• امروز : دوشنبه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 14 September - 2026

روی خط

شامورتی بازی منافقین به دنبال لو رفتن مکان نگهداری از تاکسیدرمی رجوی؛ بازیگردان‌های طویله‌ مانز به فکر بستن راه جدایی نیروها هستند منافقین از این محراب وحشت داشتند گروهک منافقین زیر فشار شدید موساد به دلیل ناکارآمدی / تحلیل افسر اطلاعاتی آمریکایی برای سیا: «زباله‌های انسانی از منافقین با ارزش‌ترند چون با اولی می‌توان برق تولید کرد!» دادستانی که سرکردگان منافقین را مجبور به فرار از کشور کرد / امام خمینی(ره): اینان از شدت یأس به جنون کشیده شدند اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای معلم‌های آلبانیایی/ صهیونیست‌ها در تیرانا آموزش مبارزه با یهودستیزی آغاز کردند «زباله‌های خلق» و آمار اعدامی خیالی / نمایش‌های منافقین با تاکسیدرمی لاشه رجوی پایان یافت هشدار به کاربران فضای مجازی درباره فعالیت منافقین در پوشش رسانه محلی / جوانان و نوجوانان عزیز باید جریان‌شناسی بیاموزند ۶۱ سال فرار؛ از خانه‌های تیمی تا طویله تیرانا / اختلاف‌های درونی بر سر جانشینی مریم قجر به دنبال احتمال استرداد وی به اوج رسید

