• امروز : پنج شنبه - ۲۰ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 9 January - 2025
مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال 2024 میلادی /3

ضربه بر پیکر تشکیلات فرتوت مجاهدین در آلبانی / هواپیما دزدی که شربت دزد شد!

  • کد خبر : 50085
  • 08 ژانویه 2025 - 10:38

سال ۲۰۲۳ میلادی، سالی پر از شکست‌های پی‌درپی و فضاحت‌های بزرگ برای فرقه رجوی بود.

به گزارش فراق، از جمله این رویدادها می‌توان به حمله پلیس آلبانی به مقر فرقه در مانزا، فرار مریم قجر از کمپ اشرف ۳ و ممنوع‌الورودی او به آلبانی، ممنوع‌الخروجی اعضای فرقه از آلبانی، و ممنوعیت برگزاری مراسم‌ها در اشرف ۳ اشاره کرد. همچنین، آتش‌سوزی در یکی از مقرهای فرقه در آلمان، افشای بیشتر ماهیت فرقه را به همراه داشت. تشدید تناقضات، درگیری‌های درونی تشکیلات و نشت شدید اطلاعات نیز از دیگر رخدادهای مهم بودند.

در بخش سوم مرور وقایع فرقه در سال میلادی ۲۰۲۴ درمی‌یابیم که این سال نیز برای سازمان مجاهدین سالی پر از شکست و ناکامی رقم زد.

پس از دستگیری گروهی از پلیس‌های اداره مهاجرت و همچنین دستگیری رئیس‌جمهور سابق آلبانی، الیر متا، ضربه سیاسی دیگری بر پیکر تشکیلات فرتوت مجاهدین در آلبانی وارد آمد. آن‌ها به دلیل جمع‌آوری اطلاعات از دولت آلبانی و روابط مخفیانه با الیر متا، مدت‌ها در ترس و نگرانی از لو رفتن پرداخت رشوه‌ها و فعالیت‌های غیرقانونی خود در آلبانی بسر بردند و به این ترتیب، محدودتر شدند.

دزدی یکی از سران قدیمی سازمان از داروخانه‌ای در آلبانی، باعث افتضاح دیگری برای فرقه رجوی شد. گویا محمد سادات دربندی اقدام به دزدیدن شربت و قرص از داروخانه‌ای در تیرانا کرده و به دام افتاده است. اعضای ناراضی فرقه ضمن افشای این خبر به طنز نوشتند: «بابا تو هواپیما دزدیده بودی، دیگه قرص و شربت چی بود؟»

darbandi

محمد سادات دربندی، زندان‌بان و شکنجه‌گر «اشرف»

در سال گذشته، چند تن دیگر از مردان رده بالای سازمان در هتلی در تیرانا دستگیر شدند. جرم آن‌ها کثافت‌کاری‌های پنهانی و اعمال غیر اخلاقی بوده است. فرقه رجوی تلاش زیادی کرد تا دستگیری این افراد رسانه‌ای نشود.

علیرغم تلاش‌های مضاعف سازمان برای چسباندن خود به لابی‌های اسرائیل، رضا پهلوی در چاپلوسی پیشی گرفت. او با ملاقات‌های متعدد با سران صهیونیستی و غربی، خود را به عنوان مهره‌ای قابل اطمینان‌تر معرفی می‌کند که باعث تنش و درگیری علنی فرقه با آن‌ها شده است.

یکی از سران بخش سیاسی به نام کریم به علت اقدامات غیرقانونی در آلمان دستگیر شد. اعضای فرقه سعی بر مخفی کردن این افتضاح داشتند.

بعد از حمله موشکی ایران به رژیم غاصب اسرائیل، اعضای فرقه از ترس حمله موشکی ایران، در کمپ اشرف سه اقدام به کندن سنگرهای روباهی نمودند. این واقعیت بیانگر روحیه لرزان و نشان از دوگانگی رفتاری آن‌هاست. آن‌ها هر ساله شعار «امسال سال آخره» را سر می‌دهند.

مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال ۲۰۲۴ میلادی / ۱

مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال ۲۰۲۴ میلادی /۲

همزمان با برگزاری دادگاه رسیدگی به جرائم سازمان مجاهدین، ۲۰۰ تن از جداشدگان برای شهادت در دادگاه اعلام آمادگی کردند که به نوبه خود رسوایی دیگری برای فرقه رجوی است. در این زمینه، گروهک رجوی در پی مواجهه با افشاگری‌های گسترده اعضای جداشده در دادگاه رسیدگی به اتهاماتش، دست به تهدید و ارعاب شهود زده و از سر استیصال پیام‌هایی برای آن‌ها می‌فرستد. در حالی که رسوایی این گروهک فراتر از شهادت‌ها در حافظه تاریخی مردم ایران نقش بسته است.

افشای ارتباطات مخفی جاوید رحمان، نماینده به‌اصطلاح حقوق بشر در سازمان ملل، با سازمان مجاهدین، باعث ضربه دیگری به حیثیت نداشته فرقه رجوی شد و دروغ‌های آن‌ها را بیشتر برملا کرد. جاوید رحمان پس از پایان مأموریتش با شرکت در جلسات فرقه، به تعریف و تمجید از آن‌ها پرداخته و مریم رجوی را «رئیس‌جمهور منتخب» خطاب نمود که باعث جنجال زیادی شد. دیگر رسوایی فرقه رجوی، برملا شدن اسناد پرداخت پول به جاوید رحمان بود. مدارک پرداختی‌های سازمان مجاهدین به او توسط اعضای ناراضی فرقه منتشر شد. جاوید رحمان در واکنش به این خبرها، طی مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی از ترس رسوایی، ارتباط خود را تکذیب نموده و به بی‌بی‌سی فارسی گفت: «از مجاهدین پولی نگرفته‌ام و منظورم از رئیس‌جمهور منتخب خواندن مریم قجر، عنوان سازمانی او بوده است.» قابل ذکر است که یکی از اقلام دریافتی او ۹۲ هزار دلار است که سند آن به ضمیمه منتشر می‌شود.

به دنبال کاندیداتوری مجدد ترامپ در سال ۱۴۰۳، تد کروز، یکی از حامیان فرقه که تا کنون ده‌ها هزار دلار برای کسب حمایت او خرج کرده‌اند، به ملاقات رضا پهلوی رفت و ظاهراً طی پیامی که برای ترامپ فرستاده، گفته است: «مجاهدین خلق فرقه تروریست اسلام‌گرا و مارکسیست هستند و مردم ایران از آن‌ها منزجرند. به جای ملاقات با آن‌ها، با رضا پهلوی که مورد نظر مردم ایران است، ملاقات کنید.» او مصاحبه جداشدگان را نیز برای ترامپ فرستاده و گفته است: «این‌هایی که می‌بینید صحبت می‌کنند، در این سازمان کلی زجر کشیده‌اند و سال‌ها با خانواده‌هایشان تماس و ملاقات نداشتند.»

فرد بعدی که سرمایه‌گذاری‌های کلان فرقه را بر باد داد، مارکو روبیو است. نامبرده قبلاً سناتور و هم‌اکنون نامزد وزیر خارجه دولت آینده ترامپ است. فرقه تلاش زیادی می‌کرد تا با لابی‌گری او را به گردهمایی‌های خود برای سخنرانی ببرد. اما همین فرد که بعداً با رضا پهلوی عکس یادگاری انداخت، حاضر نشد در مراسم‌های مریم قجر شرکت کرده و با او عکس یادگاری بگیرد.

در سال ۲۰۲۴، ترامپ، بایدن، هریس و رضا پهلوی برای شرکت در اجلاس ملی شورای اسرائیلی آمریکایی (IAC) دعوت شدند. شرکت رضا پهلوی در آن کنفرانس باعث شوک و لرزه فرقه رجوی مبنی بر کنار گذاشته شدن شد. آن‌ها برای جلوگیری از این شکست، هواداران خود را در آمریکا بسیج کردند تا هر چه توان دارند با کمک شخصیت‌های آمریکایی حامی، لابی‌گری کنند که شرکت پهلوی در کنفرانس کنسل شود، اما موفق نشدند.

ادامه دارد

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=50085

نوشته های مشابه