• امروز : دوشنبه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 14 September - 2026

روی خط

شامورتی بازی منافقین به دنبال لو رفتن مکان نگهداری از تاکسیدرمی رجوی؛ بازیگردان‌های طویله‌ مانز به فکر بستن راه جدایی نیروها هستند منافقین از این محراب وحشت داشتند گروهک منافقین زیر فشار شدید موساد به دلیل ناکارآمدی / تحلیل افسر اطلاعاتی آمریکایی برای سیا: «زباله‌های انسانی از منافقین با ارزش‌ترند چون با اولی می‌توان برق تولید کرد!» دادستانی که سرکردگان منافقین را مجبور به فرار از کشور کرد / امام خمینی(ره): اینان از شدت یأس به جنون کشیده شدند اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای معلم‌های آلبانیایی/ صهیونیست‌ها در تیرانا آموزش مبارزه با یهودستیزی آغاز کردند «زباله‌های خلق» و آمار اعدامی خیالی / نمایش‌های منافقین با تاکسیدرمی لاشه رجوی پایان یافت هشدار به کاربران فضای مجازی درباره فعالیت منافقین در پوشش رسانه محلی / جوانان و نوجوانان عزیز باید جریان‌شناسی بیاموزند ۶۱ سال فرار؛ از خانه‌های تیمی تا طویله تیرانا / اختلاف‌های درونی بر سر جانشینی مریم قجر به دنبال احتمال استرداد وی به اوج رسید

بازتاب گسترده تحصن جداشده های فرقه رجوی در آلبانی

  • کد خبر : 19788
  • 06 اسفند 1397 - 11:21

آکسیون اعتراضی و تحصن اعضای جداشده درآلبانی که روز جمعه ۳ اسفند ماه صورت گرفت انعکاس گسترده ای درمطبوعات ومحافل خبری واز جمله شبکه های تلویزیونی آلبانی ومردم این کشور داشته است.

2 2 1

Albania Defectors 20190222 2حدود  ۴۰ نفر از اعضای جداشده که از دست آزار و تهدیدات سران فرقه رجوی جانشان به لب رسیده بود با وجود مانع تراشی های کمیساریای دست نشانده فرقه و مزاحمت های دولت آلبانی در میدان اسکندر بیگ دست به یک تجمع اعتراضی زدند.

مسؤولان فرقه از چند روز قبل از این آکسیون با ارسال پیام به جداشدگان آنها را تهدید کردند درصورت شرکت دراین آکسیون بهایی سنگینی را خواهند پرداخت.

تحت تاثیر همین تهدیدات تعداد معدودی از جداشدگان که مستمری ماهیانه شان را از فرقه دریافت می کنند وعناصر محافظه کاری بودند از شرکت دراین حرکت اعتراضی خوداری کردند.

علیرغم تمامی تهدیدات فرقه این تحصن اعتراضی با استقبال مردم آلبانی روبرو شد و رسانه های گروهی آلبانی در ضمن مصاحبه با اعضای شرکت کننده ماهیت واقعی این فرقه وعملکردهای ضدانسانی آن را شناختند.

برخورد سرکردگان این فرقه ضد انسانی با این حرکت مسالمت آمیز و قانونی که بدیهی ترین حقوق به رسمیت شناخته شده هرفردی است، نشان می دهد آنها تا کجا با اصول دمکراسی و آزادی انسانها بیگانه و درستیز هستند.

فرقه ای که سرکرده اش مریم رجوی در پارلمان های اروپایی برای آزادی انسانها یقه درانی می کند و از ضرورت آزادی تجمعات و بیان آزادانه حقوق سیاسی واجتماعی قطعنامه صادر می کند خودش درعمل ظرفیت یک حرکت اعتراضی کوچک توسط اعضای سابقش را ندارد.

این همان فرقه ای است که دولت ایران را به سرکوب اعتراضات مردمی متهم می کند.

آکسیون اعتراضی جداشدگان در آلبانی در کنار تاثیرات شگرفش برافکارعمومی مردم این کشور یک تاثیر بزرگ دیگر هم از خود به جا گذاشت و آن هم افشای ماهیت ضد آزادی و ذات دیکتاتور مابانه رجوی بود. جریانات باطل اینگونه درروند تکاملی بور و بی آبرو می شوند.

یادداشت از: علی اکرامی

انتهای پیام / انجمن نجات خوزستان

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=19788