• امروز : دوشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 6 July - 2026

روی خط

ضجه و سوزش منافقین از حضور جهان در بدرقه‌ رهبر شهید ایران ضرورت پیوند خوردن دو مطالبه مردم آلبانی در خیابان‌ها / تا زمانی که لانه تروریست‌ها در مانز فعال است، آلبانی در معرض تهدید دائمی قرار دارد قیام خون‌خواهان امام شهید در جهان علیه تروریستِ قمارباز / هیچ پناهگاهی در این کره خاکی نداری امام‌جمعه اردبیل: تشییع رهبری، همه‌پرسی مقبولیت جمهوری اسلامی / مراسم باشکوه رهبر شهید انقلاب نشان می‌دهد که اردوگاه ترور شکست خورده است / به تروریست‌ها می‌گوییم که به اقیانوس جمعیت نگاه کنید، دق کنید و بمیرید آیا پاریس به میزبانی از تروریست‌ها پایان می‌دهد؟ آشنایی با کارگاه تولید آشغال‌های رسانه‌ای در لانه موش‌های تیرانا / گدایی یک تکه استخوان از سفره موساد، تنها هنر ته‌ماندگان منافقین در آلبانی است مروری بر حادثه خونین شنبه ۶ تیر ماه ۶۰ / طراح انفجار با وجود اعلان قرمز اینترپل در آلبانی می‌چرخد علت عربده‌کشی‌ نوکران نهان و آشکار آمریکا درباره مسائل ایران

سوء استفاده رجوی از مناسبت های مذهبی

  • کد خبر : 22382
  • 26 شهریور 1398 - 10:30

رجوی برای عوام فریبی از مناسبت های مذهبی استفاده سیاسی و تبلیغاتی می کرد.
فرقه رجوی به هیچ یک از قوانین اسلامی پایبند نیست. در ظاهر دم از اسلام می زند ولی به اسم امام حسین(ع) و به اسم اسلام دست به هر جنایتی می زند. فقط یک اسلام را قبول دارد وآن اسلام نوین به رهبری خود رجوی و مریم رجوی است.

secret project pmoi mek 2


خود رجوی بارها درنشست های داخلی که با ما می گذاشت می گفت از نام اسلام باید علیه دشمن استفاده کرد . همچنان که مریم قجر می گفت هرکه با ما نیست بر ماست. حتی مردم ایران!
در قاموس رجوی هرکسی که از او تابعیت نکند سزاوار مرگ است .
این فرقه به خاطر اهداف کثیف خود ۵۵ سال است دست درخون بی گناهان دارد و به همین دلیل است که مردم ایران این فرقه را لعن و نفرین و طرد کرده اند .
در سال ۱۳۶۸ من در اشرف بودم چیزی به اسم روز عاشورا وجود نداشت، چه شد بعد از جنگ خلیج اول و شکست عراق در جنگ با آمریکا فرقه رجوی چرخش مداری کرد و درسال ۱۳۷۱ به فکر عاشورا، مراسم سینه زنی و غیره افتاد، چرا ؟
رجوی برای سرپوش گذاشتن بر شکست سیاسی استراتژیکی خود به خصوص بعد از آتش بس بین ایران و عراق ، راه چاره ای جز رو آوردن به این گونه کارها نداشت .
آیا راه اندازی عاشورا و دسته های سینه زنی فرقه رجوی را از بن بست خارج کرد؟
قطعأ خیر . چون در این چند دهه دیدیم فقط تبلیغات بود. ازاین تزویر و ریاکاری استفاده می کرد تا افراد را در زندان اشرف نگهداری کند . حالا باید دید که این فرقه چیزی که از قدیم به جای مانده را قبول دارد یا نه . همه این مراسم را در راستای اهداف سیاسی خود تغییر داده بود حتی خواندن نوحه به سبک قدیم ممنوع بود و هرآنچه را ستاد تبلیغات اوکی می کرد در مراسم خوانده می شد . چون به قول سران فرقه باید روح انقلابی در آن باشد .
اگر دریک کلام بخواهم مراسم عاشورا در فرقه را به تصویر بکشم: دروغ و ریاکاری و تزویر .

احمد خاکی

انتهای پیام /  انجمن نجات مرکز کرمانشاه

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=22382