• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024

گزارش کامل کنفرانس «تهدیدات فرقۀ رجوی » در پارلمان اروپا منتشر شد: آمدن فرقه رجوی به آلبانی تحت یک توافق مخفی با دولت آمریکا و آلبانی انجام شد

  • کد خبر : 14413
  • 25 آوریل 2018 - 11:35

کنفرانس «تهدیدات فرقۀ رجوی در آلبانی» در پارلمان اروپا با شرکت هیأتی از جداشدگان، شخصیتها و نمایندگانی از اروپا و آلبانی روز سه شنبه دهم آوریل برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق ، گزارش کامل این کنفرانس و لینک گزارش تصویری آن اخیرا توسط رضا صادقی جبلی، از اعضا و مسئولین سابق فرقه منتشر شده است که در زیر می خوانید:

کنفرانس «تهدیدات حضور فرقه رجوی برای کشور آلبانی» به دعوت و ریاست «آنا گومز» نمایندۀ پرتغال در پارلمان اروپا و حمایت «پتریشیا لالند» نمایندۀ فرانسه در پارلمان اروپا در مقر این پارلمان در بروکسل برگزار شد.

در این کنفرانس تعدادی از روزنامه نگاران و وکلای آلبانیایی و ایتالیایی، نمایندۀ سازمان ملل، نمایندۀ هیئت آلبانی در پارلمان اروپا و نمایندۀ سفارت آلبانی در بروکسل شرکت داشتند. همچنین یک هیات از جداشدگان از کشورهای مختلف نیز به دعوت خانم گومز نماینده پارلمان اروپا در این کنفرانس شرکت کردند.

نمایندۀ پارلمان و عضو کمیسیون امنیت و حقوق بشر پارلمان اروپا خانم گومز به عنوان برگزار کنندۀ کنفرانس ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان، گزارش مبسوطی از سفر خود همراه با یک هیئت از پارلمان اروپا به ایران و دیدارهای ایشان با قربانیان فرقۀ رجوی و همچنین صحبت در مجلس ایران در باره وضعیت حقوق بشر را برای شرکت کنندگان توضیح دادند.

خانم نماینده در بخشی از صحبتهای خود به نامۀ لابی های فرقه به ایشان و تقاضای عدم برگزاری این کنفرانس اشاره کرده و گفتند که زمان دادن جایزۀ صلح نوبل به خانم شیرین عبادی از وی پرسیدم آیا فرقه رجوی یک گروه مخالف واقعی هستند و خانم عبادی بسیار روشن و صریح گفتند که این گروه اعتباری بین ایرانیان ندارد.

ایشان همچنین بار دیگر به حملۀ محافظان مریم قجر به دو نفر از جداشدگان بعد از شرکت آنان در یک کنفرانس در پارلمان اروپا و ضرب و شتم و مجروح کردن شدید آنان در جلوی ساختمان پارلمان اروپا و در زمانی که مریم قجر در پارلمان حضور داشت اشاره کردند و گفتند این غیر قابل پذیرش است.

سخنران بعدی «نیکلا پده» از موسسۀ مطالعات جهانی در ایتالیا بودند. ایشان در قسمتی از صحبت های خود به شیوه های کلاهبرداری فرقه درپارلمان ایتالیا و تحقیقات پیرامون بیانیه های فرقه مبنی برحمایت نمایندگان ایتالیا اشاره کرده و گفتند:

هنگامی که فرقه رجوی و مریم رجوی دسترسی آزاد به پارلمان ایتالیا داشتند و آنها توسط سازمان های مختلف دولتی دعوت شده بودند، امضاهای حدود ۷۰ درصد از نمایندگان مجلس را جمع آوری کرده بودند. اما پس از مصاحبه با این اعضا، متوجه شدم که اکثر نمایندگان مجلس اصلا امضایی نکرده بودند و یا به یاد نمی آوردند و یا نمی دانستند برای چی امضا کرده اند و فقط پنج نفر از آنان آگاهانه از مجاهدین حمایت کرده بودند. این کار فرقه سوء استفاده از عدم آگاهی نمایندگان پارلمان از ریز مسائل ایران است. چنین نامه هایی برای افزایش نفوذ فرقه در داخل مؤسسات مورد استفاده قرار گرفت، جایی که آنها می توانند روابط دوجانبه و بحث بین جمهوری ایتالیا و جمهوری اسلامی ایران را مسدود کنند. در حال حاضر ایتالیا روابط خوبی با ایران دارد، نه تنها در سطح اقتصادی بلکه همچنین در سطح سیاسی.

