• امروز : یکشنبه - ۲۵ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 15 June - 2025

بازتاب موشک باران سرزمین‌های اشغالی توسط ایران در رسانه‌های آلبانی / توضیحات شهروند آلبانیایی ساکن «تل آویو» درباره اقدامات صهیونیست‌ها

  • کد خبر : 51744
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹

پاسخ قاطع ایران به اقدامات تروریستی و تجاوزکارانه رژیم غاصب صهیونیستی، بازتاب گسترده‌ای در رسانه های جهان به ویژه آلبانی داشت.

به گزارش فراق، کلودتا کانه، شهروند آلبانیایی ساکن تل‌آویو در بخشی از مصاحبه خود با رسانه Report TV  اظهار کرد: مردم برای در امان ماندن از حملات به زیرزمین‌ها پناه برده‌اند و دولت از طریق پیام‌های اضطراری آنها را از تحولات جدید مطلع می‌کند.

وی گفت: «ما به زیرزمین‌ها رفته‌ایم و احتمالاً شبی پر از حملات بیشتر در پیش است. دولت مدام از طریق پیام‌های تلفنی و آژیرها به ما هشدار می‌دهد.»

او افزود: «مقامات از مردم خواسته‌اند که ذخیره غذایی تهیه کنند و در خانه بمانند. این روزها دولت اعلام کرده که باید مواد غذایی ذخیره کنیم و مردم هم این کار را انجام داده‌اند. رفت‌وآمدها متوقف شده و تمام فعالیت‌ها بین شهرها لغو شده است. اسرائیلی‌ها با آواز خواندن سعی می‌کنند استرس را کاهش دهند، حتی پس از آن بارش سنگین موشک‌ها.»

کانه گفت: «پیش‌بینی می‌شود فعالیت‌ها به مدت ۲ هفته متوقف شود. تمام کنفرانس‌های کاری لغو شده و ما ۲ هفته در تعطیلی هستیم. نمی‌دانیم شدت حملات بعدی چقدر خواهد بود. در حال حاضر هیچ تحرکی وجود ندارد و بخشی از اقدامات امنیتی، خاموش کردن چراغ‌هاست.»

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=51744