ناگفته پیدا است که تأثر برانگیزترین خبر این روزها شیوع بیماری کووید ۱۹ در میان مردم ایران و جهان است که قاطبه ملت را نگران کرده است اما آنچه شاید بیش از نفس این واقعه شوم جلب نظر میکند، تأثیر این بیماری بر استراتژی رسانهای جریانهای ضد انقلاب ایران است.
برجستهترین گروههایی که نهایت استفاده تبلیغاتی از این بلای بزرگ را در دستور کار خود قرار دادهاند نیز فرقه رجوی و نهادهای تبلیغاتی وابسته به سعودیها هستند که در رأس آنها تلویزیون ایران اینترنشنال قرار دارد. در ادامه با تمرکز بر روی فرقه تروریست منافقین و جریان رسانهای سعودی سعی در تحلیل بخشی از فاکتورها و علل این جنگ روانی علیه ملت و دولت ایران خواهیم داشت. پیش از هر چیز باید به سراغ عللی رفت که منافقین و رجوی را بر آن داشته تا از کرونا به عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کنند. در مجموع علتهای چنین عملکردی عبارتند از:
- تشکیلات معلومالحال رجوی مجبور شده برای فرار از پاسخگویی در خصوص تلفات احتمالی کرونا در درون گروهک خود و بستن دهان اعضای معترض و یا به عبارتی مسئلهدار دست به فرافکنی بزند تا از این طریق هم ناراضیهای داخلی را ساکت کند و هم با یاری گرفتن از دستگاه باد آورده تبلیغاتی خویش افکار گروههای اپوزیسیون را به سمت ایران معطوف کند.
- فارغ از تمام فراز و نشیبهای تاریخ خونین منافقین این سازمان غیرانسانی همواره درصدد استفاده از حربه ناکارآمد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی در چشم مردم است که سعی شده از طریق رسانههای متعدد و خرج پولهای بیحساب این استراتژی به اجرا درآید. با شیوع بیسابقه کرونا و درگیر شدن بیشتر نهادهای دولتی و غیردولتی در یک جنگ همه گیر با این بیماری، یک فرصت طلایی در دست رهبران منافقین قرار گرفت تا به وسیله حربه همیشگی پخش شایعه، بر آتش بدبینی میان مردم و نظام در ایران بدمند.
- بیماری ویرانگر پارانویا همواره در تشکیلات و فرقههای توتالیتر وجود دارد. با توجه به این خصوصیت فرقه منحوس منافقین برای برپایی یک جنگ روانی در افکار عمومی جهان ضد مردم و دولت ایران به دنبال این است که اربابان آمریکایی و غربی خود را قانع کند که شیوع کرونا در جهان اولاً یک نوع پیچیده از بیوتروریسم است و ثانیاً این بیوتروریسم نشأت گرفته از ایران است. این رویا پردازی علاوه بر این که از جنبه جنگ روانی و شایعهپراکنی در داخل و خارج از کشور از طریق رسانههای گوناگون به رجوی کمک میکند خود به نوعی سند بقای فرقه پوسیده منافقین و جیرهخواران آن در آلبانی است زیرا با اتکاء به این داستان عریض و طویل رجوی میتواند هر چه بیشتر به بهانه واهی مبارزه با بیوتروریسم ایران، غرب و تندروهای آمریکایی را بدوشد.
به نوشته هابیلیان، جنگ روانی برخاسته از بحران کرونا ابعادی وسیعتر از این دارد به حدی که پای دولت تروریستپرور سعودی را نیز به قضیه باز کرده است و از ابتدای شروع این بحران شبکهها و جریانهای رسانهای وابسته به رژیم سعودی مانند ایران اینترنشنال و… از ابتدای شروع بحران کرونا جنگ روانی را آغاز کردند، علل شروع این نبرد نابرابر بر علیه ایران را میتوان این طور تحلیل کرد:
- شیوع کرونا بهترین زمان برای طرح شبهههای گوناگون دینی و اعتقادی توسط اتاق فکرهای فرقه ضاله وهابیت است تا بدین وسیله اساس عقاید دینی و مذهبی مردم ایران را هدف قرار دهند.
- فرافکنی و اتهام زنیهای بیاساس حربه همیشگی سعودیها برای فرار از مدیریت بحرانهای مختلف است. در بحران کرونا نیز مسندنشینان ریاض برای فرار از زیر بار مسئولیت و با هدف پوشاندن بیتدبیریهای خویش به مطرح کردن اتهام بیوتروریسم علیه ایران پرداختهاند تا از این طریق به جنگ روانی کرونا جنبه بینالمللی بیشتری دهد.
- مسئله دیگری که در مورد سعودیها نباید آن را نادیده گرفت مقوله بازار نفت و سوء استفاده آنها از آشفته بازارکرونا است. در حقیقت عربستان با بهرهگیری از بحران کرونا در جهان و با روی آوردن به استفاده از سیاست بیشترین تولید نفت در برهه کنونی سعی دارد رضایت برجستهترین کارفرمای نفتی خویش یعنی ایالات متحده آمریکا را بیش از پیش فراهم آورد.
با وجود تمام این تمهیدات میتوان شکست استراتژی برپایی جنگ تمام عیار رسانهای را پس از پایان کامل بحران کرونا به وضوح دید. دلایل چنین شکستی عبارتند از:
- پارانویای بیمارگونه رجوی واطرافیانش همان گونه که تاریخ فرقهها و حکومتهای تمامیتخواهانه نشان داده است درعوض نابودی ایران و مردم و دولت آن تشکیلات منافقین را از ریشه خواهد سوزاند. با توجه به جنایات دنبالهدارمنافقین حتی در دوره کنونی به زودی شاهد رو شدن دست این تشکیلات در پشت پرده بسیاری از پروندههای جاسوسی دهههای اخیر خواهیم بود.
- پس از فروکش کردن موج کرونا و با عنایت به ساختار جمعیتی پیر این فرقه شاهد ریزش و مرگومیر بسیاری از اعضا در بحران کرونا خواهیم بود که رجوی را بیش از پیش ضعیف میکند.
- بسیج عمومی بینظیری که علیه این بیماری در کشور شکل گرفته است طرح موضوع ناکارآمدی نهادهای حکومتی در ایران را برای مقابله با این بیماری عقیم گذاشته است.
- در خصوص سعودیها باید گفت جنایت این رژیم کودککش علیه بشریت و در کشور یمن بیش از آن است که در اصل تروریست بودن رژیم حاکم بر عربستان سعودی جای تردید باقی گذارد و شوی اخیر تبلیغاتی رسانههای سخیف سعودی هرگز نخواهد توانست بر جنایات ددمنشانه سعودیها سرپوش بگذارد.
- استفاده از نفت برای جلب رضایت اربابان آمریکایی نیز با توجه به افت روز افزون ذخایر نفت سعودیها و ولخرجیهای بیحد و حصر این رژیم در نقاط مختلف دنیا نمیتواند چندان دراز مدت باشد.
با در نظر گرفتن موارد فوق باید گفت سوء استفاده رسانهای ضد انقلاب و در رأس آن سعودیها و منافقین از بحران کرونا خاصیتی مقطعی و زود گذر دارد و با پایان یافتن این بحران جهانی فروکش خواهد کرد به علاوه ممکن است این بحران در پایان خود ابعاد عمیق سهلانگاری و احتمالاً فعالیتهای موذیانه منافقین و سعودیها را بیشازپیش به نمایش بگذارد.
یادداشت از: علی رحمانی
انتهای پیام