در ادامۀ جلسه «اولسی جازقی»، مدیر موسسۀ رسانه های آزاد در تیرانا صحبت کرد. وی در سخنرانی خود در این کنفرانس گفت:آمدن منافقین به آلبانی تحت یک توافق مخفی با دولت آمریکا و آلبانی انجام شد. آنها شروع به جذب سیاستمداران، موسیقیدانان، دانش آموزان، اعضای جامعۀ مدنی، فعالان، حتی چپ و کمونیست ها کردند و به آنها برای آمدن به برنامه هایشان پول و رشوه دادند. منافقین محل کمپ خودشان را از یکی از باندهای مافیایی اجاره کردند. پناهندگانی از کشورهای دیگر نشان داده اند که می خواهند با جامعۀ آلبانی ادغام شوند ولی فرقه نمی خواهند در جامعۀ آلبانی ادغام شوند. آنها به عنوان یک سازمان تروریستی آمده اند و در آینده اقدامات تروریستی انجام خواهند داد. آنها در یک اردوگاه شبه نظامی زندگی می کنند و مریم رجوی، رهبر آنها، هر روز با دعوت از جهاد علیه یک کشور خارجی (ایران) قانون آلبانی را می شکند. این باعث شده است که رهبران بنیادگرایان سنی بپرسند که اگر فرقه رجوی بتواند جهاد را پیگیری کند، چرا ما نمی توانیم؟».

سخنران بعدی «میگنا بالا»، وکیل آلبانیایی بود. او که وکالت تعدادی از جداشده های فرقه در آلبانی را بر عهده دارد  گفت:

اعضای آنها حق تردد آزاد، تحصیل یا داشتن یک خانواده را ندارند و فعالیت غیرقانونی در آلبانی انجام می دهند. فرقه رجوی کنترل کامل بر اعضای خود دار د. اگر آنها سعی کنند با خانوادۀ خود تماس بگیرند به عنوان مأمور ایران با آنها برخورد می شود،هر کسی علیه آنها صحبت کند متهم به عامل ایران بودن می شود.

سخنران بعدی « آن خدابنده» بودند که در قسمتی از سخنرانی خود گفت: اعضای فرقه بدون اجازه یا اسکورت نمی توانند اردوگاه را ترک کنند. آنها اساسا در آنجا به دام افتاده اند. اعضا دراردوگاه در شرایط برده داری مدرن زندگی می کنند. اما اینها یک نوع از بردگان سیاسی هستند و به آنها پولی پرداخت نمی شود، آنها حقوق و مزایای اجتماعی ندارند مانند تعطیلات، حقوق بازنشستگی، مراقبت های بهداشتی. هیچ روابط خانوادگی مجاز نیست در حقیقت، می توانید بگویید که اعلامیه های حقوق بشر سازمان ملل از آنها دریغ شده و شامل انها نمی شود.

رضا جبلی از اعضای سابق فرقۀ رجوی که جزو سخنرانان بودند از تجربیات خود در فرقه در کانادا و آمریکا و همچنین کمپ اشرف در عراق سخن گفت و از آنجا که نمونه های مشخص و عینی را بیان داشت مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت.

جبلی در قسمتی از سخنان خود گفت: به طور کلی کسانی که از این فرقه حمایت می کنند بر دو گروه تقسیم می شوند. یک دسته آنهایی هستند که پول از فرقه دریافت می کنند و دستۀ دیگر تحت تأثیر دروغ و فریب این فرقه قرار دارند. این فرقه در ایران و نیز در بین ایرانیان خارج از هیچ حمایتی برخوردار نیست و با یک حساب سادۀ ریاضی می شود به این واقعیت پی برد: اعضای فرقه در اوایل بعد از سرنگونی صدام حدود ۴۴۲۵ نفر اعلام شد که بعدا با جدا شدن بیش از هزار نفر و کشته شدن یا فوت صدها نفر از آنان کمتر از سه هزار نفر باقی ماندند که حدود دویست نفر از آنان فوت کرده اند و فرقۀ رجوی از اسامی این فوت کرده ها موقع جابجایی اعضا استفاده کرده است (مانند پرویز کریمیان که برایش نامی را موقع اعلام به آمریکایی ها درست کردند که صاحبش در گورستان خاک بود).

حدود شش میلیون ایرانی مهاجر و پناهنده در سراسر دنیا وجود دارد خوب کجا هستند این ایرانیان طرفدار فرقه آن هم بعد از سی و هفت سال، آیا تا به حال دیده اید رجوی با یک روزنامه نگار ایرانی مصاحبه کند در چهل سال گذشته البته که نه چون چیزی و حرفی برای گفتن ندارد. در عراق و در کمپ اشرف پمپ بنزین زنانه و مردانه بود صبح ها مردان و بعد از ظهرها زنان!

اگر زنی روی صندلی نشسته بود بعد از برخاستنش تا مدتی نباید یک مرد روی آن می نشست! این است آزادی مورد نظر رجوی البته باورکردنش مشکل است ولی واقعیت این فرقه همین است. در آمریکا در قسمت مالی و روابط فرقه فعالیت داشتم. برای جمع آوری امضا مراجعه می کردیم و خودمان را به عنوان ایرانی آمریکایی معرفی می کردیم . با در دست داشتن یک ورقه و می گفتیم ما برای آزادی و دموکراسی مانند همین که اینجا هست فعالیت می کنیم و حمایت از دموکراسی در ایران نیاز به حمایت شما دارد و به این شکل امضا می گرفتیم. حرفی از سازمان به اصطلاح مجاهدین نبود و برای جمع کردن پول به مردم می گفتیم برای بچه هایی که در کردستان و مرز ایران و عراق هستند می خواهیم یعنی همه چیز دروغ و فریب.

