یک سایت خبری آمریکایی اخیرا از سایت ها و شرکت های پوششی فرقه رجوی که در جهت پولشویی در لندن تشکیل شده اند پرده برداشته است.
«دیلی بیست» در این گزارش از شبکه بین المللی فاسد فرقه رجوی و سایت هایی مانند «ایران فوکوس» به همراه مزدورانی مانند محمد حنیف جزایری، سهیلا علیقلی مایل زاده و امثال آنها در لندن افشاگری شده است.
این سایت خبری از «صفحات فیسبوک» به عنوان بخشی از تلاش های بزرگتر آمریکا جهت پیشبرد نفوذ سیاست ها خود علیه ایران نامبرده است.«دیلی بیست» در گزارش خود نوشته است: «همانطور که سیاستگذاران ایالات متحده از پاسخ به افزایش تجاوز ایران در خلیج فارس وزن می گیرند، یک ملیت آلمانی مستقر در یک محله کوچکی از شمال غرب لندن بی سر و صدا یک برنامه تبلیغاتی را طراحی می کند که سیاستی قدرتمندانه از ایالات متحده در قبال تهران را تأمین کند.
فردی که در پشت این کمپین قرار دارد و تحت پوشش خبرهای مستقل و تحلیلی کار می کند سهیلا علیقلی مایل زاده است که قبلا خودش را به عنوان یک لابیگر برای شورای ملی مقاومت ایران (سازمان مجاهدین)، یک گروه مخالف پیشرو در ایران معرفی کرده است. از ماه مارس، یک شرکت متعلق به « Mayelzadeh »، ده ها تبلیغ تبلیغاتی فیس بوک را برای کاربران در ایالات متحده جهت ترویج مقابله تهاجمی تر با ایران خریداری کرده است.
این تبلیغات که هزینه آن پرداخت شده در دو صفحه فیس بوک اجرایی می شود. یکی از صفحات صفحه رسمی مجاهدین خلق ایران، یک گروه مخالف مارکسیستی ستیزه جو در کشور است که پیوندهای عمیقی با NCRI دارد و معمولا با اختصار فارسی، مجاهدین خلق شناخته می شود.صفحه دیگر یک سازمان خبری مستقل به نام Iran Focus است.
کمپین تبلیغاتی که قبلا گزارش نشده است، نشان می دهد که چگونه برخی از مخالفان پیشرو دولت فعلی ایران در حال تلاش برای سرمایه گذاری در ایالات متحده برای یک سیاست تهاجمی نسبت به ایران هستند و این نشان می دهد که تا امروز تلاش برای ارائه این مبارزات لابیگرانه نه به عنوان کار یک بلوک سیاسی سازمان یافته بلکه ظاهرا بعنوان یک تحلیل گر مستقل سیاست گذاری خارجی عمل می کند!
هر دو کشور ایران و عراق مجاهدین خلق را یک گروه تروریستی می دانند. تروریستی خواندن این گروه قبلا توسط ایالات متحده آمریکا، انگلستان، کانادا و اتحادیه اروپا به عنوان مثال تایید شده بود.اما اکنون تمام این کشورها این گروه را از فهرست های مربوط به سازمان های تروریستی خارجی حذف کرده اند و از آنها حمایت می کنند.
از آن به بعد، مجاهدین خلق در پی فشار برای تغییر حکومتایران، نقش یکی از متحدان بحرانی ایالات متحده را به دست آورده است. به ویژه برای جان بولتون.
بولتون در مصاحبه با سازمان مجاهدین خلق در سال ۲۰۱۷ در پاریس گفت: مخالفان قابل اعتماد در برابر حکومت ایران وجود دارد ؛ و این مخالفت امروز در این اتاق متمرکز است.
بولتون در حال حاضر یکی از مدافعان پیشرو در دولت ترامپ برای مقابله تهاجمی تر با ایران است. می توان او را در راستای اهداف سیاست فوری ایالات متحده کنار سازمان مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت قرار داد که به طور گسترده ای به عنوان بازوی سیاسی مجاهدین خلق شناخته می شود.
به نظر می رسد صفحات فیسبوک مجاهدین خلق و ایران فوکوس بخشی از تلاش های بزرگتر برای تکان دادن و نفوذ ایالات متحده درباره سیاست هایش مربوط به ایران است.
