• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
مروری بر پروژه سفارشی بی‌بی‌سی فارسی برای تطهیر جنایات مجاهدین

تلاشی ناموفق برای پاک‌سازی رد خون

  • کد خبر : 51186
  • ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶

بی‌بی‌سی فارسی چند روز پیش یک فایل صوتی منتسب به حسینعلی منتظری منتشر نموده که در آن، وی با لحنی تند به اعدام‌های سال ۱۳۶۷ اعتراض کرده و نظام جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه را مورد حمله قرار داده است. به گزارش خبرنگار فراق، این فایل در شرایطی منتشر شده که اهدافی خاص از جمله تطهیر چهره تروریستی سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) و تحریف حقایق تاریخی را دنبال می‌کند. 

montazeri

بی‌بی‌سی فارسی در این پروژه سفارشی، تلاش داشته تا با برجسته‌سازی انتقادات منتظری درباره اعدام‌های سال ۶۷، چهره‌ای قربانی‌گونه از منافقین ترسیم کند. این در حالی است که سابقه خونین این سازمان تروریستی در ترورهای خیابانی، همکاری با صدام در جنگ تحمیلی، و جاسوسی برای دشمنان ایران، هرگونه تلاش برای تطهیر آنها را بی‌اثر می‌سازد. 

مجاهدین در سال‌های ابتدایی انقلاب، هزاران نفر از جمله: شهیدان رجایی، باهنر، و صدها مقام نظامی و غیرنظامی را ترور کردند. 

مسعود رجوی با بوسیدن دست صدام، در عملیات‌های مرگ‌باری مانند فروغ جاویدان علیه ایران شرکت کرد. 

پس از جنگ نیز این سازمان نقش جاسوسی برای غرب و رژیم صهیونیستی بازی کرد و  به ابزاری برای ضربه زدن به امنیت ملی ایران تبدیل شد. 

برخلاف روایت همزمان بی‌بی‌سی و رسانه‌های فرقه رجوی، اعدام‌های سال ۶۷ در شرایطی انجام شد که مجاهدین پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، در عملیات موسوم به فروغ جاویدان به ایران حمله کردند. بسیاری از زندانیان مرتبط با این سازمان، در داخل زندان‌ها با آنها همکاری اطلاعاتی داشتند و اقدامات قضایی در چارچوب مقابله با خیانت و امنیت ملی بود. 

آن چه واضح بوده این است که منتظری در این فایل بر اساس اطلاعات غلط اطرافیانش موضع گرفته. وی تحت تأثیر افرادی قرار داشت که خود را وقف مبارزه با نظام کرده بودند و آمارهای نادرستی درباره اعدام‌ها به او ارائه می‌دادند. این موضوع باعث شد تا او از خط امام خمینی(ره) فاصله بگیرد. 

انتشار این فایل در شرایطی که ایران در حال حل بحران‌های بین‌المللی است، هدفی جز افزایش فشار روانی و رسانه‌ای علیه کشور ندارد. این همان شیوه‌ای است که مزدوران رجوی همواره از آن برای تحریف تاریخ و تضعیف ایران استفاده کرده‌اند. 

به یقین فایل صوتی منتشرشده تلاشی آشکار برای پاک‌نمایی چهره یک گروه تروریستی است اما خاطره جمعی ملت ایران و اسناد تاریخی، جنایات منافقین را به‌خوبی ثبت کرده‌اند و هیچ تحریفی نمی‌تواند رد خون‌های ریخته شده آنان را پاک کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=51186