• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024

سند ادعای دروغین فرقه رجوی درباره کشته‌شدگان اغتشاشات

  • کد خبر : 48637
  • 06 اکتبر 2024 - 10:49

علت اینکه مریم رجوی با آمارسازی اطلاعات دروغ ارائه می‌دهد، بر همگان مشخص است اما اینکه مجامع حقوق بشری و بین‌المللی برای تصمیم‌گیری پیرامون ایران، دروغ‌های او را سند قرار می‌دهند، بسیار سوال‌برانگیز و تأسف‌بار است.

به گزارش فراق، در ادامه سلسله ادعاهای دروغین مریم رجوی و تیم جعل آمار او پیرامون کشته‌شدگان در ادوار مختلف اغتشاشات داخل کشور، در لیستی موسوم به «لیست ۶۷۵ تن از شهیدان قیام» که در تاریخ ۸ فروردین ۱۴۰۲ توسط دبیرخانه شورای فرقه منتشر شده است، نام فردی به نام بنیامین کوهکن وجود دارد. فرقه مدعی است او در تاریخ ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ و در جریان اغتشاشات پس از فوت خانم مهسا امینی و در ۸ مهر زاهدان توسط مأمورین امنیتی یا انتظامی کشته شده است.

حال آن که این فرد به اتهام شرارت و ایجاد ناامنی در زاهدان در دی‌ماه سال ۱۴۰۱ دستگیر شده و تا لحظه تحریر این مقاله، یعنی تاریخ ۹ مهر ۱۴۰۳، هنوز هم زنده و در زندان است. به تازگی خانم «آلسکه فرتر»، نماینده حزب سبزهای آلمان در شهر هامبورگ، با انتشار یک استوری در اینستاگرام، از بنیامین کوهکن اعلام حمایت کرده است. صفحات خبری فرقه در شبکه‌های اجتماعی نیز بارها خبر حمایت این خانم از بنیامین را منتشر کرده‌اند.

بانک خون رجوی چگونه کتاب شد؟ / شهادت جداشده‌ها درباره لیست جعلی اعدامی‌ها

خبر زندانی بودن بنیامین کوهکن حتی در سایت رسمی رسانه صهیونیستی «اینترنشنال» نیز در تاریخ  22 بهمن ۱۴۰۲، منتشر شده است.

مشخصاً مریم رجوی و تیم دروغ‌پردازش با ارائه آمار دروغ، سعی در فریب سازمان‌های حقوق بشری برای اعلام محکومیت علیه کشورمان دارند. متأسفانه افرادی که در منصب گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران قرار می‌گیرند، اولین فریب‌خوردگان آمار دروغ این فرقه دجال هستند.

مریم رجوی پیش‌تر نیز افتضاح آمارسازی پیرامون معدومین ۶۷ را مطرح کرد و علیرغم ادعای عجیب قتل عام ۳۰,۰۰۰ زندانی مجاهدین در سال ۶۷ توسط جمهوری اسلامی، پس از چندین سال ادعا و تلاش برای سندسازی و آمارسازی‌های دروغین، کتابی را منتشر کرد که تنها اسامی ۴,۴۸۴ نفر معدوم، آن هم بدون هیچ آدرسی، را منتشر کرد. در بین همان اسامی، افرادی از جمله آقای جهانگیر سنچولی، متولد و ساکن شهر زابل، وجود دارند که هنوز در قید حیاتند، اما مریم رجوی مدعی شده است که وی در سال ۱۳۶۷ در زندان‌های جمهوری اسلامی اعدام شده است.

شیادان فرقه رجوی در اغتشاشات آبان ۹۸ نیز که تنها چند روز به طول انجامید، مدعی کشته شدن ۱,۵۰۰ نفر از معترضان توسط مأمورین امنیتی و انتظامی شدند.

علت اینکه مریم رجوی چنین اقداماتی را انجام می‌دهد، بر همگان مشخص است و او و فرقه‌اش برای همه ایرانیان شناخته‌شده هستند. اما اینکه مجامع حقوق بشری و بین‌المللی برای تصمیم‌گیری پیرامون ایران، دروغ‌های او را سند قرار می‌دهند، بسیار سوال‌برانگیز و تأسف‌بار است. بی‌شک از نظر ملت ایران، هر نوع تصمیم‌گیری بین‌المللی علیه کشور ما که به استناد منابع و اطلاعات فرقه رجوی انجام گیرد، از درجه اعتبار ساقط است.

سالاری

انجمن نجات سیستان و بلوچستان

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=48637

نوشته های مشابه