• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024

«اسب تروای» ترامپ و فرقه رجوی بازنده شد / سرمایه گذاری های مریم رجوی روی «هوک» بر باد رفت

  • کد خبر : 26358
  • 11 آگوست 2020 - 11:25

خبری در اواخر هفته گذشته همگان را شگفت زده کرد ولی به علت حادثه شهر بیروت در کشور لبنان که خبر اول خبرگزاری های جهان بود، این خبر مهم مقداری کم رنگ شد و آن طور که باید انعکاس نداشت.

1222371 664

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق، هم اکنون این خبر پس از کمرنگ شدن حادثه لبنان در حال رونمایی و خودنمایی است؛ خبر استعفای «بریان هوک» مشاور ترامپ در امور ایران. برایان هوک در میان مردم ایران به «بریان خوک» معروف بود.

گفته اند که وی از سمت خود استعفاء داده ولی «هوک» در کنفرانس خبری که داشت بیشتر شبیه به افراد شکست خورده و مال باخته می ماند یا شبیه بوکسورهایی که در داخل رینگ بوکس سیاست جهانی اساسی مشت مالی و به گوشه رینگ رانده شده و در نهایت از رینگ به بیرون پرتاب شده بودند.

هوک اعتراف نکرد که وی از کاخ سفید اخراج شده و به بیرون پرتاب گشته، وی اعتراف نکرد که از سمت مشاوری ایران برای ترامپ برکنار شده؛ موضوعی که خیلی ها را دچار شوک سیاسی کرد و در بهت فرو برد. هوک معروف به کسی بود که همواره طرح هایی به کاخ سفید ارائه می دهد که فشار حداکثری را بر روی ایران داده و حکومت ایران را وادار به پذیرش موادی نماید که ایران را به زانو در آورده و خودش را در جنگ ۴۰ ساله تهران و واشنگتن پیروز میدان نشان بدهد و نقش «اسب تروا» را بازی نماید.

هم اکنون وی به کنار یکی از همکاران سابق خود خزیده و در آنجا مشغول به غصه خوردن است که چرا با این همه فعالیت و تلاش جهت پیش برد فشار حداکثری بر روی ایران برکنار شده است؟

جهت اطلاع خوانندگان محترم عرض کنم که همکار سابق وی کسی نیست به جز جان بولتون،مشاور امنیت ملی ترامپ.

خب ظاهرا در این بین برنده حکومت ایران بوده است که زیر فشارهای بریان هوک مقاومت کرده و پیروز گشته است. گفته می شود که جایگزین او «الیوت آبرامز» سرسخت تر از هوک می باشد! ولی سوال مقدم اینجاست که هوک چه کار خصمانه ای مانده بود که انجام نداده باشد؟ چه فشاری مانده بود که اعمال ننموده بود؟ چه اقدام سرسختانه ای باقی مانده بود که پیگیرش نباشد و چه  کینه و عقده ای داشت که ایشان بر سر و روی مردم ایران نریخته باشد؟

بی تردید «هوک» یکی از دشمن ترین دشمنان مردم ایران بودند که در تاریخ مردم ایران اسم خود را به ثبت رساند زیرا اقدامات خصمانه ای که وی انجام می داد تنها در جهت فشار بر روی دولت ایران نبود بلکه هدف اصلی و فشار مرگ آور وی بر روی مردم ایران بود و نه دولت ایران. این مردم ایران بودند که به خاطر رفتارهای «برایان هوک» دچار مشکلات اقتصادی شدند. بنابر این نباید اشتباه کرد که جایگزین وی (الیوت آبرامز) اقدام خصمانه تری مانده است که انجام نداده باشد. در دوران برایان هوک گفته شد که شدیدترین تحریم های تاریخ بشریت بر روی ایران انجام شد ولی خوشبختانه وی به اهداف شیطانی خود نائل نیامد و بار دیگر مردم ایران از یک مار هفت خط به سلامت عبور کردند، هر چند با سختی.

بسیار مختصر به «الیوت  آبرامز» بپردازیم. وی از سیاست مداران متعصب جمهوری خواه  است که از زمان دولت رونالد ریگان کارش را شروع کرده و دارای سمت های مختلفی در دستگاه دیپلماسی آمریکا عهده دار بود، وی قبل از جایگزینی برای برایان هوک، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور کشور ونزوئلا بود.

برایان هوک پیشتر، مشاور ارشد وزیر خارجه پیشین دولت ترامپ، رکس تیلرسون بود که خود را در اعتراض به سیاست های نادرست پرزیدنت ترامپ  از وزارت خارجه آمریکا برکنار کرد.

