چندی پیش یکی از تحلیلگران آمریکایی دیدگاه آمریکائیان را نسبت به فرقه رجوی روشن تر و بیرونی کرد. این تحلیل نشان داد که دیدگاه افکار عمومی آن نیست که فرقه رجوی تبلیغ می کند و در بوق و کرنا می دمد، واقعیت چیز دیگری است که باید به آن پرداخت. شناخت فرقه رجوی جاده یک طرف نیست، یعنی آن نیست که خودشان می گویند و یا برخی که دلارهای آمریکائی می گیرند و تبلیغات مخدوش می کنند. به قول قدیمی ها که می گفتند هیچ کس به ماست خودش ترش نمی گوید ! نباید انتظار داشت که فرقه رجوی بیاید و از واقعیت های خودش پرده بردارد. این جور چیزها در قاموس آنان نمی گنجد، باید تحقیق کرد و به واقعیت های بیشتری رسید.
«دنیل لاریسون» دبیر ارشد سایت تحلیلی «آمریکن کانسروتیو» در مقالهای به انتقاد از ادامه حمایت برخی دولت مردان آمریکایی از فرقه تروریستی رجوی پرداخت و نوشت:
سازمان مجاهدین خلق احتمالا هنوز هم دست به اقدامات تروریستی میزند زیرا بر اساس برخی گزارشات، اعضای آن مسئول قتل دانشمندان هستهای ایران در چند سال گذشته بودهاند.
لاریسون در بخشی از مقاله خود مینویسد: «بسیار حیرتآور است که این تعداد از مقامات سابق دولتی و افسران بازنشسته ارتش آمریکا از یک فرقه تمامیتخواه به عنوان جایگرین دولت کشوری دیگر حمایت میکنند، اما نزدیک به یک دهه است که این داستان ادامه دارد. تمامی حامیان آمریکایی سازمان مجاهدین خلق ثابت کردهاند چنان ایراداتی در تصمیمگیریهایشان دارند که به هیچ وجه نباید درباره سیاست آمریکا درقبال ایران (یا هر مسئله سیاست خارجی دیگری) صحبت کنند و حمایت ادامهدار آنان از این سازمان ناخوشایند دلیلی بر آن است که مباحث سیاست خارجی ما [آمریکا] چقدر دچار فساد شدهاند. سازمان مجاهدین خلق احتمالا هنوز هم دست به اقدامات تروریستی میزند زیرا بر اساس برخی گزارشات، اعضای آن مسئول قتل دانشمندان هستهای ایران در چند سال گذشته بودهاند. اما درباره این که این سازمان گزینه مناسبی برای جایگزینی حکومت ایران نیست و هیچگاه هم نبوده، شکی نیست.»
این تحلیلگر آمریکایی در ادامه با اشاره به حمایت های مقامات آمریکایی به ویژه «تام ریج» وزیر امنیت داخلی سابق ایالات متحده، از گروه تروریستی مجاهدین مینویسد: «ریج در حمایتهایش از گروه مجاهدین خلق به نفرت تقریبا تمامی ایرانیها از مجاهدین خلق اشارهای نمیکند و کاری با این مسئله ندارد. مردم ایران به هیچ وجه نمیخواهند مجاهدین خلق در ایران بر سر کار بیایند و هر تلاشی برای تحمیل آنان به مردم ایران با مقاومت غیرقابل تصوری روبرو خواهد شد. این حمایت نشان دهنده جهل سیاستمداران آمریکایی نسبت به ایران و مردمش است. رجوی رهبری فرقه مسلک است که در کنار صدام حسین علیه مردم ایران جنگیده و سوءرفتارهای این گروه با اعضایش تا امروز نیز ادامه دارد»
آش آن قدر شور شده است که صدای خود آمریکائیها هم در آمده که این چه وضعیت فضاحتی است. فرقه ای که در اعمال تروریستی و آدم ربایی ید طولایی دارد توسط برخی دولت مردان سابق ایالات متحده حمایت می شود. به نظرم این آقای لاریسون اصل قضیه را فراموش کرده اند که یک پارامتری در این میان وجود دارد به نام «دلارهای آمریکائی» !
لاریسون احتمالا نمی داند که برخی ارتشیان بازنشسته و برخی سیاستمداران سابق آمریکایی عاشق چشم و ابروی فرقه رجوی و یا مریم رجوی نبودند بلکه آنان تحت تاثیر دلارهایی بودند که از طرف فرقه رجوی به آنان داده می شد.
محمد رحمانیان
انتهای پیام / فراق