• امروز : پنج شنبه - ۲۰ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 9 January - 2025
مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال 2024 میلادی / 4

افزایش تنش فرقه رجوی با سلطنت‌طلب‌ها / شکست، سرنوشت محتوم

  • کد خبر : 50086
  • 08 ژانویه 2025 - 11:01

سال ۲۰۲۳ میلادی، سالی پر از شکست‌های پی‌درپی و فضاحت‌های بزرگ برای فرقه رجوی بود.

به گزارش فراق، از جمله این رویدادها می‌توان به حمله پلیس آلبانی به مقر فرقه در مانزا، فرار مریم قجر از کمپ اشرف ۳ و ممنوع‌الورودی او به آلبانی، ممنوع‌الخروجی اعضای فرقه از آلبانی، و ممنوعیت برگزاری مراسم‌ها در اشرف ۳ اشاره کرد. همچنین، آتش‌سوزی در یکی از مقرهای فرقه در آلمان، افشای بیشتر ماهیت فرقه را به همراه داشت. تشدید تناقضات، درگیری‌های درونی تشکیلات و نشت شدید اطلاعات نیز از دیگر رخدادهای مهم بودند.

در بخش چهارم و آخر مرور وقایع فرقه در سال میلادی ۲۰۲۴ درمی‌یابیم که این سال نیز برای سازمان مجاهدین سالی پر از شکست و ناکامی رقم زد.

در طول یک سال گذشته، تظاهرات و شکایات مردم آلبانی از حضور مجاهدین در این کشور افزایش یافته است. نارضایتی مردم آلبانی از حضور فرقه رجوی، علاوه بر به باد دادن هزینه‌ها و زحمات چند ساله، باعث محدود شدن امکانات و فعالیت‌های آن‌ها نیز می‌شود.

در حالی که فرقه رجوی ارتباط خود را با مقامات رژیم صهیونیستی پنهان می‌کند، تعداد قابل توجهی از لابی‌های آن‌ها حامیان سرسخت یهودی و یا حامی رژیم غاصب هستند. از جمله جو ویسلون و نایکه گروپیونی، نماینده پارلمان اروپا، که همزمان با اسرائیل ارتباط دارند. آن‌ها در حالی که به گروه رجوی پیام می‌دهند و کنفرانس‌های تلفنی برگزار می‌کنند، روابط صمیمانه‌ای با مقامات صهیونیست دارند. این افراد بارها به فلسطین اشغالی سفر کرده و با نتانیاهو، رئیس‌جمهور اسرائیل و همسرش ملاقات داشته‌اند.

ashraf3

ریزش نیرویی و کاهش اعضای فرقه در آلبانی به ۲۴۱۷ تن: تعداد قابل توجهی از اعضای ناراضی در سال گذشته یا جدا شده و یا در انتظار جدایی هستند. سیستم فرقه در اقدامی رذیلانه با حمایت مالی محدود، اجازه ارتباط با دنیای آزاد را از آن‌ها می‌گیرد و سپس از آن‌ها می‌خواهد که گمنام و محدود در مکان‌های ایزوله تحت کنترل فرقه زندگی کنند تا زمانی که بمیرند.

سن اکثریت مطلق اعضای فرقه در اشرف سه بین ۶۰ تا ۷۰ سال است و آن‌ها به بیماری‌های مختلفی دچار هستند. طبق گزارشات درز کرده، در کمپ اشرف ۳ اماکنی شبیه خانه سالمندان برای افراد از کار افتاده تشکیل شده تا حدود بیست درصد اعضا در این مکان‌ها در انتظار مرگ به سر ببرند.

مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال ۲۰۲۴ میلادی / ۱

مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال ۲۰۲۴ میلادی /۲

مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال ۲۰۲۴ میلادی / ۳

بیماری‌ها و مشکلات سلامتی اعضا:

پیرچشمی: حدود ۷۰ درصد دچار مشکل بینایی و پیرچشمی هستند و اکثراً از عینک استفاده می‌کنند.

سکته قلبی: تعداد زیادی از اعضا مبتلا به دیابت و فشار خون هستند و در معرض سکته قرار دارند. هر ماه چندین عمل جراحی در بیمارستان مادر ترزا در تیرانا انجام می‌شود.

