در اوایل ماه آگوست، مکس پری روزنامه نگار مستقل و تحلیل گر ژئوپولیتیک آمریکایی که در نشریات مختلفی چون گلوبال ریسرچ و مدیوم مقالاتش منتشر می شود، در مقاله ای از رفتار فریبکارانه دولت های آمریکا و اسرائیل برای دستکاری اخبار و اطلاعات و انحراف افکار عمومی از واقعیت ها، گفت و در بخش نسبتا طولانی از این مقاله، به فرقه رجوی نیز به عنوان ابزاری در دستان سرویس های جاسوسی آمریکا و اسرائیل در میانه جنگ و خصومت با جمهوری اسلامی، پرداخت. این مقاله که عنوانش « قائله ترامپ و روسیه، دخالت های اسرائیل و جنگ پیش رو با ایران را پنهان می کند» بود، فاش می کند که فرقه رجوی پس از انتقال از عراق به اروپا نه تنها در آلبانی بلکه در کمپ تحت اشغال ناتو در کوزوو اسکان داده شدند تا برای فعالیت های بی ثبات کننده و تغییر حکومت در ایران آموزش ببینند.
نویسنده مقاله بر این باور است که از زمان انتخابات ریاست جمهوری امریکا تا کنون که دانلد ترامپ رئیس جمهور است، رابطه ترامپ با دولت روسیه بر روی تمام مسائل اصلی و مهمی که به دولت او مربوط است سرپوش گذاشته است. به عقیده مکس پری این ماجرا همه پوشش های خبری درباره سیاست های مخرب داخلی و جنگ های بی پایان دولت آمریکا در خارج از کشور را به حاشیه رانده است. همچنین توجه ها را از دولت های دیگری که در سیاست های داخلی آمریکا دخالت دارند منحرف کرده است.
او اذعان می کند که خبر ها درباره روابط ترامپ و پوتین مبتنی بر شواهد و حقایق نیست بلکه بیشتر عملیات روانی است که نهاد های اطلاعاتی در رسانه ها راه انداخته اند. او می نویسد: «روابط عمیق و نزدیک میان اسرائیل و ترامپ در خبرها نمی آیند و حتی عادی جلوه داده می شوند. رابطه با اسرائیل مسلم و پرسش ناپذیر است و به همین دلیل کاملا قابل پذیرش نمایانده می شود.»
به باور مکس پری، اگر یک دولت خارجی باشد که دخالت مستقیم و همیشگی در انتخابات آمریکا داشته باشد آن دولت اسرائیل است که از طریق لابی های قدرتمندش در امور داخلی آمریکا دخالت دارد. وی به نقش بانفوذترین لابی اسرائیل یعنی «ایپک» اشاره می کند که به نوشته او «بر همه سطوح انتخابات آمریکا نظارت دارد و با پرداخت رشوه و باج، حمایت اکثریت کنگره را جلب کرده است.»
مکس پری چند نمونه از روابط اطلاعاتی عمیق میان شرکت های جاسوسی اسرائیلی با شرکت ها و مقامات آمریکایی از جمله پسر رییس جمهور آمریکا دانلد ترامپ جونیور، را افشا می کند. ازجمله قرداد هایی که جونیور با شرکت اسرائیلی بسته است که تخصصش در دستکاری کردن اطلاعات در شبکه های اجتماعی ست. همچنین از شرکت های جاسوسی اسرائیلی دیگری می نویسد که از دستکاری اکانت های فیس بوک تا هک کردن انتخابات نیجریه را در سوابق کاری خود دارند.
نویسنده به رفتار بی سابقه آمریکا در همراهی با دولت اسرائیل اشاره می کند اما معتقد است که انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به اورشلیم با تصویب نود درصد اعضای سنا انجام گرفته است که نشان می دهد در تاریخ هفتاد ساله روابط آمریکا با اسرائیل، آمریکا هرگز در مناقشه فلسطین – اسرائیل بی طرف نبوده است.
در رابطه با دشمن قسم خورده این دو کشور یعنی جمهوری اسلامی ایران، نتانیاهو «گستاخانه» مخالفت خود با توافق هسته ای را اعلام کرد و به نوشته مکس پری «حتی از طریق شبکه های جاسوسی افشا شد که سازمان جاسوسی خود نتانیاهو، ادعاهای او درباره توانایی های هسته ای ایران را نقض می کند.»
نویسنده مقاله از کلیپی می نویسد که به تازگی منتشر شد اما در سایه اجلاس هلسینکی و دیدار پوتین با ترامپ و تیتر های پرشمار اخبار، نادیده گرفته شد. در این کلیپ نتانیاهو مغروارنه ادعا می کند که او ترامپ را قانع کرده است که از توافق هسته ای بیرون بیاید.
