• امروز : چهارشنبه - ۲۰ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 10 June - 2026

تلفن همراه، خطرناکترین سلاح در فرقه رجوی

  • کد خبر : 17784
  • 28 مهر 1397 - 13:18

همانگونه که همه مردم دنیا می دانند تلفن همراه وسیله ای است که در تمامی زمینه ها چه تماس در لحظه یا برای استفاده از علم و پیشرفتهای جامعه، خلاصه در همه جا تقریبا جزئی از مردم شده و جدایی ناپذیر می باشد.

gاگر یک نگاه اجمالی بیندازیم خواهیم دید که افراد اسیر در فرقه رجوی از دور افتاده ترین روستاهای آفریقا هم عقب مانده تر هستند و این همان بلایی است که رهبران فرقه بر سر افرادشان آوردند، بله آگاهترین افراد به قول رجوی عقب مانده ترین قشر جامعه هستند.
چرا استفاده از ارتباطات و تکنولوژی در فرقه ممنوع می باشد یا اگر هم هست با کنترل بالا، مثلا اگر با کامپیوتر کار می کنی اتاقی در کنار کامپیوتر ها به اسم اتاق کنترل یا جاسوسی وجود دارد که حتی نمی توانی یک برنامه تبلیغاتی را نگاه کنی چون نفر را رصد می کنند.
اما استفاده از موبایل هوشمند برای افراد فرقه این به عنوان سلاح کشنده می باشد اما به خودشان و فرزندانشان که می رسد ۱۸۰ درجه فرق می کند.
ترس رجوی از چیست؟ از اینکه اعضا یک تماس با خانواده بگیرند. اگر قرار است که افراد تو با یک تماس وا بروند چه بهتر که زودتر بروند تو که می گویی انقلاب کرده هستند و هزار نقطه مثبت دیگر. ترس شما از این است که دنیای جدیدی جلو چشمان اینها باز بشود و تمام فریبکاریهای تو نقش برآب شود.
بله موبایل و هر چیزی که چشم افراد فرقه را به دنیای جدید باز می کند به عنوان خطرناکترین سلاح در فرقه معرفی می شود.
ش. ف
عضو جدا شده در آلبانی
انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=17784

نوشته های مشابه

18خرداد
وقتی رجوی گفت می‌خواهم از سوزن رد شوم
منافقین؛ از خیانت در جنگ تحمیلی و خزیدن به دامان صدام تا شکست مفتضحانه در تاریخ

وقتی رجوی گفت می‌خواهم از سوزن رد شوم

12خرداد
نقش راهبردی زنان در امنیت اعتقادی و فرهنگی
واکاوی سیره زندگانی حضرت زهرا(س)

نقش راهبردی زنان در امنیت اعتقادی و فرهنگی

10خرداد
حفظ انسجام اجتماعی و پرهیز از قطبی‌سازی، مهم‌ترین شرط عبور از شرایط پساجنگ
مروری سریع بر یک فراز از پیام رهبر انقلاب به قلم محمدرضا اخضریان کاشانی استاد دانشگاه تهران

حفظ انسجام اجتماعی و پرهیز از قطبی‌سازی، مهم‌ترین شرط عبور از شرایط پساجنگ