• امروز : سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025

دستیاران شیطان نتوانستند عصبانیت خود را کنترل کنند

  • کد خبر : 17422
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۹:۴۰

«جان بولتون، با مشاوره گرفتن از زن ولگردی چون مریم رجوی برای ترامپ طرح و برنامه ارائه می دهد.»
پمپئو و بولتون نتوانستند عصبانیت خود را از توافق کشورهای ۱+۴ با ایران پنهان کنند و به توهین و تهدید و یاوه گویی پرداختند.

polton 1به گزارش گروه سیاسی فراق، پمپئو در نشستی که با هماهنگی شیاطینی چون رجوی و با عنوان اقدام علیه برنامه هسته ای ایران برگزار شده بود اظهار داشتت: از تصمیم کشورهای اروپایی، روسیه و چین برای ایجاد مکانیزم پرداخت پول به ایران که تجارت با این کشور را تسهیل خواهد کرد ناراحتم.این یکی از غیرسازنده ترین مسائل برای صلح و امنیت جهانی است و می تواند موقعیت ایران به عنوان حامی اصلی تروریسم در جهان و یک صادرکننده تروریسم را تقویت کند.
بولتون هم در یک سخنرانی سراسر توهین آمیز، با عصبانیت از توافق کشورهای ۱+۴ گفت: سراغتان (اروپایی ها) می آییم.
لازم به ذکر است در نشستی که در نیویورک برگزار شد اروپایی متعهد شدند ساز و کار انتقال پول به ایران و خرید نفت و میعانات گازی از ایران را به سرعت ایجاد کنند. گفته می شود مطالعات این کار صورت گرفته و در مرحله کارشناسی نهایی قرار دارد. جان بولتون، با مشاوره گرفتن از زن ولگردی چون مریم رجوی برای ترامپ طرح و برنامه ارائه می دهد.
انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=17422

نوشته های مشابه

۰۷تیر
ماجرای نیم‌کاسه
مروری بر سابقه همدستی مجاهدین خلق با رژیم صهیونیستی و خیانت به ایران

ماجرای نیم‌کاسه

۰۴تیر
قهرمانانی که نامشان را در دفتر جاودانگی حک کردند
نگاهی به ۲۸ شهید علمی حملات اخیر

قهرمانانی که نامشان را در دفتر جاودانگی حک کردند