روز کارگر دستاویزی برای چند شب حیات بیشتر منافقین
جنایات منافقین خلق در چندین جلد کتاب هم نمیگنجد
منافقین از روز کارگر فقط انفجارهایش را یاد گرفتند
اختصاصی فراق: گروهک تروریستی منافقین که مخالف آزادی های اولیه اعضایش است از هر روزشمار و فرصتی استفاده می کند تا دستاویزی برای حیات خود که رو به فناست داشته باشد.
منافقین که تا قبل از این در ایدئولوژی های مسخره خود، آمریکا را دشمن بزرگ اقتصاد جهانی و قشر کارگر معرفی می کردند امروز در رسانه های خود ، زیر سایه آمریکا و قدرتهای تروریستی جهانی مدعی دفاع از حقوق کارگر هستند.
تصور پیشرفت و توسعه یک جامعه بدون حضورقشری به نام کارگر محال است. کار و کارگر در آموزه های دین مقدس اسلام از اهمیت به سزایی برخوردار است به طوری که بنا به قول معروف ، حضرت محمد مصطفی (ص) بردستان کارگر بوسه زده است.
همه ساله این روز بهانه ای است تا گروهک تروریستی منافقین که حدود ۱۲ هزار نفر از مردم مظلوم کشورمان را با ترور به شهادت رسانده ، یاد دفاع از این قشر کند. آمار شهدای ترور، تا زمان شهادت آخرین شهید هستهای در ایران ۱۷ هزار و یکصد و شصت نفر است که از این تعداد هزار نفر آنان کارگر و ۱۱۰ نفر از آنها زن هستند. گروهکی که سال ۱۹۹۷ و مجدداً در سال ۲۰۰۳ میلادی توسط غرب، گروهک تروریستی شناخته شد حالا نامش از فهرست تروریستها در آمریکا خارج شده است و منافقین بهبهانههای دفاع از حقوق بشر و کارگر آزادانه هر جنایتی میکنند.
به همین مناسبت بد نیست نگاهی مختصر به تاریخچه شکل گیری روز جهانی کارگر بیاندازیم .
مناسبت اول مه به عنوان روز کارگر به این لحاظ بوده است که در چهارم ماه مه سال ۱۸۸۶ و در چهارمین روز اعتصاب و تجمع کارگران آمریکایی در شهر شیکاگو پلیس به روی آنان آتش گشود که شماری کشته، عدهای مجروح و بعداً چهارتن نیز اعدام شدند. کارگران اعتصابی خواستار تعدیل شرایط کار و کاهش ساعات روزانه کار از ده ساعت به ۸ ساعت بودند. قرار بود که اول ماه مه ۱۸۸۶ در آمریکا (ایالات متحده)، کاهش ساعات کار به هشت ساعت در روز، به اجرا درآید که چنین نشد و در نتیجه، کارگران در گوشه و کنار این کشور دست به تظاهرات زدند و در یکهزار و دویست کارخانه و کارگاه، اعتصاب صورت گرفت.
شمار کارگران معترض شهر شیکاگو بیش از سایر شهرها و حدود ۹۰ هزار تن بود.در این اعتصابات ، انفجار هایی صورت گرفت که کشته کشدن چند پلیس را نیز همراه داشت . به دنبال این درگیری های ده ها تن در آن روز کشته شدند.البته شاید منافقین نیز از آن روز فقط انفجارهایش را یاد گرفتند.
در سال ۱۸۸۹ میلادی نزدیک به ۱۳۰ سال پیش کنگره بینالمللی کارگران در پاریس، به پیشنهاد نماینده کارگران امریکا، روز اول ماه مه را به عنوان روز جهانی کارگر برگزید و درپی آن در بسیاری از کشورهای دنیا ازجمله ایران، کارگران این روز را گرامی میدارند.
روز جهانی کارگر یادمان شورش کارگران آمریکائی در اول ماه مه ۱۸۸۶ (۱۳۰سال پیش) در شیکاگو است که هر سال در بسیاری از کشورهای جهان جشن گرفته میشود.جنایات منافقین خلق چندین جلد کتاب هم نمیگنجد. سازمان تروریستی منافقین گروهی است که از سال ۶۱ تا ۶۷، ۱۲ هزار بیگناه را در خیابانهای تهران و دیگر شهرها ترور میکردند. منافقین کسانی بودند که در سال ۵۸ و ۵۹ جنگهای تجزیه طلبانهای را در کردستان، آذربایجان، ترکمن صحرا و دیگر شهرها به راه انداختند و اینها همان کسانی بودند که در ماه رمضان یکی از سالهای اوایل دهه ۶۰ با حمله به خانه یک فرد بسیجی که تنها جرمش حزباللهی بودن و حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل بود، سر سفره افطار، سر فرزندانش را با تیغ موکتبری بریدند. یک بار در عروسی فرزند یکی از فئودالهای وابسته به منافقین، تعدادی از جهادگران انقلاب را که عموماً از دانشجویان مسلمان و انقلابی بودند مقابل عروس و داماد، بهجای گوسفند سر بریدند.
این فرقه در مجامع بین المللی نیز دارای هیچ وجههای نبوده و راه نجات خود را برای برونرفت از بحرانهای عدیدهای که گریبان او را گرفته است همانا در ایجاد اختلاف و دامن زدن به آن و ایجاد تنش و درگیری بهمنظور بروز جنگی جدید بین ایران و آمریکا برقرار کرده است و تمام تلاش خود را صرف پرونده سازی در این زمینه مینماید.
نخستین روز ماه می برابر با ۱۲ اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر نام دارد که در ایران باتوجه به کبیسه بودن سال۱۳۹۵ درتقویم خورشیدی ۱۱اردیبهشت روزکار و کارگر اعلام شد.