.

محمدی گفت: یکی از دوستان برای من پیامی را ارسال کرد که در آن سازمان مجاهدین خلق برای من پیامی گذاشته بود که متاسفانه بخشی از پیام خیلی نسبت به بنده خوب نیست و بیشتر درخواست من از رئیس دادگاه این بود که به همین واسطه با عنایت به اینکه این پیام نشان می‌دهد که بنده را نپذیرفتند و تهدید نسبت به جان من شاید صورت گرفته باشد بنابراین من را از ادامه راه معذور بدارید.

در ادامه متن پیام سخنگوی سازمان مجاهدین خلق که صرفا مکتوب نبود و صوت آن هم وجود داشت و طبق لایحه توسط وکیل متهم به دادگاه ارائه شده بود، پخش شد.

قاضی با مشاهده متن پیام خطاب به وکیل متهمان گفت کدام بخش مورد استناد شماست؟ در این متن آمده است که وای به حالتان اگر بلایی به سر این وکیل تسخیری بیاورید؛ در این صورت به دفاع از او برمی‌خیزیم طبق این متن آنها شما را پذیرفته‌اند اتفاقاً این پیام نشان از پذیرش شما دارد.

قاضی خطاب به منشی دادگاه افزود: این متن را به عنوان سند ضمیمه مدارک دادگاه کنید. به هر حال این موضع‌گیری متهم ردیف اول و سخنگوی او در خصوص پذیرش و دفاع است و اگر نکته‌ای داشته باشید در خصوص آن تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد.

محمدی وکیل متهمان اضافه کرد: به همین جهت خواستار خروج از پرونده را دارم و ادامه کار به معنی واقعی برای من مشکل است ولی تصمیم دادگاه برای من ارزشمند است.

قاضی گفت: راجع به این نکات تصمیم گیری صورت می‌گیرد، اظهارات و تقاضای شما بررسی می‌شود همچنین عنوان اطلاع متهم ردیف اول از وکیل تسخیری و حتی دفاع از وکیل تسخیری در پرونده ثبت می‌شود و این حمایت از وکیل تسخیری است نه تهدید.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=49549