• امروز : دوشنبه - ۷ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023

خطاب به مدعیان حقوق بشر :

  • کد خبر : 214
  • 02 فوریه 2014 - 18:14

خطاب به مدعیان حقوق بشر :

مدعیان مدافع حقوق بشری اگر تحمل شنیدن حرف حق و صدای مظلومیت خانواده های داغ دیده را دارید به این نوشته های مادر داغ دیده  که مریم رجوی فرزندش را با وعده های فریبنده  ربوده و بعد از گذشت چندین سال تلاش برای دیدار فرزندش هنوز از دیدن دلبندش محروم مانده بنگرید و بعد قضاوت کنید  ، امثال من بسیار است که در نوشته های آینده شرح حال فراقشان را خواهم نوشت تا بلکه اینقدر پول های مریم چشمان شما مدعیان به اصطلاح حقوق بشری  را نگرفته و شاید به درستی قضاوت کنید.

sazman melal

مدافع حقوق بشری که شما از او حمایت می کنید و اکنون ژست حقوق بشری به خود گرفته  کسی است که بالغ بر ۱۲ هزار ایرانی را به شهادت رساند….

مدافع حقوق بشری که ۲۵ هزار کرد عراقی را به شهادت رساند.
مدافع حقوق بشری که در جنگ مرصاد (فروغ جاویدان) نزدیک بر ۲ هزارو پانصد ایرانی را به شهادت رساند
مدافع حقوق بشری که اکثر سربازان ، بسیجیان و سپاهیان پشت سنگر جبهه های جنگ حق علیه باطل با بعثیان عراق را  ربود و شبانه به پادگان اشرف انتقال داد و تمامی آنها را یا با شکنجه و سوزاندن با کابل برق و اطوی داغ و زنده بگور کردن آنها ، به ظن خویش انتقام خود را از ملت ایران گرفت .
مدافع حقوق بشری که با کمک و همکاری با سید الرئیس (صدام حسین ، برادر تنی مسعود رجوی) تمامی سربازان اسیر در زندان عراق را یا با شکنجه کشت  و یا اینکه به اشرف انتقال داد تا  سپر جان مریم قجر و مسعود رجوی ملعون باشند.
مدافع حقوق بشری که فرزندان ایران را ازمحل کارهای خود درکشورترکیه و یا از دیگر کشور های اروپایی با وعده های زندگی مرفه در آلمان فریب داده و چشم بسته وارد اشرف کرد .

مدافع حقوق بشری که تمامی خانواده هایی که فرزندانشان اسیر این فرقه در اشرف بودند و خواستار حداقل حقوق انسانی  ( دیداربا فرزندانشان ) در جلو مقر اشرف بودند  به سنگ ، آتش و آهن پاره بستند.

مدافع حقوق بشری که تمامی زنان و دختران جوان را به قصد تجاوز به اشرف انتقال دادند .

مدافع حقوق بشری که تمامی دختران را عقیم کرد که فرزند ناخواسته به دنیا نیاورند .

مدافع حقوق بشری که زنان را از شوهرانشان جدا کرد (طلاق اجباری).
مدافع حقوق بشری که به نام ذوب شدن در رهبری ، تمامی زنان  اغفال شده در اشرف را لخت و برهنه جلوی چشم شوهر خود یعنی مسعود رجوی رقصاند.
مدافع حقوق بشری که خواب دیدن را برای مردان و زنان حرام دانست و آن را جزء گناهان کبیره خواند و برای آن غسل واجب کرد.

مدافع حقوق بشری که داشتن حقوق و حق زندگی کردن را بر مردان و زنان حرام کرد.
مدافع حقوق بشری که برای دفاع از حقوق اشرفیان ، دستور داد تمامی زنان باید آفتاب سوخته باشند ، و چهره زیبا و دست سفید داشتن را برای زنان حرام دانست .

مدافع حقوق بشری که دستور داد تمامی مردان و زنان که از جنگ فروغ جاویدان سالم برگشته بودند باید تا چندین ماه دربنگالها زندانی و شکنجه شوند چرا که به تصور مریم قجر و مسعود رجوی برگشتگان از جنگ یا مزدوری کردند یا خود فروشی که سالم برگشته اند.
مدافع حقوق بشری که تمامی کودکان را به اجبار از آغوش مادران جدا کرد و در کشور های اروپائی به دست مزدوران خود آواره و سرگردان کرد چنانکه بعد از گذشت چندین دهه هنوز از آنها خبری نیست و مادران چشم به راه کودکان و فرزندان خود هستند .

مدافع حقوق بشری که عشق  و دوست داشتن را ممنوع کرد.

مدافع حقوق بشری که محبت و عاطفه به پدر و مادر و فرزند و همسر را ممنوع و گناه کبیره خواند.

