• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025

آیا آزادی‌های بنیادین حق مسلم هر عضو فرقه رجوی نیست؟

  • کد خبر : 49976
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳

رجوی شیطان‌صفت با فریب دادن اعضای فرقه خود با کلماتی رنگین چون مبارزه برای آزادی و فداکاری، زندگی آن‌ها را گرفت و همه را فدای طمع قدرت خود نمود.

ashraf3

به گزارش فراق، در رسانه‌های فرقه رجوی، مفاهیم دادخواهی‌های جداشدگان به طور وقیحانه به سرقت رفته و با بی‌شرمی تحریف می‌شوند. سال‌هاست که جداشدگان فرقه رجوی در افشاگری‌های خود می‌نویسند که آزادی‌های بنیادین و رعایت حقوق بشر حق هر انسانی است که در قلعه‌های مخوف رجوی از آن‌ها سلب شده است؛ به حدی که ارتباط آن‌ها را با دنیا و مجامع بین‌المللی قطع می‌کند. افرادی که نمی‌توانند از گروه استعفا داده و خارج شوند، اغلب یا خودکشی می‌کنند یا فرار می‌کنند.

حال سرکردگان فرقه با تحریف واقعیت، در مطلبی با تیتر «آزادی‌های بنیادین حق مسلم هر ایرانی است» به فرافکنی، جوسازی و لاپوشانی وضعیت تشکیلات جهنمی خود پرداخته و خود را مدافع آزادی‌های بنیادین و حقوق زنان معرفی کرده‌اند. آن‌ها دوباره رجوی را از گور درآورده و در پیامی منتسب به او نوشتند: «آزادی‌های بنیادین حق مسلم خلق ماست و در مورد فیلترینگ و حجاب اجباری مردم ایران صدقه نمی‌خواهند.»

سازمانی که اکنون از حقوق بشر سخن می‌گوید، جزو نقض‌کننده‌ترین و بی‌قانون‌ترین گروه‌هاست. گروهی که خود ناقض حقوق اعضایش است، نمی‌تواند مدعی حقوق بشر باشد و باید پاسخگوی جنایاتش در نقض حقوق بشر و بلاهایی باشد که بر سر اعضایش آورده است.

در این زمینه، سرکردگان فرقه نجس رجوی باید دهان گشاد خود را ببندند و الفاظ آزادی و حق را بیش از این آلوده نکنند. سازمان مجاهدین عامل مرگ هزاران تن از مردم است و ده‌ها نفر را تنها به جرم خواهان جدایی بودن، به قتل رسانده است. خانواده‌های بی‌شماری را از هم پاشیده و زنان زیادی را به قتل رسانده و بی‌شرمانه دم از حقوق بشر می‌زند.

آن‌که نزدیک به سه هزار تن را در قلعه‌ای زندانی کرده، هفتصد و پنجاه زن را گروگان گرفته و پوشش اجباری نظامی را بر آن‌ها واجب کرده، شخص رجوی است که حرمسرا دار و زنباره است. بیان کلمات مقدس آزادی و اختیار بزرگتر از دهان کثیف این یاوه‌سرا است.

در همین چند سال گذشته، حدود هفتصد تن از اعضای تشکیلات مخوف و دیکتاتور رجوی گریخته و چند صد تن دیگر جان باخته‌اند. افرادی که اگر در زندگی معمولی بودند، سرنوشتی بهتر داشته و می‌توانستند در کنار خانواده‌های خود باشند. اما رجوی شیطان‌صفت با فریب دادن آن‌ها با کلماتی رنگین چون مبارزه برای آزادی و فداکاری، زندگی آن‌ها را گرفت و همه را فدای طمع قدرت خود نمود.

وقاحت و بی‌شرمی رجوی و سرکردگان آن بی‌حد و مرز است. آن‌ها به جای انتشار پیام به مردم ایران به دلیل جاسوسی، خیانت و همراهی با اجانب، باید به مجازات برسند. خام‌خیالانه فکر می‌کنند با سوءاستفاده از کلمات می‌توانند مفاهیم را دگرگون کرده و ماهیت خود را پنهان کنند. تبهکاری و کارنامه گروه تروریستی رجوی بر کسی پوشیده نیست.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=49976

نوشته های مشابه

۳۰فروردین
سرکردگان فرقه رجوی در حال خرید زمان برای جلوگیری از شورش اعضا
تنش‌های درونی و چالش‌های جدید در مقر «اشرف3»

سرکردگان فرقه رجوی در حال خرید زمان برای جلوگیری از شورش اعضا

۳۰فروردین
شعار سرنگونی رجوی چگونه ۴۰ سال تمدید شد؟
روایتی از شیره‌مالی رجوی بر سر اعضای گرفتار در مقرهای «اشرف»

شعار سرنگونی رجوی چگونه ۴۰ سال تمدید شد؟