• امروز : پنج شنبه - ۲۴ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 16 October - 2025

قبرستان عشق! در حال گسترش است: فرقه رجوی فقط برخی از مرگ‌ها را صرفا جهت سوءاستفاده درونی رسانه‌ای می‌کند

  • کد خبر : 28118
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۹:۱۷

بعد از استقرار فرقه مجاهدین در آلبانی و دورس مانز پس از مدت کوتاهی تصاویری از قبرستان ایجاد شده درکمپ مربوطه منتشر شد و علی رغم گل کاری و شکیل کردن قبرستان آنچه قابل توجه است کمیت تعداد مرده ها در فرقه به مدت کوتاه است .

فرقه رجوی تعدادی از مرگ ها را صرفا جهت سوء استفاده درونی برای مقدس کردن مرگ برخی سران فرقه و فریب اعضای بدنه تشکیلات فرقه، رسانه ای کرده است !

ashraf3

از آنجایی که فرقه ضد انسانی رجوی از چند سال قبل از سقوط صدام در سال ۱۳۸۲ هیچ گونه جذب نیرویی نداشته و کم سن و سال ترین اعضای فرقه هم صرفا تعدادی از فرزندان اعضای قدیمی فرقه بودند که مربوط به اواخر دهه پنجاه می باشند ما بقی جملگی بالای ۶۰ و۷۰ سال سن دارند و مرگ و میرها به دلیل سالیان سختی و مرارت در بیابان های عراق و کمبودهای تغذیه ای و کارهای طاقت فرسای شبانه روزی می باشد. اما اکنون این طیف که کل فرقه را شامل می شود در مواجهه با ویروس کرونا بسیار آسیب پذیر هستند .

نکته نکبت بار در فرقه رجوی این است که سران فرقه در همین وضعیت هم از جنازه اعضاء سوء استفاده می کند و نمی خواهد به واقعیت تن داده و حتی خانواده های این اعضای نگونبخت را مطلع سازد. آنها کوچکترین رحم و مروتی به اعضا که در لحظات مرگ هستند ندارند و به آنها اجازه یک تماس برای آخرین حرف شان با خانواده را نمی دهند .

اینک هم قبرستان اشرف ۳ که برخی از اعضا به عمد روی آن قبرستان عشق! نوشتند در حال گسترش است. ننگ بر این عقاید و ایدئولوژی فرقه ای که به واقع ایدئولوژی انسان کش است .

انتهای پیام / انجمن نجات مرکز کرمانشاه

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=28118

نوشته های مشابه

۲۴مهر
وقتی منافقین برای برون رفت از ناکامی‌های پیاپی، به ترور امامان جمعه رو آوردند
به بهانه سال‌روز ترور شهید آیت‌الله اشرفی اصفهانی، پنجمین شهید محراب

وقتی منافقین برای برون رفت از ناکامی‌های پیاپی، به ترور امامان جمعه رو آوردند

۲۲مهر
جنگ نرم در بستر تماس تلفنی + فیلم
شیوه‌های‌ جاسوسی منافقین از نهادهای دولتی و نخبگان کشور

جنگ نرم در بستر تماس تلفنی + فیلم

۱۹مهر
شهید محمدحسین قاسمی طوسی
باسروقامتان میهن

شهید محمدحسین قاسمی طوسی