نویسنده کتاب «شبیه دیوارها» ساخت آثار هنری با بهرهگیری از کتابهای خوب را عاملی برای آگاهی ذهن جامعه و نوجوانان دانست و پردهبرداری از ابعاد جنایات فرقه رجوی را در کتاب «شبیه دیوارها» خواندنی عنوان کرد.
به گزارش فراق، امیرمحمد عباسنژاد، در نشست خبری نقد و بررسی کتاب «شبیه دیوارها» گفت: کتاب خوب میتواند عاملی در جهت روشنگری و توسعه اطلاعات در مورد عملکرد، افکار و ابعاد برنامههای منافقان محسوب شود. فیلمسازان نیز میتوانند در این زمینه با اقتباس از کتابهای خوب آثاری جذاب و ارزشمند را به مخاطبان ارائه کنند.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که دشمنان همانند برخی از مسئولان ما دست روی دست نمیگذارند، بلکه با ابراز نوین و فناوری به دنبال جوانان و نوجوانان ما میآیند تا بتوانند بهره لازم را از آنها ببرند. منافقین جنگ هویت را راهاندازی کرده و تلاش دارند تا اهداف شوم خود را با استفاده از این روش پیش ببرند.
عباسینژاد در مورد کتاب «شبیه دیوارها» بیان کرد: کتاب «شبیه دیوارها» که خاطرات یکی از آزادگان غیرایرانی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است، به فتنههای فرقه رجوی اشاره دارد. شیخ ماجد الحاج سلیمان که طلبه جوانی بود، پس از پیروزی انقلاب برای درس به ایران آمد و با آغاز جنگ تحمیلی بهسوی جبههها رفت. وی در دوران اسارت برای کارهای اطلاعاتی به قلب فرقه رجوی نفوذ کرد و بعد از شناسایی و برگرداندن شماری از اسیران اغفالشده، به ایران بازگشت.
این نویسنده تاکید کرد: اطلاعاتی که شیخ ماجد کسب کرده بود، ابعاد جدیدتری از افکار و فتنههای فرقه رجوی را برملا کرد. این کتاب توسط سید حسن نصرالله مطالعه شد و یک قرآن کریم نیز بهعنوان هدیه به من داده شد.
وی ادامه داد: شیخ ماجد الحاج سلیمان بیست و هشتم آبان ۱۳۵۹در تپههای الله اکبر به سمت حمیدیه و در هویزه، به اسارت نیروهای عراقی درآمد. وی از همسلولیهای عباس پاکنژاد، عظیمی، یحیوی و بوشهری بود که در زندان الرشید نگهداری میشدند. شیخ ماجد دیواربهدیوار سلول معصومه آباد نگهداری میشد و با خانمهای زندانی توسط پیامهایی که با مشت به دیوار (مورس) میزدند، همصحبت میشد. او از دوستان و همرزمان سید حسن نصرالله بود.
عباسینژاد در مورد نامگذاری کتاب «شبیه دیوارها» تاکید کرد: چون شیخ ماجد مدت یک سال و نیم از اسارت خود را در زندان انفرادی به سر برده و این مدت شرایط بد روحی و جسمی را پشت سر گذاشته بود، او در خلال گفتوگوها و مصاحبههای خود تاکید میکرد که «گاهی احساس میکردم شبیه یک دیوار شدهام.» به همین دلیل نام کتاب را «شبیه دیوارها» گذاشتم.
این نویسنده در مورد آگاهیبخش به نسل جوان تاکید کرد: آشنا کردن نسل جوان و نوجوان با افکار و رویکرد فرقه رجوی و جنایات آنها بسیار مهم است و این آگاهی به تلاشهای این فرقه صدمه وارد میکند. اگر هنرمندان و کارگردانها به مطالعه میپرداختند، سوژههای ناب بسیاری را در بین کتابهای خوبی که منتشر شده است، پیدا میکردند. مسئولان ما کتابخوان نیستند، آنها نه کتاب میخوانند و نه کتاب معرفی میکنند. در لایههای پایینتر نیز در آموزشوپرورش مطالعه کتابهای غیردرسی جایی در مدارس ندارد و این یعنی خطر، زیرا عدم آگاهی نسل نوجوان از همین مسیر شروع میشود.
نویسنده کتاب «شبیه دیوارها» آگاهیبخشی به جامعه از روند فعالیتهای جنایات فرقه رجوی را مهم خواند و تصریح کرد: متاسفانه امروز نفاق در لباس آموزش وارد عرصه شده و از این رو خطر آن نامحسوس است و در عین حال دسترسی آنها به نوجوانان ناآگاه بسیار زیاد شده است. دلیل این ادعا را میتوان در اغتشاشات سال گذشته جستوجو کرد، بنابراین نیاز است تا از ابزار هنر برای آگاهسازی بیشتر و بهتر نسل آینده بهره برد.
انتهای پیام