با توجه به سالمند بودن و افزایش آمار مبتلایان و فوتی های «اشرف ۳»، پیشنهاد می شود که مریم رجوی واکسن آمریکایی را برای اعضای سالمند فرقه رجوی خریداری نماید.
در یکسال اخیر که ویروس منحوس کرونا در کشورهای مختلف جهان همه گیر شد و شیوع گسترده ای پیدا کرد و دولت ها همگی درگیر مبارزه با آن و حفظ سلامت مردم خود بودند، دولت ترامپ با تداوم سیاست تحریم های گسترده علیه ایران وضعیت را برای کشورمان سخت تر از دیگران کرد.
در واقع، ایران علاوه بر مبارزه با کرونا و تلاش برای جلوگیری از شیوع گسترده آن در کشور باید با سیاست های خصمانه و یکجانبه آمریکا در قالب کارزار فشار حداکثری علیه ایران نیز مقابله می کرد و علی رغم کلیه تلاش های دیپلماتیک صورت گرفته و محکوم کردن سیاست اعمال تحریم آمریکا توسط کشورهای مختلف، نه تنها تحریم ها در دوران کرونا کاهش پیدا نکرد بلکه تشدید هم شد.
در چنین وضعیتی که ایران با فشارهای گسترده آمریکا حتی اجازه ورود داروی بیماران پروانه ای را هم نداشت، برخی سودجویان و کینه ورزان اپوزیسیون خارج نشین دست به کار شدند و بار دیگر برای ضربه زدن به ملت و نظام ایران از آب گل آلود ماهی گیری کردند.
گروه های معارض نظام جمهوری اسلامی ایران بدون قید محدودیت های گسترده ای که دست و پای کشور را در دوران مبارزه با کرونا بسته بود، بدون اشاره به تحریم های ظالمانه ای که به ملت ایران شد، بدون مطرح کردن ضربات اقتصادی و روانی تحریم های دولت ترامپ و در نهایت بدون هیچ استناد و مدرک قابل توجهی به مدیریت ایران تاختند.
فرقه رجوی هم یکی از آن گروه هایی بود که در این مدت بسیار تلاش کرد و آب در هاون دشمن کوبید و از وضعیتی که برای ایران ایجاد شده بود نه تنها ابراز تاسفی نکرد بلکه با شادمانی خواهان افزایش تحریم ها و فشارها علیه ایران شد.
تیرانا نشینان در ماه های اخیرادعاهایی را مطرح کردند از جمله آنکه ایران در مدیریت مقابله با کرونا ناموفق بوده، آمارسازی تعداد مبتلایان و فوتی ها را انجام داده، سلامتی مردم برای مسئولان اهمیتی نداشته و البته طرح این موضوع که مسئولان نظام حاضر به پرداخت هزینه های خرید واکسن از خارج نیستند و بجای آن میلیاردها دلار را سرازیر به گروه های نیابتی خود در منطقه کرده اند.
شاید بتوان در خصوص عملکرد اعضای فرقه رجوی در مدت زمانی که کشور با کرونا درگیر بود، به موارد و نکاتی هرچند کلی اشاره داشت:
– اولین نکته ای که باید بر آن حتما تاکید شود آن است که رهبران آن گروه هنوز متوجه جایگاه اجتماعی خود در میان مردم ایران نشده اند و گویی درک این واقعیت که مورد نفرت مردم قرار دارند برای آنها سخت و آزار دهنده است.
البته بهتر است به این نکته هم اشاره کنیم که فرقه رجوی دیگر در میان حامیان غربی خود نیز جایگاهی ندارد و آنها در رویکرد جدید خود، این سازمان تروریستی را به مثابه مهره سوخته ای میدانند که توانمندی مقابله با ایران را ندارد و بر همین مبنا است که حمایت های سابق خود را از آنها دریغ کرده اند.
حامیان غربی نفاق به این تحلیل منطقی دست یافتند که منافقین در میان مردم ایران هواداری ندارند و تمامی برنامه ها و طرح های قبلی آنها در مقابله با نظام نیز بی نتیجه و شکست خورده بوده است.
– فرقه رجوی که خود را ناجی مردم ایران می داند و داعیه دفاع از حقوق مردم ما را دارد، حتی یکبار هم تحریم ها علیه ایران را در این مدت محکوم نکرد و بلکه برعکس خواهان تشدید فشارهای آمریکا بر مردم ما شد.
در اینجا باید این سوال را مطرح کرد که چه کسانی از حقوق بشر صحبت می کنند؟ چه کسانی امروز جمهوری اسلامی ایران را به دلیل عدم خرید واکسن های خارجی متهم به قتل عام مردم ایران می کنند؟ گروهی که به اعتراف خود دستشان به خون ۱۷هزار نفراز مردم ایران آلوده است.
فرقه ای که در اوج جنگ تحمیلی به اردوگاه دشمن بعثی رفت و در شکنجه رزمندگان ایرانی و البته استراق سمع و شنود به رژیم صدام کمک کرد و خائنانه از پشت خنجرها بر پیکر ملت ایران وارد آورد.
مردم ایران می دانند که چه کسانی امروز نقش دایه مهربان تر از مادر را برای آنها بازی می کنند، آنها فراموش نکردند که گروه رجوی با ترورهای کور، شکنجه های وحشیانه در قالب عملیات مهندسی و امثال آنها موجبات قتل بسیاری بی گناهان و شهروندان عادی و البته بسیاری از مقامات و مسئولین نظام را فراهم آوردند.
طنز تلخ ماجرا اینجاست که آنهایی نظام را متهم به قتل عام مردم می کنند که خود در جنگ مرصاد اعضایشان را از اروپا بدون هیچ گونه آموزش نظامی و تجربه حضور در جنگ به میدان کشاندند که همین مصداق بارز به مسلخ بردن اعضا بود.
آیا میتوان دلسوزی کسانی را باور کرد که حتی اجازه ورود پزشک به کمپ تیرانا را جهت درمان اعضای سالخورده خود هم نمی دهند؟ امری که موجب افزایش بیماری ها و تلفات جانی اعضای فرقه رجوی در دوران کرونا شده است.
– این میزان از مانور و عملیات روانی جبهه نفاق در موضوع عدم خرید واکسن خارجی از سوی ایران، ایجاد شبهاتی می کند.
به طور مثال، چرا رهبران سازمان رجوی از واکسن های آمریکایی و انگلیسی برای درمان اعضای سالخوره خود که بر اساس گزارشات دریافتی حداقل ۲۰ نفر از آنها در یک ماه اخیر بر اثرکرونا جان باخته اند، استفاده نمی کنند؟
هرچند که این خوش خدمتی سازمان رجوی به آمریکا را می توان در قالب این موضوع تحلیل کرد که آنها خود را مدیون کاخ سفید می دانند، زمانی که در اروپا دیگر جایی برای ساکن شدن نداشتند این واشنگتن بود که با فشار به آلبانی به فرقه رجوی پناهگاهی جهت ادامه زیست نباتی اشان اهدا کرد.
در پایان آنکه باید بر این مهم تاکید کنیم که این حجم از اصرار فرقه رجوی برای خرید واکسن خارجی برای مردم ایران باتوجه به سابقه منفی آنها و البته کارنامه سراسر خیانت بارشان، این گمانه را تقویت می کند که یا آنها از ضررهای جانی که می تواند آن واکسن برای مردم ایران داشته باشد مطلع هستند یا اینکه آنها از فروش واکسن ها انتفاع مالی خواهند داشت.
گزارش از: مهرداد سیناپور
انتهای پیام