دیابت: در هر مقر حدود ۱۰۰ نفری، به طور متوسط ۵ نفر دچار دیابت هستند که بیشتر از انسولین استفاده می‌کنند.

بیماری فتق: بسیاری از افراد به دلیل کارهای سنگین و نداشتن الزامات و فشارهای سرکردگان بر آن‌ها برای کار، دچار این عارضه و بیماری شده‌اند.

سرطان: ده‌ها تن از زنان و مردان مبتلا به سرطان هستند، به‌ویژه تعداد زیادی از زنان به سرطان سینه دچارند. طبق آمار، حداقل در طی یک ماه، به ده نفر در اشرف ۳ اعلام شده که به بیماری سرطان مبتلا شده‌اند.

پس از سقوط دولت سوریه، درگیری گروهک رجوی با سلطنت‌طلب‌ها گسترش یافته است تا آنجا که طرفین بیانیه‌های متعددی برای تخطئه یکدیگر منتشر می‌کنند. بازار شایعات و تنش‌ها داغ است و آن‌ها بر سر معرفی خود به عنوان مزدور مطلوب آمریکا به طرز عجیبی همچنان با هم درگیر هستند.

مانورهای توخالی فرقه رجوی در برپایی میز کتاب و نمایش‌های هفتگی، از دیگر محورهای شکست رجوی در سال ۲۰۲۴ است. در حالی که هر هفته تعدادی از نیروهای اجیر شده خود را به میادین کشورهای اروپایی می‌فرستند، در عمل با بی‌توجهی، تحقیر و بی‌اهمیتی پناهندگان و مردم آن کشورها مواجه می‌شوند. حتی در عکس‌های منتشره خود گروه نیز کسادی بازار آکسیون‌ها و شوها عیان است و گاه حتی یک نفر را در اطراف بساط آن‌ها مشاهده نمی‌کنید.

مهم‌ترین ضربه به سازمان مجاهدین اخیراً رخ داد. با توجه به تحرکات گروه مجاهدین در کانادا و تلاش برای خرید پارلمانترهای کانادایی، بنا به گزارش‌های موثق که اخیراً منتشر شد، اداره امنیت عمومی و اضطراری کانادا محدودیت‌های ویژه‌ای نسبت به اقدامات و تحرکات گروهک وضع کرد. از جمله این محدودیت‌ها، اعلام ممنوعیت ورود مریم رجوی و کادر مرکزی به کانادا است. دولت وقت، رفتن اعضای فرقه از آلبانی به این کشور را ممنوع کرده است. پیش از این نیز در سال ۱۴۰۲، به دلیل فشار افکار عمومی نسبت به انتقال مجاهدین به کانادا، دولت ضمن باطل کردن ویزای مهناز صمدی، مسئول میز کانادای گروه، او را اخراج کرد. جالب است بدانید سازمان حساب ویژه‌ای بر روی کشور کانادا کرده بود. زیرا به دلیل ترس و نگرانی از استرداد در نتیجه تشکیل دادگاه در ایران، قصد داشتند مریم قجر و بیش از ۵۰۰ تن از اعضا را فراری داده و به این کشور منتقل کنند که با ممنوعیت دولت کانادا دچار شکست دیگری شدند.

با نگاهی به فهرست شکست‌های فرقه رجوی در سال ۲۰۲۴، متوجه می‌شویم که به‌طور متوسط در هر ماه بیش از دو شکست بزرگ برای آن‌ها رقم خورده است. گروهی که در چند دهه گذشته حیات خود را از همراهی و همنوایی با اجنبی گرفته و برای سرپا ماندن، سالانه صدها هزار دلار صرف لابی‌گری و حمایت از سناتورهای اسبق و سابق غربی می‌کند. علیرغم آنکه در ظاهر خود را مدافع آزادی و مردم ایران می‌خواند، اما ماهیت و حیات آن‌ها تنها با خیانت و اقدام علیه منافع ایران شکل گرفته است. از خاطرمان نمی‌رود که چگونه به لابی‌های خود برای تحریم، حمله و دشمنی بیشتر با مردم ایران التماس می‌کنند.

سرنوشت آنان جز این نیست: آوارگی، انزوا و شکست.

سرویس پژوهش فراق

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=50086