• امروز : چهارشنبه - ۲۰ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 10 June - 2026

تعهد گرفتن عجیبِ فرقه رجوی مبنی بر بازپرداخت مستمری جداشده ها

  • کد خبر : 12527
  • 18 دی 1396 - 11:06

آخرین خبر از قطع یا کم کردن مستمری ماهانه جداشدگان در شروع سال جدید میلادی این است که از نفرات برگه هایی نیز مبنی بر بازپرداخت این پول به عنوان کمک مالی به سازمان گرفته میشود و در صورتی که مخالفتی ابراز کنند پول مربوطه پرداخت نشده و یکجانبه به عنوان کمک به فرقه تلقی خواهد شد.

شخص پرداخت کننده در فرقه با اسم مستعار عبداله گفته است که شما باید از این کشور بروید و البته همگی مطلع اند که فشار مالی توسط  فرقه رجوی به افراد جداشده به خاطرمشکل مالی فرقه نیست بلکه به خاطر دور کردن آنان از آلبانی و جلوگیری از مواجه شدن افراد جدا شده در تیرانا با افرادی است که فعلا به ناچار و نوعی با فشار تشکیلاتی در درون فرقه نگه داشته شده اند.

از هم اکنون زمزمه هایی برای اعتراض به کمیساریا و وزارت کشور آلبانی در بین جداشدگان بالا گرفته است که قطعا عواقب سیاسی خوبی برای فرقه نخواهد داشتزیرا تامین کمک مالی ماهانه افراد جداشده تعهد مکتوب اعضا به کمیساریا در ژنو و همچنین در تیرانا بوده است که این پول می بایست ماه به ماه به مبلغ مشخص شده به حسابشان واریز می گردید.

یادداشت از ج. ع. معتمد

 

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=12527

نوشته های مشابه

18خرداد
وقتی رجوی گفت می‌خواهم از سوزن رد شوم
منافقین؛ از خیانت در جنگ تحمیلی و خزیدن به دامان صدام تا شکست مفتضحانه در تاریخ

وقتی رجوی گفت می‌خواهم از سوزن رد شوم

12خرداد
نقش راهبردی زنان در امنیت اعتقادی و فرهنگی
واکاوی سیره زندگانی حضرت زهرا(س)

نقش راهبردی زنان در امنیت اعتقادی و فرهنگی

10خرداد
حفظ انسجام اجتماعی و پرهیز از قطبی‌سازی، مهم‌ترین شرط عبور از شرایط پساجنگ
مروری سریع بر یک فراز از پیام رهبر انقلاب به قلم محمدرضا اخضریان کاشانی استاد دانشگاه تهران

حفظ انسجام اجتماعی و پرهیز از قطبی‌سازی، مهم‌ترین شرط عبور از شرایط پساجنگ