• امروز : سه شنبه - ۱۴ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 3 February - 2026

اعتراض مردم آلبانی به سفر نخست‌وزیر این کشور به سرزمین‌های اشغالی / دست دادن با یک جنایتکار جنگی مانند نتانیاهو به نام ما نیست

  • کد خبر : 55241
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۹:۳۶

مردم آلبانی در تیرانا علیه سفر نخست‌وزیر این کشور به سرزمین‌های اشغالی و دیدار با جلاد کودکان غزه تجمع کردند.

albani

به گزارش خبرنگار فراق، جمعی از مردم آلبانی روز جمعه ۱۰ بهمن ماه (۳۰ ژانویه ۲۰۲۶)،  در حالی که پلاکاردها و پرچم‌های فلسطین را در دست داشتند، در جریان یک تظاهرات حامی مردم مظلوم غزه، نسبت به سفر «ادی راما» نخست‌وزیر آلبانی به اسرائیل اعتراض کردند. این تظاهرات حامی فلسطین با شعار «نه به نام من» و به سازماندهی نهادهای جامعه مدنی، در مقابل ساختمان پارلمان آلبانی برگزار شد؛ جایی که معترضان مخالفت خود را با سفر نخست‌وزیر راما به اسرائیل در فاصله ۲۵ تا ۲۷ ژانویه ابراز کردند.

به گزارش فراق، سِدا سِوِنجان خبرنگار رسانه «آناتولی» استانبول در این باره نوشت: معترضان روز جمعه در پایتخت آلبانی گرد هم آمدند تا نسبت به سفر اخیر نخست‌وزیر ادی راما به اسرائیل اعتراض کنند، در حمایت از فلسطینیان تجمع کرده و این سفر را بازتاب‌دهنده افکار عمومی ندانستند.

معترضان پلاکاردهایی با نوشته‌های «نه به نام من»، «با ظلم و بربریت دست نمی‌دهند» و «بمباران غزه را متوقف کنید» در دست داشتند.

یکی از برگزارکنندگان به نام فلوریار آراپی گفت که مردم آلبانی طرفدار صلح و عدالت هستند، نه نسل‌کشی یا جنایات جنگی.

آراپی گفت: «سفر نخست‌وزیر راما به اسرائیل لکه ننگ بزرگی برای مردم ماست. راما آلبانی را در تاریک‌ترین سوی بی‌عدالتی، جنایت و کشتار کودکان و زنان قرار داده؛ آن‌هم به شکلی بی‌سابقه در تاریخ کشور. در زمانی که تقریباً همه کشورهای جهان از (بنیامین) نتانیاهو فاصله گرفته‌اند و اعلام کرده‌اند در صورت ورود او به قلمروشان بازداشتش خواهند کرد، راما می‌گوید به دیدار با او افتخار می‌کند.»

سیدورلا واتنیکای، یکی از معترضان، به خبرگزاری آناتولی گفت که تظاهرکنندگان گرد هم آمده‌اند تا روشن کنند که سفر راما نماینده آنان نیست.

او گفت: «دست دادن با یک جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو به نام ما نیست. ما می‌خواهیم بگوییم که به‌عنوان مردم آلبانی، خودمان در دهه ۹۰ در کوزوو تحت یک نسل‌کشی بوده‌ایم. ما می‌دانیم قربانی نسل‌کشی بودن یعنی چه و می‌خواهیم علیه نسل‌کشی‌ای که اکنون در غزه در جریان است اعتراض کنیم.»

واتنیکای افزود که معترضان از دعوت شرکت‌های مستقر در اسرائیل برای سرمایه‌گذاری در آلبانی خشمگین و نگران هستند و با توجه به شرایط کنونی، این اقدام را «استعمار، نه مشارکت» توصیف کرد.

یکی دیگر از معترضان به نام اورگست روشّی، سفر راما به پارلمان اسرائیل و اظهارات او را مورد انتقاد قرار داد و گفت مردم آلبانی دیدگاه‌هایی را که نخست‌وزیر بیان کرده، مشترک نیستند.

او گفت: «ما نمی‌خواهیم جنگ ادامه پیدا کند. نمی‌خواهیم کودکان بیشتری کشته شوند. به همین دلیل این اعتراض یا این تجمع امروز «نه به نام ما» نام دارد؛ یعنی شما می‌توانید صحبت کنید، اما فقط از جانب خودتان صحبت کنید.»

راهپیمایی‌ای که قرار بود از مقابل پارلمان آغاز شود، توسط پلیس متوقف شد.

در جریان این سفر، راما روز دوشنبه در نشست ویژه پارلمان اسرائیل سخنرانی کرد و کنست را «مکانی بسیار ویژه» توصیف نمود و گفت سخن گفتن در آنجا «افتخار بزرگی» است.

او در سخنان خود با لحنی ستایش‌آمیز از نتانیاهو یاد کرد؛ کسی که بعداً راما را به دلیل حمایتش «دوست بزرگ یهودیان و اسرائیل» خواند.

سخنرانی راما از سوی نمایندگان عرب پارلمان اسرائیل تحریم شد و بسیاری از نمایندگان اسرائیلی نیز در این نشست حضور نداشتند.

نخست‌وزیر آلبانی در این سفر، نسل‌کشی اسرائیل در نوار غزه را که از اکتبر ۲۰۲۳ ادامه دارد، مورد انتقاد قرار نداد. در عوض، او گروه مقاومت فلسطینی حماس را مسئول تبدیل شدن غزه به «یک زندان روباز» دانست.

به گزارش فراق، ارتباطات دولت آلبانی با رژیم صهیونیستی از طریق منافقین نیز بسیار عمیق است. پس از استقرار کامل منافقین در آلبانی، موساد ارتباط مستقیم با این تشکیلات را آغاز کرد. در این خصوص دفتری با نام «فارا» برای منافقین تأسیس شد و به منظور رسمی‌سازی ارتباط، وزیر دفاع وقت آلبانی به مناطق اشغالی دعوت شد تا با لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، دیدار کند. در این دیدار، درخواست شد تا زمینه تأسیس دفتر موساد در تیرانا با پوشش دیپلماتیک فراهم شود. این دفتر جدید، ارتباط مستقیم و انتقال افراد بین موساد و منافقین را ممکن ساخت.

 با برقراری این ارتباط، برای اولین بار اعضای منافقین به صورت مستقیم به تل‌آویو منتقل شدند و آموزش‌های جنگ سایبری دریافت کردند.  هدف از این آموزش‌ها، انجام اقدامات متخاصمانه علیه مردم ایران از جمله تخلیه تلفنی و ارائه اطلاعات برای حمله به اماکن نظامی و غیرنظامی بود.

تشکیلات تروریستی منافقین امروز با حمایت و هدایت مستقیم آمریکا، فرانسه و رژیم صهیونیستی، در آلبانی مستقر شده و با دریافت آموزش‌های پیشرفته و پشتیبانی مالی، اقدام به انجام عملیات‌های خصمانه علیه امنیت ملی و منافع مردم ایران می‌کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=55241