• امروز : چهارشنبه - ۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 26 March - 2025
افشاگری رسانه فرانسوی درباره فساد مریم رجوی تعطیلات او را زهرمار کرد

مریم قجر؛ مجاهدی در حمام‌های «هیدروماساژ» / اعضای مغزشویی شده که سال‌ها پنیرک‌ بیابان اشرف را خوردند به پا خیزند

  • کد خبر : 50950
  • ۰۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶

چند روز پیش و همزمان با آغاز سال نو رسانه‌های فرانسوی اخباری را درباره خوشگذرانی‌ها و اشرافی‌گری مریم قجر منتشر کردند که نشان می‌داد نامبرده زندگی بسیار لوکس و پرهزینه‌ای در این کشور دارد.

photo 2025 03 25 13 38 08

به گزارش فراق، این افشاگری تعطیلات مریم قجر را حسابی زهرمار و ثابت کرد باند رجوی میلیون‌ها دلار پولی که از رژیم بعث صدام به دست آورده را امروز صرف مصارف شخصی، عمل‌های زیبایی، اقامت در هتل‌های پنج ستاره و تالاسو‌ تراپی وی می‌کند.

در این چند روز، نشریات وابسته به این فرقه به شدت روی این موضوع متمرکز شده‌اند. با نگاهی گذرا به اخبار سایت مذکور، به راحتی می‌توان تلاطم و نگرانی آن‌ها را درک کرد که چگونه از انتشار یک خبر تا این حد آشفته شده‌اند.

رسانه‌ فرانسوی «آنشه» نوشته است که: مریم رجوی مدام در هتل‌های لوکس و ۵ ستاره، اسپاها (مراکز تن آسایی) حضور داشته است. این نشریه به عنوان مثال گزارش داده است که ماه دسامبر رجوی در هتل پنج ستاره آرت دکو بوده و علاوه بر اسکان از خدماتی چون حمام‌های هیدروماساژ، پوشش‌های گلی و جلسات مربیگری شخصی استفاده کرده است.

به نوشته «کانار آنشنه» مبلغی که سرکرده منافقین تنها در سال ۲۰۲۴ صرف این دست اقامت‌ها کرده به بیش از ۱۳۰ هزار یورو می‌رسد که این هزینه‌ها را به صورت نقدی پرداخت کرده است.

آنشنه با تعجب از اینکه این هزینه‌ها نقدا پرداخت می‌شود با کنایه نوشته است که این هزینه‌ها برای گروهی که با کمک‌های مالی زندگی می‌کند، اصلاً ارزان نیست.

کانار آنشنه از پولشویی و اقدامات اقتصادی غیر قانونی اعضای این سازمان یاد کرده و گفته است دادگستری فرانسه در حال تحقیق در این خصوص می‌باشد.

آن طور که معلوم است، رجوی بخش قابل توجهی از درآمد به دست آمده این فرقه را خرج زندگی تجملاتی خود و نزدیکانش می‌کند درحالی که اعضای این فرقه از چنین امکانات و شرایطی به دور هستند.

به نظر می‌رسد در آینده نه چندان دور ابعاد جدیدی از پولشویی فرقه رجوی و هزینه‌های سرسام آور سرکرده این تشکیلات تروریستی برای رفاه حال خود و نزدیکانش افشا می‌شود و باید دید واکنش اعضای عادی این فرقه که سال‌ها تحت فشار مریم رجوی و سران فرقه در بیابان‌های اشرف پنیرک می خوردند، چه خواهد بود!

رجوی‌ها تصور می‌کردند این موارد تا ابد پنهان می‌ماند، اما اکنون که تنها گوشه‌ای از فساد گسترده مریم رجوی فاش شده، زمین و زمان را به هم می‌بافند تا بگویند روزنامه‌های فرانسوی دارند به جمهوری اسلامی امتیاز می‌دهند و از این قبیل توجیهات.

این در حالی است که آغازگر این ماجرا خود روزنامه‌های فرانسوی هستند که سال‌هاست رجوی‌ها در نزدیکی آن‌ها زندگی می‌کنند و از انواع فساد، قاچاق، باندبازی و همچنین زندگی لوکس مریم قجر به خوبی آگاه هستند.

خط سرخی که برای ساکنین «اشرف۳» حرام و برای فیلابی‌ها مباح است!

ashraf3 monafegin

مزدوران این فرقه می‌خواهند با ایجاد جنجال و هیاهو، اصل ماجرا را به حاشیه برانند و با رد اصل موضوع، آن را سیاسی جلوه دهند.

به نظر می‌رسد رجوی‌ها، هر دو، در خوشگذرانی زیاده‌روی کرده‌اند و تصور نمی‌کردند که اطلاعاتشان به بیرون درز کند. حال که با درز اطلاعات و افشاگری مواجه شده‌اند، سیستم دفاعی آن‌ها این است که موضوع را سیاسی جلوه دهند.

