فراق: ۲۵ تیرماه یکی از نشریات آمریکایی به نام «نیویورک تایمز» مصاحبه ای با سرکرده گروه نفاق، مریم رجوی داشت که مرا یاد مقاله ای انداخت که چند سال پیش بعد از یکی از برنامه های این فرقه ضاله منتشر شد.
جهت یادآوری مروری می کنم تا ببینید که چگونه رسانه های آمریکایی علیه فرقه رجوی موضع گیری دارند.
نشریه آمریکایی « نشنال اینترست» به رسانههای این کشور توصیه کرد اگر میخواهند دوباره مشکلات جنگ با عراق برای آمریکاییها تکرار نشود، به حمایت از گروه مجاهدین پایان دهند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نشریه «نشنال اینترست» در یادداشتی به بررسی حمایت مقامات و مخصوصا مطبوعات آمریکایی از اقدامات مخرب گروه مجاهدین علیه ایران پرداخته و نوشت رسانههای ایالات متحده باید بفمهند که این امر، نتیجهای مشابه حمایتهایشان از حمله آمریکا به عراق درپی خواهد داشت.
در ابتدای این یادداشت با اشاره به حمایت مشترک دموکراتها و جمهوریخواهان در کنگره آمریکا از گروه مجاهدین، آمده است که آنها سازمانی هستند که در اعلام نیّت خود برای تغییر حکومت ایران تعلل نمیکنند.
نشنال اینترست در ادامه به نشست ماه گذشته این گروه در پاریس پرداخته و نوشت که در آن جلسه، ۳۳ مقام ارشد نظامی و سیاسی آمریکایی از جمله «رودی جولیانی» وکیل رئیسجمهور و «بیل ریچاردسون» نماینده پیشین این کشور در سازمان ملل، حضور داشتند.
این نشریه با بیان اینکه بعد از سرنگونی دولت دیکتاتوری صدام در عراق، گروه مجاهدین جهتگیری خود را برای کسب حمایت آمریکا تغییر داد، ادامه داد: «آنها همچنین با دولت [باراک] اوباما لابی کردند تا از لیست گروههای تروریستی خارج شوند. امروزه این گروه به خبرپراکنی برای جذب حمایت برای تغییر حکومت ایران روی آورده است. »
او با تشبیه این گروه به مخالفان صدام و اشاره به اینکه برخی از آن گروهها دهها میلیون دلار از آمریکا پول گرفته بودند، نوشته است پول مالیاتدهندگان آمریکایی خرج سازمانی شد که اطلاعات نادرستی درباره تهدیدات دولت صدام منتشر میکرد.
این نشریه در ادامه نوشت:
«نتیجه آن جنگی شد که جان ۴۴۰۰ آمریکایی را گرفته و تا کنون ۲ تریلیون دلار خرج روی دست دولت آمریکا گذاشته است. تخمین زده میشود این هزینه به ۶ تریلیون دلار نیز برسد.»
این یادداشت با اشاره به هزینههایی که مقامات آمریکایی برای سخنرانی در همایشهای گروه مجاهدین دریافت کردهاند، نوشته است:
«(جان) بولتون (مشاور امنیت ملی رئیسجمهور آمریکا) مبلغ ۴۰هزار دلار برای سخنرانی در سال ۲۰۱۷ دریافت کرد. گزارشهای دیگر نشان میدهد که سخنرانان در نشستهای مجاهدین مبلغی تا ۵۰ هزار دلار نیز دریافت میکنند.»
بولتون در سخنرانی سال گذشته، برای مبلغی که دریافت کرده بود، چنین اظهاراتی را به زبان آورد:
«تقابل مداومی با حکومت (ایران) وجود دارد و این مخالفان امروز در این سالن جمع شدهاند. سیاست اعلامی ایالات متحده باید براندازی حکومت (فعلی) تهران باشد.»
«یرواند ابراهیمیان» پروفسور تاریخ و سیاست ایران در کالج باروخ در نیویورک، گروه مجاهدین را «یک فرقه سازمانیافته» مانند «مونیها» در شبهجزیره کره توصیف کرده با این تفاوت که مونیها تلاش نمیکنند از دولت آمریکا برای سرنگونی یک حکومت خارجی استفاده کنند.
«نشنال اینترست» در پایان به رسانههای آمریکایی توصیه کرد که به دامن زدن به تلاشهای مجاهدین برای جلب حمایت مقامات آمریکایی جهت اجرای اقداماتی برای براندازی نظام ایران پایان دهند و از مصیبتی که حمایت از جنگ عراق برایشان به ارمغان آورد، درس بگیرند. دوستان همچنانکه مشاهده می فرمائید در دستگاه هیات حاکمه و حتی رسانه های آمریکایی هیچ وحدتی بر سر اینکه روی فرقه رجوی حسابی باز کنند وجود ندارد.
یادداشت از: محمد رحمانیان
انتهای پیام / فراق