آقای اولاند رئیس جمهور محترم فرانسه

  • کد خبر : 1178
  • 27 دی 1393 - 15:48

به نام خدای یکتا و بی همتا

آقای اولاند رئیس جمهور محترم فرانسه

با سلام
خانواده های اسیران فرقه رجوی ، وقایع اخیر و ترور را در کشور فرانسه ،به شدت محکوم کرده وهمدردی خودرا با خانواده های ترور، به دست داعشیان جلاد اعلام می دارد و درخواست اشد مجازات را برمسببان اصلی این واقعه خونین دارد .France's President Hollande delivers the opening speech of a major Labour Conference at the French Economic, Social and Environmental Council (CESE ) in Paris
آقای اولاند ، همانطور که اطلاع دارید ، جداشدگان در کشور فرانسه و دیگر کشور ها به صورت شفاهی وکتبی ، وجود تروریست مادر، همچون مریم قجر عضدانلو را به شما و نمایندگان حقوق بشر و تمامی مجریان حقوقی و قانونی در کشور مربوطه اطلاع رسانی کرده وهم اکنون هم درسایتهای مربوط به افشای جنایات فرقه تروریستی رجوی ، فعال هستند، ولی متاسفانه هیچگونه عکس العملی در مورد این گزاراشات صورت نگرفته ، بلکه پرونده مریم قجر به علت نقض قانون در فرانسه و پولشوئی و دستور خود سوزی جلوی دادگاه فرانسه ، مختومه اعلام شد که این بزرگترین خیانت به شما وملت فرانسه بود.
آقای اولاند :
آیا می دانید: سرکردگان گروهک تروریستی منافقین در کشورشما، با پرداخت رشوه چندین هزار دلاری به اف بی آی آمریکا خودرا از لیست تروریستی خارج کردند؟
آیا می دانید: سرگردگان گروهک ترویستی منافقین که درکشور شما چندین سال است با حمایت واجازه شما حضور دارند ، خود استاد گروه تروریستی داعش هستند ؟
آیا میدانید: مریم قجر عضدانلو ،سرکرده منافقین ، تامین مالی گروهک داعش را به عهده دارد؟
آیا میدانید: همین اواخر، گروهک منافقین مجدداً با فرماندهان گروهک تروریستی داعش پیمان اخوت و برادری بسته اند؟
آیا می دانید: در پی جنایات بی سابقه گروه تروریستی داعش در سوریه وعراق، مریم قجرعضدانلو سرکرده گروهک منافقین اعلام کرد، که این گروه اسلامی است وبرای آزادی سوریه وعراق تلاش می کند؟
آیا می دانید: ساکنان گروهک تروریست منافقین ۱۷۰۰۰ ایرانی را ترور کرده اند ؟
آیا می دانید : چندین هزار نفر از گروهک تروریستی رجوی فرار کردند و تمامی جنایات این فرقه را افشا کرده و به اطلاع عموم ملت دنیا رسانده اند ؟
آیا می دانید : چندین هزار نفر دیگر در زندان اشرف در عراق به دست غاصبان رجوی کشته شده اند ؟
آیا میدانید : چندین هزار نفر دیگر اسیر ایرانی در زندان لیبرتی گرفتار چنگالهای داعشیان رجوی و مریم قجر هستند ؟
آیا میدانید: خانواده های اسیران سی سال از سرنوشت عزیزان خود در زندان اشرف هیگونه اطلاعی نداشتند ؟
آیا میدانید: سرکردگان فرقه خون خوار رجوی، خانواده های اسیران زندانی را ، چهار سال به بهانه ملاقات ، در عراق پشت درب زندان اشرف به انتظار گذاشت ؟
آیا میدانید : فرماندهان و دژخیمان فرقه رجوی با آهن پاره و میلگرد به صورت سوزنی تراشیده شده و با سنگ و آتش به خانواده هاو پدرو مادران پیر حمله می کردند؟
آیا میدانید : اکثر نفرات در اشرف را به علت جدائی از فرقه ، خود سرانه فرقه سربه نیست کرده اند؟
آیا میدانید : تمامی قوانین داعش امروزی در فرقه داعش دیروزی (فرقه رجوی) اجرا شده است از قبیل : ازدواج ممنوع، طلاق اجباری، تجاوز به ناموس اسیران ، احداث حرم سرا به عنوان رقص رهائی ، سربریدن و سلاخی کردن در بین کردهای عراقی ، دستور خودسوزی، شکنجه نفرات جداشده, قطع ارتباط با دنیای بیرون وخانواده ، حرام دانستن عشق و عاطفه و محبت ، کشتن نفرات جداشده ؟
آیا میدانید: نفرات اسیر در لیبرتی همان سربازان واسیران جبهه های جنگ ایران و عراق بودند که در زندان صدام گرفتار شده بودند و بقیه اسیران ربوده شده از کشورهای همچون ترکیه ، آلمان ، پاکستان ، که با نیرنگ فریب دژخیمان فرقه رجوی با چشمان بسته به صورت گروهی وارد زندان اشرف کرده اند؟
آقای اولاند : ما خانواده ها و جداشدگان ، بارها به صورت کتبی به شما و علی الخصوص شهردار اورسورواز اعلام کردیم که وجودتروریست های فرقه منافقین ، همچون مریم قجر عضدانلو و ابریشمچی و دیگر سرکردگان در فرانسه باعث خطرات و ناامنیهای جبران ناپذیری در این کشور خواهد شد، ولی متاسفانه به دلایلی هیچ گونه اقدامی و یا حتی تحقیقی از ناحیه جداشدگان و خانواده های اسیران به عمل نیاوردید که این قصور باعث نا امنی و کشتار وجنایت در کشور مربوطه شد که جای بس تاسف دارد.
آقای اولاند:اگر گروهک تروریستی برعلیه ملت و علی الخصوص دولت فرانسه در کشور ایران این چنین حمایت مالی و معنوی می شد، برخورد شما با دولت نظام جمهوری اسلامی ایران چگونه بود؟
آیا این بزرگترین نقض حقوق بشر بشمارنمی آمد؟
پس چگونه است که شما از حقوق بشر دفاع می کنید و درمقابل، سالیان سال است که خائنان و وطن فروشان و تروریستهای ملت ایران و دولت مردان نظام جمهوری اسلامی ایران را در کشورخود اسکان داده و حمایت می کنید؟
آقای اولاند: درحوادث اخیر کشورفرانسه ، تنها ۱۶ نفر به دست جلادان داعشی کشته شدند واین چنین بین دولت و ملت فرانسه رعب و وحشت به وجود آمده و خانواده های داغ دیده مظلومانه ، عزیزان بیگناه خود را بی دلیل ازدست دادند، حال حساب کنید درایران همین گروهک به اسم دیگر یعنی مجاهدین خلق ۱۷ هزار ترور، چندین هزار کشته واعدام دراشرف و … مرتکب شده اند ، به دهها نفر دستور خود سوزی داده اند ،دختران مظلوم را عقیم و زنان را درایران بی سرپرست و هزاران خانواده را از هم پاشیده اند و باز هزاران فراری و جداشده از این فرقه که سی سال عمر وهستی خودرا باختند و چندین هزار نفردیگر ،گروگان در لیبرتی عراق هستند و خانواده ها ی آنها سه ده هست که نگران وضعیت فرزندان بیگناه می باشند و شما همیشه حامی گروهک تروریست رجوی بوده اید!
حال بنگرید،ملت ایران سی سال تمام چه درد عظیمی و جانکاهی را تحمل کرده و هیچ ارگان و دولت و سازمان مللی و حقوق بشری اعمال بیشرمانه این جانیان را نه تنها محکوم نکرده بلکه بادریافت هزاران دلار ازفرقه،آنها را بیشتر ترغیب و تشویق برعلیه دولت و ملت و خانواده های مظلوم ایرانی کرده اند !!

139310221339175794503824
آیا این بزرگترین نقض آشکار حقوق بشر نیست که درکشور حاکم است ؟
حمایت از تروریستی همچون مریم قجر، یعنی خیانت به ملت فرانسه .

مسئول انجمن فراق

 

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=1178