• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025

این‌ها در کپسول زمان زندگی می‌کنند

  • کد خبر : 47808
  • 10 آگوست 2024 - 11:22

در این گزارش نگاهی شده است به برخی مسائل روز پیرامون سازمان تروریستی مجاهدین و این که آنها اکنون کجا هستند.

اشرف3

پس از چندین سال استقرار مجاهدین خلق در کشور آلبانی، عملاً سازمان مجاهدین خلق بخشی از فرایند فساد مالی و مرتبط به رهبران فاسد در کشور آلبانی به‌ شمار می‌رود. هر چند این کشور به لحاظ اقتصادی بسیار در مینیموم ها قرار دارد ولی به دلیل نزدیکی با کشور ایتالیا یک بخشی از سنت مافیایی را به ارث برده است و شما اگر حواستان نباشد به سرعت خودتان را در یکی از گروه های مافیایی خواهید دید که خارج شدن از این باندها اغلب مصادف با مرگ است.

یکی از سندهای دولت آمریکا در سال ۲۰۰۹ که توسط ویکی ‌لیکس افشا شد، می‌گوید که هر ۳ حزب آلبانی در جرایم سازمان یافته شریک‌اند و بنا به برخی نظرات تعدادی از اعضای جدید مجلس آلبانی قاچاقچی مواد مخدر و عامل پولشویی هستند. 

سازمان مجاهدین خلق را بسیاری از تحلیلگران نه سازمان بلکه فرقه می‌دانند. همانند اردوگاه‌های قبلی مجاهدین به همراه داشتن گوشی همراه، ساعت یا تقویم ممنوع می‌باشد. به نوشته مجله اشپیگل مجاهدین خلق گویی در  کپسول زمان زندگی می‌کنند. به نوشته اشپیگل اعضای سازمان در اردوگاه اشرف ۳ در تمرین‌های هفتگی خود برای بریدن گلو با چاقو، شکستن دست و درآوردن چشم با انگشت تلاش می‌کنند. دولت جمهوری اسلامی این گروه را مسئول ترور ۱۲۰۰۰ نفر از ایرانیان طی سه دهه می‌داند.

آقای «یلی زیله» که بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ رئیس سازمان اطلاعات آلبانی بوده، می‌گوید اعضای این سازمان مثل گروگان در کمپ‌ها زندگی می‌کنند و سازمان با فراغ بال و مصونیت قوانین آلبانی را نقض می‌کند. او همچنین سازمان را به ارتکاب جنایت و نقض قوانین آلبانی متهم می‌کند. برخی از فراریان از کمپ‌های این سازمان و خانواده هایشان، سازمان را به قتل برخی از اعضا متهم می‌کنند.

برخی فراریان از کمپ تیرانا که نیمی از آنان را زنان تشکیل می‌دهند در گفتگو با روزنامه گاردین در سال ۲۰۱۸ گفتند که سازمان برای ساکت کردن ناراضیان و پیشگیری از فرار اعضا از شکنجه، سلول انفرادی، مصادره اموال و دور نگهداشتن فرد از خانواده‌اش برای اعمال کنترل بهتر بر وی، بهره می‌برد. سازمان این اتهامات را رد می‌کند. دیده‌بان حقوق بشر نیز بارها تهدید به شکنجه و اعدام، ضرب و شتم و آزار فیزیکی و لفظی بر اساس شهادت فراریان را گزارش کرده‌ است. بر اساس شهادت این افراد، دست کم در دو مورد آزارهای سازمان به قتل فرد فراری ختم شده‌است. ۲ نفر از زنان فراری از سازمان به گاردین گفتند که به بهانه بیماری کوچک در کمپ اشرف رحمشان را خارج کرده‌اند.