سپس، نویسنده به نقش فرقه در میانه روابط جاسوسی عمیق میان آمریکا و اسرائیل می پردازد: « مجاهدین خلق گروهی فرقه گرا ست که در تبعید در پی براندازی حکومت ایران است و برای پانزده سال رسما در فهرست گروه های تروریستی دولت آمریکا بود اما پس از لشکرکشی تهاجمی لابی های شاخه سیاسی اش، شورای ملی مقاومت، توسط دولت اوباما از فهرست حذف شد.» وی از مبالغ هنگفتی که مجاهدین خلق به افرادی چون رودی جولیانی و جان بولتون پرداخته اند تا به نفعشان سخنرانی کنند، می نویسد.
در بخشی که از سوابق خشونت آمیز مجاهدین خلق می نویسد، مکس پری به قتل شهروندان امریکایی اشاره میکند و تاکید می کند «شواهد درباره سوابق خشونت آمیز گروه در گذشته و حال فراوان هستند.»
او فرقه رجوی را نمونه دیگری از «برچسب زنی مجدد به تروریسم » می داند که هنگامی که تروریسم با منافع آمریکا همخوانی داشته باشد در عین «جنگی مبهم با تروریسم»، مورد حمایت قرار می گیرد. او می نویسد: « تصمیم به حذف مجاهدین خلق از فهرست سیاه اقدامی سیاسی بود در حالی که فعالیت های جنایتکارانه فرقه رجوی هرگز قطع نشده بود.» وی در ادامه می نویسد که «انگیزه دیگر آمرکیا از حمایت از فرقه رجوی، روابط نزدیک این گروه با اسرائیل بود، چرا که سازمان جاسوسی موساد عوامل فرقه را برای ارتکاب به قتل دانشمندان هسته ای ایران آموزش داده است.»
او با مرور تاریخ مجاهدین خلق از بدو تاسیس تا کنون درباره ناپدید شدن مسعود رجوی از زمان حمله امریکا به عراق چنین می نویسد: « تا امروز معلوم نیست که مسعود رجوی کجاست. از آن زمان تا کنون همسرش مریم رجوی، گروه را رهبری کرده است و همان کیش شخصیتی را که حول محور رهبریت شوهرش وجود داشت همراه با حذف منتقدین، کشتن جداشده ها و در عین حال جا زدن فرقه تروریستی اش در قالب سازمانی دمکراسی خواه، ادامه داده است. »
او از شرایط سازمان پس از سقوط صدام و حمله نیروهای عراقی به پایگاه های سازمان می نویسد و درباره انتقال اعضای مجاهدین خلق به آلبانی نکته جدیدی را عنوان می کند: « فرقه رجوی از آن پس در آلبانی و کمپ تحت اشغال ناتو در کوزوو اسکان داده شده است که در آنجا این گروه حامیان اسلام گرای بسیاری دارد. در تیرانا پایتخت آلبانی، این گروه تبعیدی در مجموعه ای به نام «اشرف ۳ » مستقر است. این گروه همچنین از سوی سی آی ای به عنوان تشکیلاتی شناخته می شود که علیه حکومت عراق، خود را با داعش همسو کرده است. فرقه رجوی و داعش احتمالا برای حملات تروریستی ژوئن ۲۰۱۷ در ایران درست هنگامیکه ترامپ تحریم ها را علیه ایران شدت داده بود، همکاری کرده اند.»
مکس پری در ادامه درباره فعالیت های تروریستی کنونی فرقه می نویسد: «بنا به گزارش ها، فرقه علاوه بر اشرف سه، در کمپ نظامی تحت اشغال ناتو در کوزوو به نام کمپ باندستیل مشغول گرفتن آموزش برای عملیات تغییر رژیم احتمالی در ایران هستند.»
وی به نقل از یک سازمان جاسوسی استرالیایی، به احتمال حمله نظامی ترامپ به ایران در ماه جاری اشاره می کند و معتقد است که تصمیم گیری برای اسکان فرقه رجوی در کمپ کوزوو با سابقه تاریخی این کمپ منطبق است. چرا که به نوشته او این کمپ در زمان دولت کلینتون برای استقرار یک گروه تروریستی اسلامی به نام «ارتش آزادی بخش کوزوو» که از فهرست تروریستی خارج کرده بود، تاسیس شد. از این گروه بعد ها در بمباران بلگراد در سال ۱۹۹۹ پشتیبانی شد.
یادداشت از مزدا پارسی
انتهای پیام / انجمن نجات مرکز فارس