• امروز : سه شنبه - ۲ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 23 June - 2026
سفرنامه فراق

دنیایم به توبند است + فیلم

  • کد خبر : 42516
  • 16 آبان 1403 - 10:30

پایگاه خبری-تحلیلی فراق در سلسله ویدئوهای اختصاصی که برای اولین بار منتشر می‌شود، تلاش‌های عاشقانه خانواده‌ها برای نجات‌ عزیزانشان از اسارت فرقه رجوی را بازگو می‌کند.

به گزارش فراق، این پیام‌های ارزشمند، مخاطب را به دوران حضور خانواده‌ها در پشت حصارهای «اشرف» در کشور عراق برده و او را با تلاش برای وصال بین عاشق و معشوق آشنا می‌کند؛ پیام‌هایی پر از مهر و اشتیاق دیدار که با آه و ناله آغشته شده و دل هر بیننده‌ای را به لرزه می‌اندازد.

در این قسمت پیام مادر ثریا عبداللهی را می‌بینید که با صدایی خروشان و چشمانی اشکبار فرزندش امیراصلان حسن زاده را صدا می‌کند تا او را در آغوش کشد. این ویدئوها سندی بر دجالیت فرقه رجوی است که ادعا می‌کنند خانواده‌ها در مقابل مقر اشرف در عراق اعضای فرقه را تهدید می‌کردند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=42516

نوشته های مشابه

01تیر
احتمال استرداد سرکردگان منافقین به ایران
به دنبال مشکلات غیرقابل تحمل تروریست‌های سابقه‌دار برای فرانسه قوت گرفت

احتمال استرداد سرکردگان منافقین به ایران