هوک در روزهای اول کارش در مشاوری امور ایران تلاش فوق العاده ای را شروع کرد تا نشان بدهد که فرد بسیار سرسختی در مقابل با ایران خواهد بود و الحق و الانصاف هر کاری که می توانست و در اختیاراتش بود دریغ نکرد و فشارهایی را تدوین نموده و به تصویب دولت ترامپ رساند که بعدها به اسم سخت ترین و شدیدترین تحریم های موجود در طول تاریخ بشریت نام برده شد. در دوره او عربستان و اسرائیل که از متحدین دولت ترامپ علیه ایران بودند را نیز به خوبی به کار گرفت و از آنان همواره جهت اعمال فشارهایش علیه ملت ایران استفاده کرد.

در کنار این سیاست های فشار حداکثری، برایان هوک همواره آمادگی خود را بر سیاست گفت و گو و تعامل بیان می کرد (سیاست دو گانه و متناقض) ولی طرف ایرانی هیچ انگیزه ای نداشت با چنین دشمنی که یک لحظه از کارهای وحشیانه اش علیه مردم ایران آرام و قرار نداشت مذاکره داشته باشد زیرا اعتقاد همگان بر این بود که کاری بیهوده و عبس خواهد بود.

کسی که تقریبا و به صورت راندوم هر سه ماه سیاست های اعمال فشار حداکثریش زبانزد عام و خاص شده بود دیگر جایی برای سیاست تعامل و گفت وگو نگذاشته بود و این دولت ایران بود که مظلوم واقع شده بود و به طور واقعی هم نباید که پای میز مذاکره با چنین کسی می رفت که در ظاهر فردی خونسرد و صلح طلب بود ولی در باطن یک عنصر خبیث و شیطان صفت ! هوک باعث محدودیت هایی شده بود که بیماران ما در بیمارستان ها به خاطر تحریم های این فرد بی وجدان جان می سپردند.

او اعتراض های آبان ماه گذشته ایران را دستاویز خود قرار داده بود تا به طور واقعی چهره ای خشن از جمهوری اسلامی به جهانیان ارائه بدهد، در حالیکه طولی نکشید در آمریکا که به مهد دمکراسی و آزادیخواهی مشهور شده بود اعتراضات مردمی شکل گرفت که تا همین امروز ادامه دارد و رفتارهای وحشیانه پلیس آمریکا در جهت سرکوب اعتراض کنندگان از لنز دوربین هیچ خبرنگاری مخفی نمانده است. همان جا خطاب به هوک گفتیم که سوزنی هم به خودتان فرو کنید. شرم و حیا هم خوب چیزی است که صد افسوس شما ندارید.

و چه کسی نمی داند که همواره گزارشاتی که وی در جلوی خبرنگاران از داخل ایران می دادمغرضانه و تدوین شده توسط فرقه رجوی بود که در اختیار وزارت خارجه آمریکا قرار می گرفت و آنان نیز از این گزارشات مغرضانه استفاده های حداکثری نموده و در جهت پیش بردن اهداف رذیلانه خود بهره می بردند.

در آخر نگاهی مختصر به کارنامه آقای هوک که بیندازیم چیزی جز نفرت و انزجار وی علیه مردم ایران نمی بینیم. او مسبب مرگ کودکانی بود که در بیمارستان ها به خاطر داروهای ویژه ای که در خارج از ایران درست می شد ولی اجازه فروش آن به شرکت های داروسازی به ایران داده نمی شد جان خود را از دست دادند. بسیاری از هموطنان ما در بیمارستان به خاطر ممانعت از ورود برخی تجهیزات پزشکی که در ایران امکان تولیدش نبود جان خود را از دست دادند و در بستر مرگ بخاطر خیره سری های هوک قرار گرفتند.

پس  جا دارد که برکناری ایشان را به مردم شریف ایران تبریک عرض کرده و بگویم  الحق که اسم خوک را مردم ایران بر روی چنین جانوری  گذاشته بودند. حال جایگزین ایشان نیز هر غلطی می خواهد بکند، بی تردید او نیز طولی نخواهد کشید که به نزد سایر همکارانش خواهد رفت و خوک صفت به زندگی ننگین خود ادامه خواهند داد .

اما نیم نگاهی بکنیم به سازمان رجوی که با شنیدن خبر برکناری برایان هوک  دچار شوک  ناگهانی و التهاب شدید در سیاست های خود شدند. هوک برای دستگاه تروریستی رجوی بسیار کارساز بود و همواره  موازی بودن خطوط ضد ایرانی این دو جریان برای کمتر کسی پوشیده بود. حتما در اخبارهای آینده خواهیم دید که هوک نیز در کنار بولتون به دیدار کفتار پیر اشرف ۳ خواهند شتافت تا تسّلی بخش  حسرت بدلی های رجوی باشند و از مریم رجوی معذرت بخواهند، از اینکه نتوانستند جمهوری اسلامی ایران را ساقط کرده و رجوی را به حکومت برسانند. به جد که خبر برکناری برایان هوک یک ضربه مهلک بر سیستم رهبری کننده رجوی محسوب می شود؛ سرمایه گزاری های بر باد رفته و بدون هیچ راندمان قابل توجه.

یادداشت از: سعید محمدپور

عضو جداشده از فرقه رجوی

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=26358