• امروز : یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 28 June - 2026
عضو فرقه رجوی در گفت و گو با فراق خبر داد:

احساس خطر فرقه رجوی از حضور خانواده ها در آلبانی و برخورد با اعضای ناراضی / فرقه دجال رجوی در فکر سناریوی خانواده های جعلی

  • کد خبر : 25825
  • 27 خرداد 1399 - 12:07

یک عضو فرقه رجوی گفت: فرقه دجال رجوی به شدت از خبر درخواست حضور خانواده ها در آلبانی احساس خطر کرده و به فکر آوردن خانواده های جعلی از کشورهای اروپایی است.

khanevade ashraf3

محمد.س صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار فراق اظهار داشت: هیچ خبری در طول سال های گذشته مانند درخواست دیدارِ خانواده ها برای فرقه رجوی دردآور نبوده و به همین جهت دنبال راه های مقابله با آن، ترساندن اعضای مقر و برخورد با این موضوع است.

وی افزود: فرقه به همین منظور و برای اینکه روحیه اعضای حاضر در قرارگاه ها را ضعیف کند یک نامه از طرف دولت آلبانی خوانده و در آن خواسته است تا اعضا هر آنچه درباره انجمن نجات و خانواده های فعال می دانند بگویند تا از یک طرف آنها را تحویل دولت آلبانی بدهد و از سوی دیگر به اعضا القا کند که امکان جدا شدن از فرقه رجوی وجود ندارد.
این عضو در ادامه به خبرنگار فراق گفت: همچنین سران فرقه رجوی با اعضایی که خانواده های پیگیر در داخل ایران دارند نشست های طولانی گذاشته و سعی دارد آنها را با روش های مغزشویی برای رویارویی احتمالی با خانواده ها آماده کند.
محمد.س گفت: فرقه برای مقابله با این موضوع سعی دارد اندک خانواده هایی که در اروپا ساکن و هوادار فرقه هستند را به آلبانی بیاورد و با نمایش های تلویزیونی نشان دهد که خانواده های واقعی! این افراد هستند.

لازم به توضیح است این ترفند ها و نیرنگ های فرقه رجوی دیگر اثری ندارد زیرا این بار خانواده های ایرانی عزم خود را جزم کرده اند و به جز دیدار با عزیزانشان در زندان رجوی هیچ چیز دیگری نمی خواهند.

انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=25825

نوشته های مشابه

07تیر
پاریس خرمهره‌ منافقین را دادگاهی کرد
اقدام شایسته پلیس فرانسه به دنبال تلاش منافقین برای ایجاد ناامنی در این کشور

پاریس خرمهره‌ منافقین را دادگاهی کرد

01تیر
احتمال استرداد سرکردگان منافقین به ایران
به دنبال مشکلات غیرقابل تحمل تروریست‌های سابقه‌دار برای فرانسه قوت گرفت

احتمال استرداد سرکردگان منافقین به ایران