• امروز : پنج شنبه - ۱۵ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 6 November - 2025

سؤال تاریخی وکیل شکات از منافقین که مدعی آزادی مردم هستند؛ چرا پس از آتش‌بس حمله کردید؟ / ۲

  • کد خبر : 54075
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۹:۳۹

وکیل شکات در پروند محاکمه منافقین با طرح سؤالی از تشکیلات منافقین، مطرح کرد: شما ادعا می‌کنید برای آزادی مردم ایران و پایان جنگ جنگیدید؛ پس چرا پس از تأیید قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت و برقراری آتش‌بس، علیه مردم حمله کردید و جنایات جدیدی رقم زدید؟

court2025 42 6

به گزارش فراق، حجت‌الاسلام مداح در جلسه ۴۲ دادگاه محاکمه منافقین با طرح چند سؤال کلیدی، تشکیلات تروریستی منافقین را به واکنش وادار و اظهار داشت: حیات منافقین وابسته به جنگ و خونریزی است. سرکرده قاتلین مردم ایران، مسعود رجوی، سه روز مداوم با صدام حسین ملعون ملاقات کرد تا او را برای عملیات فروغ جاویدان راضی کند؛ زیرا جنگیدن برای پیمانکار تروریستی پول و حیات سیاسی می‌آورد.

حجت‌الاسلام مداح افزود: رجوی جلسات متعددی با مسئولان امنیتی عراق برگزار کرد تا مجوز بگیرد. نهایت در دوشنبه ۳ مرداد ۱۳۶۷، با حمایت کامل ارتش عراق، حمله آغاز شد. ارتش عراق در مناطق مرزی دیگر عملیات فریب انجام داد.

وی ادامه داد: منافقین ساعت ۱۶ از مرز خسروی عبور کردند، ساعت ۱۷ به قصرشیرین، ساعت ۱۸ به سرپل ذهاب رسیدند و حوالی ساعت ۲۱:۳۰ اسلام‌آباد را تسخیر کردند. در بیمارستان اسلام‌آباد، مجروحان و مصدومان را بیرون آوردند و به رگبار بستند. همچنین ۱۳ نفر از اعضای جهاد سازندگی را گروگان گرفته و تیرباران کردند.

حجت‌الاسلام مداح گفت: در حالی که رژیم بعث آتش‌بس اعلام کرده بود و حمله نمی‌کرد، افرادی که خود را ایرانی و آزادی‌بخش می‌نامیدند، با توپ و تانک علیه ملت، مردم و جوانان ایران حمله کرده و ‌جنگیدند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=54075