• امروز : شنبه - ۶ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 27 June - 2026

مسمومیت جمعی از اعضای فرقه رجوی در آلبانی

  • کد خبر : 46444
  • 05 خرداد 1403 - 8:00

#اختصاصی

ظهر امروز جمعه بیش از ۶۰ نفر از اعضای فرقه رجوی با علایم مسمومیت شدید راهی بیمارستان مادر ترزا در آلبانی شدند.

بر اساس اخبار اختصاصی رسیده به فراق، حال عمومی این افراد که هم از اعضای زن و مرد بودند، مساعد گزارش شده اما افراد ناراضی در اشرف ۳ اعلام کردند که تا زمان اجازه خروج و جدایی افراد ناراضی وضعیت به همین شرایط خواهد بود.

این اقدام در فرقه رجوی مسبوق به سابقه است. چند وقت پیش هم در یکی از مقرهای اشرف عضوی ناراضی که قصد جداشدن داشت ولی فرقه اجازه جداشدن به او را نمی داد، مجبور شد دست به یک اقدام  عجیب بزند و نزدیک به ۵۰ نفر را مسموم کند.

او که به شدت ناراضی بود و چندین بار نشست های جمعی برای او از طرف مسئولین گذاشته شده بود، یک روز زمان آماده سازی غذای ناهار مواد شوینده را داخل قابلمه غذاها می ریزد و باعث مسمومیت تعداد زیادی از جمله خودش می شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=46444

نوشته های مشابه

01تیر
احتمال استرداد سرکردگان منافقین به ایران
به دنبال مشکلات غیرقابل تحمل تروریست‌های سابقه‌دار برای فرانسه قوت گرفت

احتمال استرداد سرکردگان منافقین به ایران