• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025

تسمخر قربانیان جاده‌ای در ایران توسط ملکه ترور / تروریستی که مرگ مردم، خوراک تبلیغاتی اوست

  • کد خبر : 51074
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۹:۴۰

مریم رجوی در اقدامی نمایشی و نفرت‌برانگیز، با انتشار پیامی توئیتری، آمار تصادفات نوروزی در ایران را تمسخر کرد.

maryam rajavi26

به گزارش فراق، این اظهارات وقیحانه در حالی است که خود مریم رجوی و سازمانش سال‌هاست با جنایت‌های خونبار، قاچاق انسان، گدایی تحریم و تبلیغات دروغین، نماد واقعی خشونت و خیانت علیه ملت ایران هستند.

برای مریم رجوی و حلقه تروریست‌های تحت فرمانش، هیچ موردی به اندازه مرگ شهروندان ایرانی خوشحال‌کننده نیست. چرا که هر فاجعه‌ای -چه طبیعی، چه جاده‌ای، چه اجتماعی- بهانه‌ای برای این فرقه می‌شود تا با قلب واقعیت‌ها و تحریف حقایق، به جنگ روانی علیه ایران ادامه دهد. باند رجوی که خود عامل مستقیم کشتار هزاران ایرانی بی‌گناه در ترورهای دهه ۶۰ و عملیات‌های تروریستی پس از آن بوده‌اند امروز کشته‌شدگان در جاده‌های ایران را مسخره کرده و با نقاب تمساح، شادی پنهان می‌کنند.

رویکرد فرقه رجوی در قبال حوادث ایران همیشه مبتنی بر دوگانگی شرم‌آور بوده است: از یک سو، وانمود می‌کنند که دلسوز مردم هستند، و از سوی دیگر، در پشت پرده، مرگ هموطنان را فرصتی طلایی برای تبلیغات سیاه خود می‌دانند. مریم رجوی امروز در حاشیه امن اروپا نشسته و با ژستهای دروغین، تلاش می‌کند خود را مدافع حقوق مردم جا بزند؛ غافل از اینکه تاریخ و ملت ایران، جنایت‌های او و همپالگی‌هایش را فراموش نکرده است.

البته واکنش کاربران ایرانی به این توئیت‌های نمایشی، خود گویای همه چیز بود. هزاران نفر با هشتگ‌هایی نظیر #اشک_تمسخر و #رجوی_قاتل، جنایت‌های گذشته او و سازمان منافقین را یادآوری کردند. بسیاری تأکید داشتند که تروریست‌ها حق ابراز همدردی با ملت ایران را ندارند، چرا که خود، سال‌هاست در پی ناامن کردن زندگی مردم این کشور بوده‌اند.

اشک ریختن مریم رجوی بر کشته‌شدگان جاده‌ای ایران، چیزی جز یک تئاتر شنیع نیست. او که سازمانش روزی در لیست گروه‌های تروریستی اروپا و آمریکا نیز قرار داشت، امروز می‌کوشد با سوءاستفاده از مشکلات مردم که خودش نیز عامل بسیاری از آن‌ها بوده، خود را انسان‌دوست نشان دهد. اما حقیقت این است: برای خانواده‌های قربانیان منافقین در ایران، هیچ چیز نفرت‌انگیزتر از دلسوزیِ دروغین قاتلان عزیزانشان نیست.

علیرضا اردبیلی

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=51074