با توجه به آرشیو تبلیغاتی سیاسی فیس بوک، هر دو صفحات در اواخر ماه مارس در همان روز شروع به تبلیغ نمودند. از آن به بعد دهها تبلیغات ارائه شده اند و در حالی که نه صفحه بسیار محبوب است – کمتر از چهار هزار « like » و مبلغ صرف شده در آن تبلیغات نسبتا کوچک است، در حدود ۷ هزار و ۵۰۰ دلار اما آنها موفق به رسیدن به بین ۵۰۰هزار و ۱٫۴ میلیون کاربر فیس بوک در دو ماه گذشته شده اند!
این همه پول برای آن تبلیغات، بر اساس بایگانی فیس بوک، از یک شرکت واحد به نام «همه برای آزادی» آمده است. وب سایت این شرکت در لندن می گوید که با سازمان های خیریه و سازمان های غیر انتفاعی کار می کند تا به مدیران آنها برای مدیریت رویدادها و سایر خدمات برای دستیابی به اهداف خیرخواهانه و بشردوستانه شان! کمک کند.
پرونده های شرکت در لندن «مای لزاده» را در فهرست یک ملیت آلمانی نشان می دهد که تنها کارمند یا مامور All for Freedom است و ارتباط مایل زاده با شورای ملی مقاومت را طی چند دهه نشان می دهد و او را به عنوان یک شاغل در شورای ملی مقاومت معرفی کرده است:
تلاش برای رسیدن به مایل زاده موفقیت آمیز نبود. ایمیل فرستاده شده به آدرس ذکر شده در وب سایت All for Freedomپاسخ داده نشد.
اکثر آگهی های فیس بوک که این شرکت تأمین مالی کرده است، صفحات و وب سایت های مجاهدین خلق و شرکت ایران فوکوس را ارتقا داده است که همه آنها خط مشی آمریکا در قبال تهران را دربر می گیرند.با این حال، بعضی از تبلیغات، خط های خاصی را ارائه می دهند که دیدگاه اپوزیسیون ایران را در مورد این موضوع پیش می برد.
یک آگهی اخیر در صفحه مجاهدین خلق، یک کنفرانس مطبوعاتی NCRI در اوایل ماه مه و پوشش بعدی این رویداد توسط واشنگتن تایمز. در کنفرانس مطبوعاتی، یک مقام ارشد NCRI از ایالات متحده خواست تا سرویس اطلاعاتی ایران را به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کند و عموما «موضع قویتری نسبت به ایران» به دست آورد.
این رویداد همچنین در Iran Focus نیز نوشته شده است که خود را به عنوان «ارائه دهنده خدمات خبری غیر انتفاعی مستقل با شبکه ای از متخصصان » که بر وقایع ایران، عراق و خاورمیانه متمرکز است، توصیف می کند.
با توجه به اطلاعات ثبت دامنه، وب سایت ایران فوکوس توسط محمد حنیف جزایری نگهداری می شود، که وب سایت NCRI جزایری را به عنوان سخنگوی رسمی خود معرفی می کند- حداقل تا سال ۲۰۱۵- زمانی که سایت آن اطلاعات ثبت نام را شناسایی کرد.
نه Iran Focus و نه جزایزی هیچکدام به سوالات ما در مورد رابطه خبری با NCRI و مجاهدین خلق پاسخی نداده اند.دومی برای رسانه های خارجی اش، پروپاگاندا هایش و توانایی هایش در لابیگری مشهور است. اطلاعات دیپلماتیک سرقت شده از سوی ایالات متحده که توسط ویکیلیکس منتشر شده، نشان می دهد که کارکنان وزارت امور خارجه بارها از توانایی سازمان مجاهدین خلق برای تبلیغ پیام خود در خارج از کشور ابراز شگفتی کرده اند.
در یکی از اطلاعات افشا شده توسط ویکیلیکس به ارتباط بسیار پیچیده یک گروه با رسانه های بین المللی و دستگاه های لابیگری اشاره شده است.
سارا زهیری به نقل از دیلی بیست
♦ پایگاه خبری تحلیلی فراق به زودی «سهیلا مایل زاده» از اعضای بخش پولشویی و جعل خبر فرقه رجوی را معرفی خواهد کرد.
انتهای پیام