• امروز : سه شنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 7 July - 2026

روی خط

ضجه و سوزش منافقین از حضور جهان در بدرقه‌ رهبر شهید ایران ضرورت پیوند خوردن دو مطالبه مردم آلبانی در خیابان‌ها / تا زمانی که لانه تروریست‌ها در مانز فعال است، آلبانی در معرض تهدید دائمی قرار دارد قیام خون‌خواهان امام شهید در جهان علیه تروریستِ قمارباز / هیچ پناهگاهی در این کره خاکی نداری امام‌جمعه اردبیل: تشییع رهبری، همه‌پرسی مقبولیت جمهوری اسلامی / مراسم باشکوه رهبر شهید انقلاب نشان می‌دهد که اردوگاه ترور شکست خورده است / به تروریست‌ها می‌گوییم که به اقیانوس جمعیت نگاه کنید، دق کنید و بمیرید آیا پاریس به میزبانی از تروریست‌ها پایان می‌دهد؟ آشنایی با کارگاه تولید آشغال‌های رسانه‌ای در لانه موش‌های تیرانا / گدایی یک تکه استخوان از سفره موساد، تنها هنر ته‌ماندگان منافقین در آلبانی است مروری بر حادثه خونین شنبه ۶ تیر ماه ۶۰ / طراح انفجار با وجود اعلان قرمز اینترپل در آلبانی می‌چرخد علت عربده‌کشی‌ نوکران نهان و آشکار آمریکا درباره مسائل ایران

علت پرداخت مستمری از سوی فرقه رجوی به برخی از افراد جداشده

  • کد خبر : 28955
  • 13 اسفند 1399 - 11:04

موضوعی که در این یادداشت می خواهیم روی آن تمرکز کنیم دادن مستمری به کسانی است که از فرقه رجوی جدا می شوند.

ashraf3

ابتدا نگاهی به اصل قضیه نگاه کنیم زیرا تناقضی وجود دارد که باید حل شود. تناقض از این قرار است که رجوی کشتن کسانی که از فرقه جدا می شوند را مُباح اعلام نموده و پیشاپیش تکلیف کرده است که هر جا هر مجاهدی که بین کشتن یک پاسدار و یک جداشده گیر کند و یک گلوله در سلاحش باشد، آن گلوله را باید به جدا شده و یا به تعبیر خودشان به بُریده شلیک نماید. اصل تناقض اینجاست، چطور می شود کسی که اینگونه فتوایی را صادر کرده، موظف و موکلف می گردد که هزینه های استقراری و معاش یک فردی که از فرقه جدا شده را بپردازد؟

در واقع باید خدمت شما عرض کنم که پاسخ این تناقض را خود مسعود رجوی یک بار در نشستی داد.

وی گفت: «کسانی که از فرقه جدا می شوند به خاطر رسیدن به مطالباتشان به شکایت روی می آورند. به گفته او دفاع از خود در مقابل یک شکایت در دادگاه های اروپایی بسیار پرهزینه می باشد، زیرا باید در مقابل آن شکایت وکیل بگیرند و چون کار حقوقی فرقه به سیاست بین الملل سازمان هم ربط پیدا می کند باید وکیل های بسیار مجرب و کار کشته بگیرند تا در دادگاه ها بتوانند پیروز شوند وگرنه تبعات بعدی آن بعضا غیر قابل جبران است و با هیچ کلان پولی امکان بازگشت به شرایط مساعد را ندارند. تجربیات نشان داده است که وقتی هزینه های یک فرد جدا شده را به صورت ماهانه تقبل کنیم، آن هزینه ها بسیار کمتر از هزینه های دادگاه ها و وکلا می باشد.»

با یک حساب سر انگشتی می شود فهمید این مبالغی را که به تعدادی از جداشدگان می دهند ناشی از اجبارات است و نه مباحث حقوق بشری و اینگونه مسائل. البته در دنیای بیرون و در مقابل دولت های اروپایی این گونه که خدمت شما عرض کردم نمی گویند، بلکه برای آنان از حقوق بشر و انسانیت حرف می زنند تا با یک تیر دو نشان زده باشند. از طرفی تلاش می کنند که خودشان را مدافع حقوق بشر جا بزنند و از طرفی دیگر از هزینه های سرسام آور وکلا جلوگیری کنند.

البته در هر سربزنگایی تلاش می کنند که از زیر مستمری دادن شانه خالی کنند و برای شکایات محتمل سند سازی کرده و در دادگاه ها پیروز میدان گردند. مثالش در دو سه ماه گذشته وجود دارد از موارد اخیر اگر بخواهم  بگویم قطع مستمری منصور براهویی و یا خلیل انصاریان می باشد.

همانند سایر ترفند ها و شگردهایی که رجوی و دار و دسته بزهکارش انجام می دهند این ترفند نیز لو رفته است، ولی احتمال فریب خوردن افراد خیلی وجود دارد و باید که کنجکاوانه به موضوع نگاه کرد.

یادداشت از : سینا نورانی

عضو جداشده از فرقه رجوی

انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=28955