فرزندان شهدای ترور تاکید دارند که ایران بهعنوان الگوی مبارزه با تروریسم در جهان، عاملان تمام جنایتهای تروریستی و ۱۷ هزار قربانی فرقه رجوی را به سزای اعمال خود برساند.
فرقه رجوی از خرداد ۱۳۶۰ بهصورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب اسلامی برگزید و در طول این سالها دست به جنایتهای زیادی در حق مردم ایران زده است.
خواهر شهید سید رسول موسوی، از شهدای ترور کشور در حاشیه پنجمین جلسه دادگاه سرکرده های فرقه رجوی درباره نحوه شهادت برادرش گفت: شهید موسوی فعالیت سیاسی خود را از پیش از انقلاب آغاز کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به این فعالیتها ادامه داد.
موسوی با اشاره به اینکه برادرم پایبند به انقلاب بوده و حساسیت ویژهای به دفاع از مملکت و مردم کشورمان داشت، اظهار کرد: شهید موسوی مصرانه خواستار رسیدن مردم به حق و حقوق واقعیشان بود؛ شهید با این اهداف قدم برداشت و تا آنجا که میتوانست و در توانش بود، تلاش کرد و نهایتا به آروزی خودش که شهادت بود، رسید.
به گفته وی، عوامل رجوی برادرش را در پنجم مهر ۱۳۶۰ ترور کردند و به شهادت رساندند.
وی در بخشی دیگر با بیان اینکه انتظارم این است که دادگاه به هدفی که براساس آن به این گستردگی در حال برگزاری است، برسد، تاکید کرد: ما خانوادههای شهدای ترور انتظار داریم که به حق خودمان برسیم؛ همچنین از مسئولین انتظار داریم تا نسبت به کوتاه کردن دست نفاق از کشورمان اقدام جدی کنند و این جریان دیگر قادر به تکرار جنایتهایش نباشد؛ امیدواریم به لحاظ حقوقی آنچه حق خانواده شهدا است، حاصل شود.
فرزند شهید غلامعلی حاجیهاشم نیز در بخشی دیگر گفت: پدرم در سال ۱۳۶۳ در نمازجمعه تهران ترور شد و به شهادت رسید.
وی با اشاره به اینکه پدرم خیاط بود، اضافه کرد: عوامل رجوی به شغل اشخاص کاری نداشتند و افراد را به دلیل مذهبی بودن هدف قرار میدادند و به شهادت میرساندند؛ آن ها پیش از ترور پدرم چند بار به مغازه وی مراجعه کرده بودند، زیرا قصد داشتند پسرعمویم را بود ترور کنند؛ اما موفق نشده بودند؛ در نهایت پدرم و پسرعمویم در حادثه بمبگذاری در نماز جمعه به شهادت رسید.
حاجیهاشم با بیان اینکه انتظار دارم که عاملان تمام جنایتهای تروریستی و ۱۷ هزار قربانی جنایت تروریستی منافقین به سزای اعمال خود برسند، گفت: اگر آنها به ایران مسترد شوند، بهتر است؛ امیدواریم دنیا از وجود این تروریستها پاک شود.
فرزند شهید محمد طباطبایی اعلاء نیز در بخشی دیگر گفت: پدرم از شهدای مجلس است و در فاجعه هفتم تیر ۱۳۶۰ به شهادت رسید.
وی با اشاره به اینکه در زمان شهادت پدر، من و هفت خواهر و برادرم بسیار کوچک بودیم، بیان کرد: زندگی مادرم پس از شهادت پدرم بسیار دشوار شد؛ مادرم میگوید که وقتی پدرتان شهید شد، حس کردم سقف خانه بر سرم ریخته و احساس بیپناهی میکردم.
طباطبایی با بیان اینکه انتظار داریم دادگاه سرکرده های فرقه رجوی به نتیجه برسد، افزود: من وقتی ویدیوهای مربوط به جنایتهای ان ها منطبق با کیفرخواست را دیدم، بیش از هر زمان دیگری مصمم شدم که این جنایتکاران باید به سزای اعمالشان برسند.
وی تاکید کرد: منافقین باید به کشور استرداد شوند و باید در همین کشور که خودشان را مدافع آن میدانند، محاکمه شوند؛ آنها خودشان را مدافع خلق معرفی میکنند، اما جنایتهای بسیاری را علیه مردم ایران مرتکب شدند.
فرزند شهید طباطبایی در پایان گفت: منافقین باید پاسخگوی جنایتهای خود به بهانه ادعاهای واهی خود باشند؛ منافقین انسانیت ندارند؛ همه دنیا و کشورهای مسلمان به ما نگاه میکنند و ما الگوی آنها در برخورد با تروریستها هستیم.
دادگاه رسیدگی به اتهامهای ۱۰۴ نفر از سرکرده های فرقه رجوی و همچنین ماهیت این سازمان بهعنوان یک شخصیت حقوقی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران در جریان است.
انتهای پیام