چند روز پیش نیز، یک جاسوس فرانسوی پس از گذراندن نیمی از دوره محکومیت خود، به دلیل مسائل انسان‌دوستانه در ایام عید امسال مورد عفو قرار گرفت. طبیعتاً این نوع روابط بین کشورها امری عادی است. اما از آنجا که باند رجوی دنبال به حاشیه کشاندن افشای اخبار خوش گذرانی‌های رجوی هستند ، می‌خواهند به نحوی آن را به ایران ربط دهند.

به نظر می رسد می‌خواهند این‌طور القا کنند که مثلاً ایران به کسی که افشاگری کرده امتیاز داده و او این افشاگری را از جنبه سیاسی و به دروغ انجام داده است.

image

در اینکه مریم قجر این ولخرجی‌ها را کرده و انواع خوشگذرانی و سبک زندگی لوکسی دارد نیز هیچ تردیدی نیست. و در اینکه مطبوعات به دنبال اخباری هستند که منتشر کنند و با هیچ‌کس تعارف ندارند هم جای هیچ شک و شبهه‌ای نیست. اما از آنجا که رجوی پاسخی برای این نشریات ندارد، موضوع را سیاسی کرده و می‌خواهد آن را به آزادی یک زندانی ربط دهد.

آزادی زندانی فرانسوی و هر اقدام و توافق دیگری که بین دولت‌ها انجام شده باشد، چه ارتباطی به مطبوعات دارد؟ مگر مطبوعات فرانسه هم نشریه مجاهدین است که فقط چشم بسته حرف‌های رجوی‌ها را تکرار کنند؟

باید پرسید چه ارتباطی بین ولخرجی‌ها و خوشگذرانی‌های مریم قجر و افشای آن توسط مطبوعات آزاد یا هرگونه توافقی که بین دولت‌ها صورت گرفته، وجود دارد؟ اینجاست که باز هم شاهد کم‌خردی و لاپوشانی‌های احمقانه این فرقه هستیم.

نکته قابل توجه دیگر، عکس‌العمل عجیب فرقه مجاهدین در ارتباط با هرگونه تحلیل درباره آن‌هاست. جالب است بدانید اگر یک روزنامه، حتی در حد یک خط، از آن‌ها انتقاد کند، زمین و زمان را به هم می‌دوزند و دست به اعمال عجیب و غریبی می‌زنند که واقعاً باعث حیرت می‌شود.

آن‌ها سریعاً ترس و وحشت خود را به نمایش می‌گذارند، مبادا موضوع ادامه پیدا کرده و بقیه تخلفاتشان هم برملا شود. چون مشخص است که تخلفات آن‌ها به همین چند خبر محدود ختم نمی‌شود.

از این رو، با هر دوز و کلک و هزینه‌های سرسام‌آوری به دنبال رفع و رجوع قضیه می‌روند. به عنوان مثال، در همین مورد ببینید به چه روزی افتاده‌اند که دست به دامن چند سناتور آمریکایی شده‌اند و آن‌ها را شاهد گرفته‌اند تا چند تن از قاره‌ای دیگر در آن سر دنیا بگویند: «من شاهد اعمال مریم رجوی در کمپ اشرف و اروپا بوده و هستیم. او خوشگذرانی نمی‌کند!»

بنا به شواهد تاریخی و اعترافات اعضای جداشده، رجوی‌ها در عراق و فرانسه همواره به دنبال زندگی لوکس و متمایز از سایر اعضا بوده‌اند.

رجوی در ابتدای دهه ۶۰ فکر می‌کرد که در کوتاه‌مدت به حکومت می‌رسد. بعد که دید به آرزویش نمی‌رسد، شروع کرد در همان عراق برای خودش زندگی شاهانه درست کردن. و بعد هم برای اینکه مریم قجر، که مستقیماً شاهد گنده کاری هایش بود، مطیع باشد، او را هم شریک خوشگذرانی‌های خود کرد.

این‌طور بود که مریم هم با داشتن زندگی لوکس و آرزوی ملکه شدن، در مقابل زندگی شاهانه مسعود تسلیم شد. این دو واقعاً در خوشگذرانی هیچ حد و مرزی را رعایت نکردند.

رجوی دقیقاً از زمانی که متوجه شد امکان ندارد به قدرت برسد، شروع به ساختن زندگی شاهانه در بغداد و تقلید مکرر از صدام نمود.

او در یک قلم فقط چند ویلا در بغداد و هبانیه از صدام هدیه گرفته بود و کاخ‌های متعددی برای خودش در عراق ساخت. رجوی‌ها هنگام حضور در عراق هرساله چندین ماه در آن ویلاها به خوشگذرانی می‌پرداختند. امیدواریم که روزی همه واقعیت‌های فساد و تخلف رجوی ها بالاخره افشا و آشکار شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=50950