آذر اکبرزادگان، متولد دهه ۶۰، کوچکترین عضو خانواده اکبرزادگان است؛ خانوادهای که تقدیرشان با سازمان تروریستی مجاهدین خلق گره خورده است.

به گزارش فراق، پدرش را در زمان شاه کشتند. مادرش، جمیله ابریشمچی، زنی بود که آشپز مخصوص رجویها شد و تمام عمرش را وقف آنها کرد. داییهایش، مهدی و حسین ابریشمچی، و برادر و خواهرش، علی و مریم اکبرزادگان، همه در دام تشکیلات بودند. حتی وقتی حسین ابریشمچی در حمله خمپارهای سال ۹۲ کشته شد، خانواده باز هم در چنگال همان تشکیلات باقی ماندند.
«حسین ابریشمچی» سربازجوی «اشرف» که بود؟
تبعید اجباری؛ از عراق تا فرانسه
آذر در سال ۱۳۶۵، زمانی که کودکی بیش نبود، همراه مادرش به فرانسه رفت. مادرش در دفتر مریم رجوی کار میکرد و آذر، در حالی که باید به مدرسه میرفت، پاسپورت فرانسوی گرفت و به آموزش اجباری زبان فرانسه مشغول شد. اما این امتیازها برایش آزادی نیاورد. در سال ۱۳۷۶، او را به اجبار به عراق بردند و پنج سال بعد، پیش از سقوط صدام از عراق خارجش کردند.
خانوادهاش، به لطف رابطه فامیلی با مریم قجر عضدانلو (همسر سابق مسعود رجوی)، در ردههای بالای تشکیلات جای داشتند:
- علی اکبرزادگان، عضو حفاظت ویژه رجوی.
- مریم اکبرزادگان، در بخش حفاظت مریم قجر.
- جمیله ابریشمچی، آشپز مخصوص رجویها.
آنها چنان به تشکیلات وابسته بودند که در سال ۱۳۸۱، همگی به فرانسه منتقل شدند تا همچنان در حلقه نزدیکان مریم قجر باقی بمانند.
جمیله ابریشمچی، مادر آذر، همیشه ادعا میکرد همسرش در زمان شاه کشته شده اما اگر آذر در دهه ۶۰ به دنیا آمده و در سال ۷۰ هفت-هشت ساله بوده، این روایت بعید به نظر میرسد.
آذر اکبرزادگان، دختری که پاسپورت فرانسوی داشت، به زبان فرانسه مسلط بود، و میتوانست زندگی آزادی داشته باشد، اما تقدیرش را تشکیلات رجوی رقم زد. امروز او به یکی از سرکردگان فرقه رجوی تبدیل شده است. مریخی فعلا نفر دوم فرقه پس از مریم رجوی است و نرگس عضدانلو، مهناز میمنت و ربیعه مفیدی به عنوان همردیفان مسئول اول و اشرف ابریشمچی، ملیکا رضایی، سپیده پورتقی، آذر اکبرزادگان، شیوا ممقانی و وحیده نبوی به عنوان معاونان مسئول اول هستند.
انتهای پیام