در شش دسامبر که همراه یک هیات از جداشدگان در کنفرانس عمومی در پارلمان بودیم و فرقه دو تن از نفراتش را هم دنبال ما فرستاده بود و پشت سر ما نشسته بودند که عکسهایشان موجود است در هنگام خروج آقایان خوشحال و ابراهیمی در جلوی پارلمان اروپا مورد حمله چماقداران و لباس شخصی های مریم قجر قرار گرفتند و به شدت مجروح شدند و به آنها گفته بودند که اگر دوباره به پارلمان بیایند سرشان را می برند و برای خود من هم پیام داده بودند که جلوی پارلمان سرت را می بریم و البته همه ما جداشدگان به یاد می آوریم که رجوی در نشست عمومی گفت کسانی را که ضد شما هستند بکشید فرار هم نکنید، همانجا بایستید و به پلیس هم بگویید بله من کشتم، مگر با شما چکار می کنند شماها که برای قربانی کردن خود و هزار تکه شدن برای من و آزادی آمده اید. زندانهای آنجا مثل هتلهای چهار و پنج ستاره هستند! این آزادی مورد نظر رجوی است. تا آنجایی که به آلبانی بر می گردد فرقه همان دخالتها را انجام خواهد داد. بعد از سرنگونی صدام فرقۀ رجوی حدود شصت و پنج سازمان تقلبی درست کرد از قبیل سازمان زنان جوانان محصاین کارگران و.. حتی چاپ و انتشار روزنامه برای این به اصطلاح سازمانها تا بتواند بین مردم و دولت عراق اختلاف بیاندازد و هم اکنون نیز در حال انجام همین کارها در آلبانی است.

 

در ادامه « پاتریسیا لالند » نمایندۀ فرانسه در پارلمان اروپا برای اختتام و جمعبندی جلسه سخنان بسیار جالبی بیان کردند. وی در سخنرانی خود گفت: در دهۀ نود میلادی توسط خانم هشترودی با فرقه رجوی آشنا شدم. او با این سازمان فعالیت داشت یعنی در آکسیونها و تظاهرات آن در پاریس شرکت می کرد ولی در یک نقطه احساس کرد که یک چیزی عجیب و غیر عادی است و آن این است که در این سازمان شیوۀ فعالیت و روابط بین اعضای آن معمولی و عادی نیست و در آنجا بود که با خودم گفتم من در یک فرقه هستم و دیگر با آنها فعالیت نکردم و از آن به بعد فریبا را هم ندیدم تا پارسال در پاریس در رستورانی بودم و به یکباره فریبا هشترودی را دیدم و با هم صحبت کردیم و پرسیدم چی شد سازمان، گفت: من خیلی وقت است از آنها جدا شده ام. آنها معتقد به آزادی و دموکراسی نبودند و یک فرقه هستند. همچنین در شروع کارم در پارلمان یک روز یک ورقه ای اوردند در دفترم که امضا کنم و تا متوجه شدم همین فرقه است گفتم نه نه بیرون، بیرون، از این ورقه ها کسی برای من نیاورد نمی خواهم.

در پایان کنفرانس جداشدگان با نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای شرکت کننده از جمله از آلبانی صحبت کردند و با شرح وقایع اسفناک دوران اسارتشان در فرقه رجوی به سئوالات آنها پاسخ دادند. آنها همچنین با روزنامه نگاران آلبانیایی و ایتالیایی شرکت کننده در کنفرانس صحبت کرده و در رابطه با تهدیدات تروریستی و شیوه های مغزشویی و خریدن سیاستمداران توسط فرقۀ رجوی برای آنها توضیحات افشاگرانه دادند.

در این کنفرانس خبرنگار خبرگزاری یورورپورتر (خبرگزاری اروپا) نیز حضور داشت و مصاحبه هایی با برخی شخصیتهای شرکت کننده از جمله نمایندگان پارلمان اروپا در سالن کنفرانس انجام داد که به صورت گزارشی مفصل در سایت این خبرگزاری بین المللی با تصاویر متعددی از کنفرانس و شرکت کنندگان انتشار یافت.

برای دیدن گزارش مصور منتشر شده توسط خبرگزاری اروپا اینجا را کلیک کنید.

برای دیدن ویدئوی کنفرانس و سخنرانیها در آن در یوتیوب اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=14413

نوشته های مشابه

22آوریل
«دختر وزرا»؛ سناریویی برای فروکش کردن ضرب سیلی به رژیم کودک‌کش
اولین اثر جلسه مخفیانه افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با سرکردگان فرقه رجوی رونمایی شد

«دختر وزرا»؛ سناریویی برای فروکش کردن ضرب سیلی به رژیم کودک‌کش

17آوریل
فاکتِ چشمان ۱۲ تا داشتم / قربان عرب حسرت به دلی با یادآوری خاطرات را نوشته بود
افشای اسنادی از جمع‌بندی نشست‌های غسل هفتگی و عملیات جاری مردان و زنان در فرقه رجوی

فاکتِ چشمان ۱۲ تا داشتم / قربان عرب حسرت به دلی با یادآوری خاطرات را نوشته بود