یک کارشناس مصری در اظهاراتی صریح، سیاستهای غرب بهویژه آمریکا را در قبال ایران و رژیم صهیونیستی دارای «استانداردهای دوگانه نفرتانگیز» خواند.

به گزارش خبرنگار فراق، این کارشناس مصری، در تحلیل خود که از طریق شبکه ماهوارهای مصری به صورت زنده پخش میشد، اظهار کرد: «این استانداردهای دوگانه نفرتانگیز جامعه غربی، بهویژه طرف آمریکایی خندهدار است.»
وی در تشریح این ادعا افزود: «آنها به اسرائیل اجازه دادند که یک قدرت هستهای باشد، سلاح هستهای در اختیار داشته باشد و از ورود یا حتی امضای معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) خودداری کند. اما وقتی نوبت ایران میرسد، نه؛ ایران نباید سلاح هستهای داشته باشد، انگار اسرائیل پلیس منطقه است.»
این تحلیلگر مسائل منطقهای، معیار دوگانه دیگری را در حوزه نفوذ و عملیاتهای نظامی مطرح کرد: «به اسرائیل اجازه دادند در غزه پیشروی کند و حتی فراتر از غزه تا جنوب سوریه و جنوب لبنان برسد و حتی به یمن هم دست پیدا کند، اما نمیخواهند ایران نفوذ سیاسی در عراق، سوریه، لبنان و یمن داشته باشد.»
وی در جمعبندی خود تصریح کرد: «این همان استانداردهای دوگانه نفرتانگیز غربی است؛ استانداردهای دوگانهای که همیشه حامی اسرائیل است و وجود هر قدرت دیگری را برنمیتابد.»
این کارشناس در پایان با تقدیر از مردم ایران گفت: «صادقانه بگویم، من دوست دارم به مردم ایران درود بفرستم چون آنها تسلیم جنگ روانی که آمریکا و اسرائیل علیهشان به راه انداختند نشدند.»
انتهای پیام

































