• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025

موج سواری آلبانی‌نشین‌ها روی جریان قطعی برق

  • کد خبر : 51436
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۱۷

تشکیلات تروریستی مجاهدین، در روزهای اخیر با موج سواری روی جریان قطعی برق، به دنبال تحریک افکار عمومی و تخریب نظام ایران است.

ashraf3 3

به گزارش فراق، این تشکیلات تروریستی که سال‌هاست با حمایت دشمنان خارجی، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، به‌عنوان ابزاری برای فشار علیه ایران فعالیت می‌کند، همزمان با آغاز دور جدید قطعی‌های برق درکشور، تلاش دارد تا با بسیج عناصر خود و با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های ضدایرانی، به‌صورت سیستماتیک یأس و ناامیدی را در جامعه ترویج دهد.

نکته مهم در موضوع قطعی برق اینجاست که امروز بسیاری از کشورهای اروپایی و حتی بخش‌هایی از خود آمریکا هم به جهت تغییر شرایط اقلیمی با بحران انرژی درگیر هستند. همچنین افکار عمومی باید بدانند بخش عمده‌ای از کمبودهای کنونی کشور از بی‌شرفی و گدایی تحریم توسط عوامل مجاهدین از لابی‌های ضد ایرانی ا‌ست که امروز برای آن با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای خود اشک تمساح می‌ریزند.

تشکیلات تروریستی رجوی همواره به دنبال تحریف واقعیت‌ها و ارائه تصویری ضعیف و ناتوان از ایران بوده است اما تجربه ثابت کرده که مردم ایران، با وحدت و همدلی، هرگز اجازه ندادند این وطن فروشان و خائنین به اهداف شوم خود برسند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=51436