• امروز : چهارشنبه - ۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 June - 2025
سوزش منافقین از توقف جنگ

افشای استراتژی صهیونیست‌ها و منافقین برای فرار از پذیرش هزینه‌های شکست / دستور سایبری «مجاهدین خلق» برای تحریک نیروهای انقلابی چیست؟

  • کد خبر : 51959
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵

لشکر سایبری مجاهدین خلق با استفاده از اکانت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی و تحت پوشش به‌اصطلاح «سوپرانقلابی‌گری»، تلاش می‌کند شکست آشکار رژیم صهیونیستی را به‌عنوان پیروزی جلوه داده و ایران را شکست‌خورده معرفی کند.

ashraf3 1

به گزارش فراق، در پی پذیرش شکست از سوی رژیم صهیونیستی و متحدان آمریکایی‌اش پس از حملات موشکی قاطع ایران به پایگاه العدید در قطر و سرزمین‌های اشغالی، تشکیلات تروریستی منافقین با فعال‌سازی لشکر سایبری خود در آلبانی، به دروغ‌پراکنی و عملیات روانی علیه ملت ایران روی آورده است.

این تشکیلات که سابقه‌ای طولانی در خیانت و جاسوسی برای دشمنان ایران دارد، با استفاده از اکانت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی و تحت پوشش به‌اصطلاح «سوپرانقلابی‌گری»، تلاش می‌کند شکست آشکار رژیم صهیونیستی را به‌عنوان پیروزی جلوه داده و ایران را شکست‌خورده معرفی کند.

طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، اکانت‌های وابسته به مجاهدین خلق با انتشار محتواهایی نظیر «خون شهیدان پایمال شد!»، «عباس عراقچی و دولت این آتش‌بس را به نظام تحمیل کردند!» و «توقف جنگ به معنای صلح تحمیلی است!»، به‌صورت سازمان‌یافته احساسات انقلابیون را هدف قرار داده‌اند. این اقدامات، که با هماهنگی سرویس‌های جاسوسی موساد و سیا انجام می‌شود، بخشی از استراتژی صهیونیست‌ها برای فرار از پذیرش هزینه‌های شکست در جنگ اخیر است.

منافقین، که پیش‌تر با افشای برنامه‌های هسته‌ای ایران برای رژیم صهیونیستی و آمریکا جاسوسی کرده و در جنگ تحمیلی با صدام حسین علیه ملت ایران همکاری داشتند، اکنون به ابزاری برای عملیات روانی علیه ایران تبدیل شده‌اند.

این تشکیلات، که مسئول به شهادت رساندن ۱۷ هزار ایرانی بی‌گناه است، با تشکیل یگان سایبری در آلبانی، بیش از ۱۵۰۰ نیروی آموزش‌دیده را به‌صورت شبانه‌روزی برای تولید محتوای جعلی و شایعه‌پراکنی علیه جمهوری اسلامی به کار گرفته است.

مجاهدین خلق امروز با استفاده از اکانت‌های فیک و هویت‌های جعلی، به سیاه‌نمایی از وضعیت ایران، بزرگ‌نمایی مشکلات اقتصادی، و تحریف مقدسات مذهبی می‌پردازد. نمونه بارز این اقدامات، شایعه‌پراکنی اخیر آن‌ها درباره تخلیه برخی اماکن در ایران پس از حملات صهیونیستی بود که با هدف تشویش اذهان عمومی انجام شد.

برخلاف ادعاهای مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی و منافقین توقف جنگ، نتیجه تحمیل اراده ایران بر دشمن بود. حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی و صهیونیستی، که با عملیات «وعده صادق ۳» به اوج خود رسید، رژیم متجاوز را وادار به عقب‌نشینی کرد. البته ایران اعلام کرده است که در برابر هرگونه شرارت جدید، پاسخی قاطع‌تر خواهد داد.

ملت ایران، که بارها توطئه‌های منافقین را خنثی کرده، امروز نیز با هوشیاری در برابر اکانت‌های جعلی و پروپاگاندای سایبری این تشکیلات، اجازه نخواهد داد که دستاوردهای مقاومت به حاشیه رود.

نهادهای امنیتی ایران نیز با رصد دقیق تحرکات سایبری منافقین، آماده برخورد قاطع با این شبکه‌های جاسوسی هستند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=51959