• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
اقدام افشاگرایانه توسط انجمن‌های بیان حقایق، نجات از فرقه‌ها و یاران ایران در پاریس

افشای جنایت های فرقه رجوی علیه جداشده ها در پاریس

  • کد خبر : 29279
  • ۰۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۴

انجمن های بیان حقایق، نجات از فرقه ها و یاران ایران در یک اقدام افشاگرایانه نسبت به ربایش هادی ثانی خانی توسط فرقه رجوی، در پاریس واکنش نشان دادند.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق و بر اساس اخبار منتشر شده، اعضای این انجمن ها در روزهای آخر سال ۱۳۹۹ خورشیدی با انتشار و توزیع بروشورهایی در حومه پاریس درباره جنایت های فرقه رجوی به صورت گسترده اطلاع رسانی کردند.

در بخش هایی از بروشورهای منتشر شده به دادخواهی پدر هادی ثانی خانی از دولت آلبانی و مجامع حقوق بشری اشاره شده است.

انجمن های یاران ایران، نجات از فرقه ها و بیان حقایق مصمم هستند که تلاش های بی وقفه شان برای نجات هادی ثانی خانی را ادامه داده و در رابطه با قاچاق احتمالی وی به فرانسه مقامات ذیربط را مطلع نمایند.

با افشاگری گسترده انجمن های شرکت کننده در این کمپین امیدواریم که توطئه شوم فرقه رجوی خنثی شود و این باند تبهکار دیگر نتواند افراد جدا شده در کشور آلبانی را مورد تعرض قرار دهند.

paris 2

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=29279

نوشته های مشابه

۰۸اردیبهشت
«ادی راما» از نام و تاریخ آلبانیایی‌ها سوءاستفاده می‌کند
اعتراض مردم آلبانی به دریافت مدال از رئیس جمهور رژیم صهیونیستی توسط نخست وزیر این کشور

«ادی راما» از نام و تاریخ آلبانیایی‌ها سوءاستفاده می‌کند

۰۸اردیبهشت
فرقه رجوی به لیست تروریستی آمریکا بازگردد