مدافع حقوق بشری که  ترور  دانشمندان ایرانی ( شهید احمدی روشن  ) را جزء افتخارات خود دانست .

مدافع حقوق بشری که تمامی نفرات خود را در سوریه و لیبی و مصر و لبنان و عراق مستقر کرد تا آموزش سربریدن و سوزاندن مخالفان  را بدهند.

مدافع حقوق بشری که مخالف ساخت انرژی هسته ای در ایران است کسی است که خود با همکاری دولت آمریکا ، دولت بعثی عراق را تشویق نمود تا بمب های شیمیایی را بر سر ملت ایران اعم از کودکان و نوزادان و پیر و جوان بریزد و
اکنون بعد از بیست سال از خاتمه جنگ ، عوارض همان بمب های شیمیایی در بین مردان و زنان ایرانی مشاهده میشود ، و هنوز هم  ملت ایران شاهد شهادت عزیزانی هستند که مورد اصابت گلوله های شیمیایی قرار گرفته بودند ( مریم و مسعود رجوی ) دافعین حقوق بشری هستند که سالیان سال است بسیاری از خانواده های ایرانی را به انحاء مختلف  داغدار کرده اند و از آشامیدن خون جوانان و غیوران ایران زمین ، مست و لایعقل در بین ژنرال های آمریکائی و اعضای پارلمان اروپایی دست از پا نمی شناسد.

بله باید این افتخارات سی ساله مریم قجر عضدانلو است  که آستینش تا به سر آغشته به خون جوانان ایران است ، به عنوان رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران شود .

khanevade

پارلمان اروپا با منافقین به ریاست استیونسون ، مریم قجر عضدانلو ابریشمچی(رجوی) را به عنوان مدافع حقوق بشر نامیدند ، کسانی که با دریافت مبالغ هنگفتی به خدمت گرفته شدند ، از جمله
النمود ویدالی کوادراس (معاون پارلمان)
میشل الیوماری (وزیر سابق خارجه و دفاع فرانسه)

که مریم قجر ، بانوی اول ترور در جهان را حامی حقوق بشر نامیدند.
آقای استیونسون گفته :

من می خواهم به روحانیون بگویم ، ما که توسط رای مردمان به اینجا فرستاده شده ایم ، خودمان تصمیم می گیریم که چه بگوییم و به چه کسی گوش کنیم و به چه کسی اهمیت ندهیم ، به همین خاطر است که ما خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران را دعوت کرده ایم تا به ما در مورد یک ایران متفاوت بگوید ، یک

ایران دموکراتیک و آزاد.

آقای استیونسون :

قیمت حضور شما در این جلسه چقدر بوده که به خودت جرات و اجازه دادی در مورد ایران اظهار نظر کنی ؟

آقای استیونسون :

ملت ایران ملتی خود مختار و آگاه و رزمنده و شجاع و پیروز در تمامی میادین نبرد علمی و عملی بودند ، نیازی به قیوم ندارند.

آقای استیونسون :

باید به جرات و شجاعت تمام به شما بگویم که ملت ایران به آشغالها و مزدوران و مفت خورانی چون شما ها نیاز ندارند ، شما بهتر است به جیب خود ، و به خوش گذرانی خود با مریم قجر عضدانلو ابریشمی رجوی و… فکر کنی.

شما کوچکتر از آنید که بخواهید نام ایران و ایرانی را به دهان کثیف خود بیاورید ، شما فعلا به  افکار دموکراتیک خود  که مشغول بودن با رقاصه هاست فکر کنید.

ما خانواده های ایرانی به شما و به بزرگتر از شماها هیچ وقت  اجازه دخالت در امور ایران را نخواهیم داد ، پس بهتر است که لال شوید و مشغول چرا در چمن زارهای مریم باشید.

و اما مریم قجر عضلانلو :

شما که آقای حمید ابوطالبی را یک تروریست معرفی کردید ، به عملکرد خودتان در مقابل جدا شدگانی که در حال حاضر نزدیک به چندین سال است دست یه افشاگری زدند و تمامی جنایتهای شما را فاش کردند نگاه کنید ، چه خواهید گفت؟

آیا صحبتها و مصاحبه های جدا شدگان را شنیدی!؟

خانم بطول سلطانی
خانم قرصی
آقای خدابنده
آقای خوشحا ل
آقای رستمی
آقای شجاعتی
آقای محمدی
آقای علیشاهی
آقای فریدونی
آقای اژدری

 

ما خانواده ها در آینده با زهم با مستندات دیگر این مدعی دفاع از حقوق بشر را رسوا خواهیم کرد ولی بعید می دانم که  عناد و جاهلی مثل وی سرعقل بیاید .

 

 

به امید پیروزی حق علیه باطل و نفاق

ثریا عبدالهی  و فرهاد

۱۳۹۳/۲/۲


لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=214