انبوهی اکانت های جعلی و ترول که توسط اعضای سازمان اداره می‌شوند در اینستاگرام، تلگرام، فیس‌بوک و بخش نظرات روزنامه‌های غربی شبانه ‌روز به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی مشغول فعالیت‌اند. انتشار مطالب ضدایرانی و تبلیغ به نفع رجوی از وظایف این افراد است. هرچند این سازمان از توان و پشیبانی داخلی در بین ایرانیان برای سرنگونی دولت ایران برخوردار نیست ولی در این زمینه انرژی خاصی می گذارد. تحریک سناتورها، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی با نوشتن کامنت‌ هایی همچون «سپاسگزارم»، «مردم ایران از شما پشتیبانی می‌کنند» و «رجوی رهبر واقعی ایران است»، بخشی از این فعالیت‌هاست. همچنین اگر مطالبی علیه سازمان نوشته شود اکانت‌های جعلی سازمان، با پیغام‌ها و کامنت‌هایی همچون «تو مزدور رژیم ایران هستی»، «تو صدای مردم ایران نیستی»، «تو آزادی مردم ایران را نمی‌خواهی» به فرد منتقد حمله می‌کنند.

بنا به تحقیقات “مارک اون جونز” محققی آکادمیک که درباره رباتهای سیاسی در شبکه‌های اجتماعی پژوهش می‌کند، از سال ۲۰۱۶ هزاران اکانت در توییتر فعال شده‌اند که مکان خود را ایران معرفی کرده و در نام خود از کلمات مرتبط با حقوق بشر استفاده می‌کنند و پیامهایی در حمایت از سران ضد ایرانی آمریکا و سازمان مجاهدین انتشار می‌دهند.

آنان از سخنان ضد جمهوری اسلامی ترامپ و سایر کسانی که در این راستا صحبت میکنند حمایت کرده و هشتگهایی همچون IranRegimeChange, #FreeIran و #IstandwithMaryamRajavi را انتشار می‌دهند. در سالهای اخیر تصاویری از فعالیت اعضای سازمان در سالن فعالیت سایبری (Click farm) سازمان افشا شد.

فساد مالی و تروریسم از مشکلات اساسی دولت آلبانی ذکر شده و فساد مالی رهبران و شائبه ارتباط با جرایم سازمان یافته و از موانع مهم این کشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا ذکر شده ‌است.

دولتهای اروپایی درخواست آمریکا برای پذیرش اعضای این سازمان را رد کردند و آلبانی تنها کشوری بود که این درخواست را پذیرفت. به ظاهر، انگیزه پذیرش این افراد «اقدامی حقوق بشری» اعلام شد اما منتقدان، معامله با آمریکا و استفاده از این موضوع به عنوان یک «کارت» را مطرح می‌کنند. آقای اولسی یازیچی استاد تاریخ دانشگاه شهر دروس آلبانی و منتقد تصمیم دولت می‌گوید سیاستمداران آلبانی امیدوارند با این معامله آمریکا چشم خود را بر فساد آنان ببندد و با کاسبی آنها کاری نداشته باشد. یکی از سندهای دولت آمریکا در سال ۲۰۰۹ که توسط «ویکی ‌لیکس» افشا شد، می‌گوید که هر ۳ حزب آلبانی در جرایم سازمان یافته شریک‌ هستند و بنا به برخی نظرات تعدادی از اعضای جدید مجلس آلبانی قاچاقچی موادمخدر و عامل پولشویی هستند.  هر چند در این سند منتشر شده قید نشده است که گروه رجوی نیز در این فساد مالی و اداری و اخلاقی دست دارد ولی ما که می دانیم حتما دست دارد، به دو دلیل واضح :

اول، تامین هزینه سنگین کارهایی که دارند

دوم، پیدا کردن راه هایی که در آینده ممکن است نیازشان باشد مثل فرار از آلبانی

بنابر این مشاهده می کنید که فرقه رجوی در خیلی از این مسائل تجربه داشته و برای برون رفت از مشکلاتی که گریبانگیرش شده است از هیچ اقدامی ابایی ندارد.

در تشکیلات رجوی تنها و تنها یک مرز سرخ دارند و آن اینکه در هر کاری و تصمیم گیری که می کنند به رهبری فرقه آسیب نرسد وگرنه احتمال آسیب رسیدن به نیروها مشکل جدی محسوب نمی شود و اتفاقا رجوی با مظلوم نمایی تمام نان خون های ریخته شده را می خورد.

اکنون تمامی کارهای تروریستی سازمان مخوف رجوی در خفا و سکوت مطلق پیش می‌رود. این سازمان از ابتدای سر کار آمدن نشان داده است که می تواند آدم های خودش را وادار به هر کاری بکند.

سعید محمدپور

عضو نجات یافته از فرقه رجوی

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=47808