• امروز : شنبه - ۱ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 23 August - 2025

افشای اسناد گوناگون در دادگاه لرزه بر اندام منافقین انداخته است

  • کد خبر : 52939
  • ۰۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳

در جلسهٔ اخیر دادگاه رسیدگی به جنایات منافقین وکیل شاکیان در بخشی از اظهارات خود به فشارها برای پایان‌دادن به این دادگاه گفته است.

court2025 37 1

وکیل شاکیان پروندهٔ جنایات منافقین می‌گوید: «افشای اسناد گوناگون در جلسات این دادگاه لرزه بر اندام منافقین انداخته است. به‌ویژه اینکه در چند جلسهٔ اخیر اسناد مهمی در خصوص همکاری منافقین با رژیم صهیونی افشا شد که این مسئله باعث افزایش نفرت عمومی نسبت به منافقین به‌خصوص در بین جوانان و نوجوانانی شده که دههٔ ۶۰ را درک نکرده‌اند.

نسلی که منافقین بارها برای فریب و جذب آنها تلاش کرده‌اند و حالا به‌نظر می رسد سعی دارند با کمک برخی مرتبطین خود در داخل کشور از رسوایی بیشتر خود با اتمام سریع این دادگاه جلوگیری نمایند.

در این دادگاه پای حق مردم ایران در میان است. هزاران خانواده در این کشور به واسطهٔ اقدامات تروریستی منافقین عزیزان خود را از دست داده‌اند و ترور نزدیک به ۲۳ هزار نفر از مردم کشورمان تنها یک نمونه از جنایات آن‌ها است.»

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=52939