• امروز : یکشنبه - ۲۵ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 15 June - 2025
دروغ‌پراکنی گسترده رسانه‌های وابسته به مجاهدین خلق درباره حملات رژیم صهیونیستی به ایران

کارگران مسعود رجوی در آلبانی سخت مشغول کارند!

  • کد خبر : 51736
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۹:۳۳

کارگران مسعود رجوی و مریم قجر عضدانلو در آلبانی دو روز است سخت مشغول کارند.

به گزارش فراق، بر اساس بررسی‌های انجام‌شده از فعالیت رسانه‌ها و اکانت‌های وابسته به تشکیلات تروریستی مجاهدین خلق در شبکه‌های اجتماعی، این جریانِ خبیث به عنوان بازوی عملیات روانی رژیم صهیونیستی از بامداد ۲۳ خرداد ماه با انتشار محتواهای جهت‌دار و شایعه‌سازی، به‌دنبال برجسته‌سازی ادعاهای کذب درباره حملات صهیونیست‌ها علیه ایران است.

این اقدامات در راستای عملیات روانی رژیم صهیونیستی و با هدف ایجاد رعب و وحشت، تضعیف روحیه ملی و تخریب اعتماد عمومی به نهادهای ایرانی انجام می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد این رسانه‌ها با بهره‌گیری از تکنیک‌های پیشرفته عملیات روانی، اطلاعات تحریف‌شده یا جعلی را منتشر می‌کنند تا افکار عمومی را مشوش کرده و تنش‌های سیاسی و اجتماعی را در داخل ایران تشدید کنند.

 دروغ‌ها و شایعات برجسته‌شده

۱٫ ادعاهای اغراق‌آمیز درباره خسارات حملات: اکانت‌های وابسته به مجاهدین خلق با انتشار تصاویر و ویدیوهای دستکاری‌شده، به دروغ مدعی وارد آمدن خسارات گسترده به زیرساخت‌های حیاتی ایران در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی شدند. این در حالی است که منابع رسمی و شواهد میدانی نشان‌دهنده عدم صحت این گزارش‌هاست.

۲٫ شایعه‌سازی درباره ضعف دفاعی ایران: این رسانه‌ها با هدف تضعیف روحیه ملی، شایعاتی مبنی بر ناتوانی سیستم‌های دفاعی ایران در برابر حملات رژیم صهیونیستی منتشر کردند. این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که ایران اعلام کرده تاکنون هیچ عملیات رسمی تقابلی انجام نداده است.

۳٫ تحریف واقعیات و القای کمبودها: در شرایطی که مردم ایران به زندگی عادی خود ادامه می‌دهند، رسانه‌های وابسته به مجاهدین خلق با دروغ‌پردازی درباره کمبود بنزین، ارزاق و اقلام ضروری، تلاش دارند امنیت روانی جامعه را مختل کنند. این شایعات با تکذیب رسمی نهادهایی مانند ستاد ملی جمعیت هلال احمر مواجه شده است که اعلام کرده اخبار مربوط به شرایط اضطراری و کمبود اقلام ضروری کذب است.

 هشدارهای نهادهای امنیتی ایران

به گزارش فراق، نهادهای امنیتی ایران از همان لحظات ابتدایی هشدارهایی درباره فعالیت‌های سایبری و روانی دشمنان، به‌ویژه رژیم صهیونیستی و گروه‌های وابسته مانند مجاهدین خلق، صادر کردند. فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: « در صورت مشاهده هرگونه جابه‌جایی موشک یا تسلیحات نظامی در جاده‌ها، به هیچ عنوان فیلم نگیرید و منتشر نکنید. این اقدام جرم محسوب شده و موجب کاهش تأثیر عملیات انتقامی و سوءاستفاده اطلاعاتی دشمن خواهد شد.» همچنین، این نهاد از مردم خواست تا از اشتراک‌گذاری اخبار در فضای مجازی، به‌ویژه در پیام‌رسان‌های خارجی مانند واتس‌اپ و اینستاگرام، خودداری کنند، زیرا دشمنان از این اطلاعات برای جمع‌آوری داده‌های اطلاعاتی و شناسایی اهداف جدید استفاده می‌کنند.

مرکز مبارزه با جرایم سازمان‌یافته سپاه نیز در اطلاعیه‌ای تأکید کرد: «دشمنان روی پیام‌رسان‌های خارجی اشراف دارند. کلمات، تصاویر و شایعات می‌توانند به اندازه موشک‌ها ویرانگر باشند. ویروس‌های فکری مانند اخبار جعلی را پخش نکنید و دشمن را در انتشار شایعات یاری ندهید.» این مرکز همچنین به مردم اطمینان داد که «بنزین هست» و از آن‌ها خواست با حفظ عقلانیت و آرامش، از تبدیل شدن به ابزار ناخواسته دشمن جلوگیری کنند.

 جنگ روانی و مراحل آن

جنگ روانی پس از حملات نظامی یا موشکی، به‌عنوان بخش حیاتی استراتژی دشمن، شامل مراحل زیر است که مجاهدین خلق در آن نقش فعالی ایفا می‌کنند:

۱٫ ایجاد رعب و وحشت: انتشار شایعات درباره حملات بعدی، فروپاشی حکومت یا کمبود کالاهای اساسی برای القای ناامنی.

۲٫ تضعیف روحیه مقاومت: تبلیغات دروغین درباره تسلیم مقامات یا ناتوانی نیروهای دفاعی.

۳٫ تخریب اعتماد به دولت: انتشار اخبار جعلی درباره اختلافات داخلی یا ناکارآمدی مدیریتی.

۴٫ نفوذ اطلاعاتی و عملیات سایبری: بهره‌گیری از اکانت‌های وابسته به مجاهدین برای انتشار پیام‌های هدفمند و جمع‌آوری اطلاعات از طریق رصد فعالیت‌های کاربران در شبکه‌های اجتماعی.

۵٫ استفاده از رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین: پوشش لحظه‌به‌لحظه با تحلیل‌های القاکننده و دعوت از چهره‌های ضدحکومتی برای ایجاد ناامیدی.

۶٫ تحریک شکاف‌های اجتماعی: دامن زدن به اختلافات قومی، مذهبی و اجتماعی برای ایجاد تفرقه.

فعالیت رسانه‌های وابسته به مجاهدین خلق در شبکه‌های اجتماعی بخشی از پروژه گسترده‌تر عملیات روانی رژیم صهیونیستی علیه ایران است. 

حفظ انسجام ملی، روایت‌گری دقیق و مقابله با شایعات، مهم‌ترین سلاح در برابر این جنگ ترکیبی است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=51736