• امروز : سه شنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 7 July - 2026

روی خط

ضجه و سوزش منافقین از حضور جهان در بدرقه‌ رهبر شهید ایران ضرورت پیوند خوردن دو مطالبه مردم آلبانی در خیابان‌ها / تا زمانی که لانه تروریست‌ها در مانز فعال است، آلبانی در معرض تهدید دائمی قرار دارد قیام خون‌خواهان امام شهید در جهان علیه تروریستِ قمارباز / هیچ پناهگاهی در این کره خاکی نداری امام‌جمعه اردبیل: تشییع رهبری، همه‌پرسی مقبولیت جمهوری اسلامی / مراسم باشکوه رهبر شهید انقلاب نشان می‌دهد که اردوگاه ترور شکست خورده است / به تروریست‌ها می‌گوییم که به اقیانوس جمعیت نگاه کنید، دق کنید و بمیرید آیا پاریس به میزبانی از تروریست‌ها پایان می‌دهد؟ آشنایی با کارگاه تولید آشغال‌های رسانه‌ای در لانه موش‌های تیرانا / گدایی یک تکه استخوان از سفره موساد، تنها هنر ته‌ماندگان منافقین در آلبانی است مروری بر حادثه خونین شنبه ۶ تیر ماه ۶۰ / طراح انفجار با وجود اعلان قرمز اینترپل در آلبانی می‌چرخد علت عربده‌کشی‌ نوکران نهان و آشکار آمریکا درباره مسائل ایران

پس از ۱۲ سال باتلاق عراق فرقه رجوی هنوز نمی خواهد نفرات از لیبرتی وعراق خارج شوند

  • کد خبر : 1773
  • 08 فروردین 1394 - 5:03

پس از ۱۲ سال باتلاق عراق فرقه رجوی هنوز نمی خواهد نفرات از لیبرتی وعراق خارج شوند

باتلاق عراق نه فقط مربوط به این ۱۲ سال که بلکه مربوط به ۳۰ سال پیش است زمانی که مسعود رجوی تصمیم گرفت به این باتلاق بیاید خیلی ها مانع اش شدند اما او گفته بود که باید برود فردی خود شیفته و دیکتاتور وقتی یک تصمیم اشتباه هم بگیرد نه توان پذیرش خطا دارد و نه توان انتقاد از خود و نه توان اینکه صادقانه با نیروهایش سخن بگوید . در طی مدتی که بنا به تصمیم مسعود رجوی سازمان مجاهدین به عراق امد عراقی که خود یک دیکتاتور خون اشام بود عراقی که با کشور و میهن ما در جنگ بود و بخشی از خاک کشور ما را هم اشغال کرده بود ولی مسعود رجوی به عراق امد و در طی این مدت مسیر پر فراز و نشیب و خونباری را به نیروهای سازمان تحمیل کرد هزاران کشته و معلول محصول کار مسعود رجوی بود فردی که همه این تصمیمات را گرفته امروز حاظر نیست پاسخ بگوید که چرا عراق؟

mansour nazari

حتی اگر پروسه امدن به عراق را نادیده بگیریم باز هم سوال اینجاست چرا پس از اینهمه سال یعنی ۱۲ سال نیروهای سازمان مجاهدین را یعنی همان گروگانها را چرا در عراق نگه داشته اید به چه دل بسته اید ؟در طی این مدت بسیاری از نیروهای سازمان تصمیم گرفتند به هر دلیلی از سازمان خارج شوند و وارد دنیای ازاد شوند و از محیط خفقان اور و دیکتاتوری مناسبات خود را راحت کنند اما هنوز بخش زیادی از نفرات هستند که در رویای ازادی از شرایط موجود در عراق و مناسبات سازمان هستند ولی سازمان مجاهدین حاظر نیست هیچ کمکی برای خروج این نیروها در عراق بعمل بیاورد و بجای ان شعار تسلیح در لیبرتی میدهد .این شعار با کدام عقل سلیمی جور در می اید در شرایطی که کشور عراق در جنگ مهیب با نیروهای وحشی داعش بسر میبرد در شرایطی که هر روز هزاران کشته بر کشته های جنگ خانمانسوز در عراق اضافه میشود سازمان مجاهدین بجای تصمیم به خروج نیروها از طرف مسعود رجوی اطلاعیه تسلیح شدن در لیبرتی میدهد .بی تردید نقش مسعود رجوی بعنوان کسی که مسئول همه فجایعی که تابحال برای نیروهای سازمان بوجود امده غیر قابل انکار است او بدلیل ماهیت دیکتاتوری که در ذات خود دارد حاظر نیست تن به خروج نیروها بدهد به چه دلیل سازمان مجاهدین نمی گوید چرا از عراق خارج نمی شود چرا با اینکه همه میدانند عراق باتلاقی بیش نیست باز هم نفرات گروگان را در عراق نگه داشته حتی مریم رجوی نیز در تمام سخنرانی هائی که میکند یک بار نگفته که نیروها باید از عراق خارج شوند و او هم شعار مسلح شدن نفرات را میدهد نفراتی که بدلیل سالیان فشار جسمی و روحی متلاشی شده اند و بسیاری بدلیل همین فشارهائی که سازمان اورده حتی توان جسمی شان را از دست داده اند حتی بحث فقط فشار جسمی نیست بلکه فشارهای روحی بیشتر انها را متلاشی کرده است از جمله ان چرا نباید انها با خانواده های خود رابطه برقرار کنند چرا اجازه نمی دهند افرادی که ۳۰ سال یا ۳۵ سال است خانواده خود را ندیده اند با انها ملاقات کنند .

البته در منطق یک فرقه باید هم چنین باشد رهبری که هر کاری دلش خواسته کرده و حالا هم نفرات را در لیبرتی نگه داشته و حتی اجازه ملاقات به خانواده هایشان نمی دهد اما خارج از اینکه مسعود رجوی یا مریم رجوی چه تصمیمی بگیرند تصمیم اصلی را باید نفرات بگیرند انها هستند که میتوانند زنجیرهای بردگی به رهبری که اینهمه اشتباه و خطا در کارنامه اش دارد بگیرند انها نباید منتظر تصمیم سازمان مجاهدین بمانند تا زمانی که انسان خود نخواهد نمی تواند زنجیر بردگی را بگسلد .با امید به اینکه نفرات گروگان در لیبرتی هم پایشان به دنیای ازاد برسد و از قید و بندهای اسارت فرقه رجوی خلاص شوند

(پایان)

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=1773